دوبار دکمه space رو بزن تا زیاد تر بپره.
دوبار دکمه space رو بزن تا زیاد تر بپره.
اونايي كه تمومش كردن همهي آبتيتهاش رو پر كرده بودند؟
با یه بار تموم کردن نمیشه همه چی رو تا آخر پر کرد !
باید دوباره یه سری مراحل رو Replay کنی !
سلا دوستا.من بازي رو تهيه كردم ولي موقع اجرا همه ي دموهاي اول مياد بعد ميپره بيرون بعد هم يه dont sent مياد.
بازی ات خوب نصب نشده علی جون...
سلام
من گیر کردم...سایت اپلود فایل هم پیدا نمیشه
اون جا بعد از هلیکوپتره میریم تو یک ساختمون که دو نفرن ماشینه رو میزاریم ok ؟اون جا میچرخونیم ماشین رو میزاریم تو دستگاه بعد میچرخونیم میریم بالای ماشین ولی نمیتونم بپرم رو نرده ها(یعنی برم اون ور نرده)...چی کار کنم؟با تشکر...
ممنون از همتون ردش کردم![]()
دوست عزیز من تقریبا آخرای بازی هستم یه عکس از اون مرحله بزار تا دقیق بهت بگم چیکار کنی ولی تا اونجایی که یادم هست ماشین را رو به روی جعبه ها میزاری وبیرون میکشی و با دابل space روی جعبه ها و خلاص
Last edited by piroooz; 26-05-2009 at 01:57.
بازم مشکل همیشگی دوست عزیز سیستمتون رو آپدیت کونید سعی کنید از ویندوز ایکس پی پک 3 استفاده کنید من بازی رو توی ویستا پک 2 اجرا کردم دایرکت ایکس آپدیت 2009 و آخرین آپدیت کارت گرافیک رو هم نصب کنید سعی کنید حتما نت فریم ورک 2و3و3.5و3.5 سرویس پک 1 رو حتما داخل ویندوز ایکس پی نصب کنید
من همیشه آپدیت هستم و تا کنون با اجرای هیچ بازی مشکل نداشتم مگر اینکه کرک بازی تو زرد از آب در بیاد
در ضمن من نظرم راجع به بازی عوض شده بازی بدی نیست هیجانات خوبی داره ارزش بازی کردن داره![]()
e؟پیروز سلام
گفتم عکس نمیتونم بندازم...پرشم قد نمیدهدابل جامپ هم همین طور...میشه یک راهی بگی؟
بابا یه عکس با دکمه print screen کیبورد بزار دیگه بعد آپلود کنراستی دابل space را باید با فاصله بزنی یادت باشه اگه پشت سر هم بزنی جواب نمیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by piroooz; 26-05-2009 at 17:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)