با سلام
آقا گوشی مدل KM900Arena تو ایران پیدا میشه اگر بله قیمتش چقدر است
با سلام
آقا گوشی مدل KM900Arena تو ایران پیدا میشه اگر بله قیمتش چقدر است
خواهش ميكنم عزيز.....
من خودم چون بعد از خريد گوشي KE990 مجبور شدم براي مشكل پليرش به گارانتي مراجعه كنم (كار به تعويض برد گوشي كشيد)، به همينخاطر باز ترجيح ميدم گوشي با گارانتي معتبر بخرم.....
اينجارا حتما ببين:
بحث تيك را قبلا هم به دوستان ديگر گفته بود؛ يكي از گفته هام را در اينجا ببينيد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتري KU مدت شارژ بيشتري نگه مياره (مدت زمان مكالمه 4 ساعت و براي KE مدت زمان مكالمه 2.5 ساعت)؛
ولي من KE990 دارم و يك روز در ميان گوشيمو شارژ ميكنم، خيلي هم باهاش كار ميكنم، البته الان بعد از قطع شدن پيامك ها، شارژ بيشتر نگه ميداره، چون من روزي حداقل 50 تا پيامك ميزدم، 20 تا عكس ميگيرم، 2-4 ساعت موزيك گوش ميكنم و حدود 50 تا 70 مگ بلوتوث ميفرستم و حدود 10تا 15 دقيقه صحبت ميكنم؛
مستقيم ميشه روي حافظه خارجي فيلم را ذخيره كرد؛ توي منوهاي گوشي قابليت تغيير حافظه را دارا هستيد...
درضمن فردا سه تا فيلم از گوشي ويوتي براتون آپ ميكنم كه همگي را مستثيم در حافظه خارجي ذخيره كرده بودم...
سلام با پوزش
نظرت در مورد KM900 در مقایسه با سری Kچیه
سلام.. من گوشیم مدلش LG shine میخواستم بدونم به هیچ عنوان نمی شه تم بریزم؟
آقا میشود برنامه GPS را روی گوشی موبایل بخصوص ku ریخت
با سلام
یه گوشی ke900 خریدم ،دروبین گوشی کار نمی کند لطفا راهنمایی بفرمایید.
كليد كنار گوشي را درحالت عكسبرداري قرار بده
من ديروز با منو فارسي خريدم 216.نسبت به قيمتش حرف نداره كافيه فقط باهاش كار كنيد تا بفهميد كه چي ميگم به هر كي كه نشونش دادم واقعا نظرش رو در مورد ال جي عوض كرده
سلام خدمت دوستان آیا ظرفیت اینباکس مسیج 990 محدوده یعنی بعد از 100 -200 اس ام اس پر میشه . راهی هست که بشه افزایشش داد؟
mer30
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)