adsl چیه ؟ در راه داریوش کبیر جونمم می دم![]()
adsl چیه ؟ در راه داریوش کبیر جونمم می دم![]()
کسی سورس فروشگاه الکترونیکی به زبان asp سراغ نداره؟
زبان فرقی واستون نداره؟ فارسی؟کسی سورس فروشگاه الکترونیکی به زبان asp سراغ نداره؟عربی؟
انگلیسی؟
چینی؟...؟
![]()
فارسی بود چه بهتر اگرنه انگلیسی بود ترجمش میکنیم خیلی ممنون خدا عمرت بده جوون
چند تا سوال اساسی دارم ؟
1- بهترین فروشگاههای سازهای Open Source و Close Source از نظر شما کدام ها هستند (آدرس لینک)
2- آیا تا به حال کسی از نسخه های NULL شده به صورت رسمی و فروشگاهی استفاده کرده تا ببینه مشکلی پیش میاد یا نه ؟ با ذکر نمونه و تجربه ؟
3- چه طوری می شه license یه فروشگاه رو دید یا پیدا کرد که از نسخه اصلی و خریداری شده استفاده می کنه و یا از نسخه های غیر مجاز و Null شده ؟
4- آیا کسی تا به حال Cscart رو فارسی کرده که فروشی باشه ؟
5- Cscart بهتره و یا X-cart ؟
open source اسمش دقیق خاطرم نیست ولی تو لیست دانلود گذاشتم فکر کنم یه چیزی تو مایه های vit.. !! اینجور چیزا1- بهترین فروشگاههای سازهای Open Source و Close Source از نظر شما کدام ها هستند (آدرس لینک)
close source هم هرکی نظری داره من ham3d.net رو پیشنهاد میکنمفقط یکم قیمته نجومی داره
نال شده شاید کسی نفهمه و مشکلی پیش نیاد ولی خدا اون روز رو نیاره که صاحب فروشگاه ساز بفهمه2- آیا تا به حال کسی از نسخه های NULL شده به صورت رسمی و فروشگاهی استفاده کرده تا ببینه مشکلی پیش میاد یا نه ؟ با ذکر نمونه و تجربه ؟وداع باید کرد
اطلاعی ندارم ولی طریقه نال کردن اینطوره که لینک های خارجی رو میبنند3- چه طوری می شه license یه فروشگاه رو دید یا پیدا کرد که از نسخه اصلی و خریداری شده استفاده می کنه و یا از نسخه های غیر مجاز و Null شده ؟
4 5 هم اطلاعی ندارم
تشکر/
هی!
تازه میخواستم با این e-commerce همکاری کنم که دیدم رو هاستم نصب نمیشه هیچ رو لوکال هم زیادی دنگ و فنگ داره
جان؟هی!
من از این e-c زیاد خوشم نمیاد دلیلش رو نمیدونم ولی از اولین روز هم خوشم نمیومد یه جوریه میدونی چی میگم ؟تازه میخواستم با این e-commerce همکاری کنم که دیدم رو هاستم نصب نمیشه هیچ رو لوکال هم زیادی دنگ و فنگ دارهیه ژوری
![]()
هان؟
....
آهان!
خوب پسرک! بهت میگم یه دونه خوبش رو بگو ور میداری اسمه همشون رو میزاری!![]()
[quote=Bill Gates;3458302]open source اسمش دقیق خاطرم نیست ولی تو لیست دانلود گذاشتم فکر کنم یه چیزی تو مایه های vit.. !! اینجور چیزا
منظورتون Virtl mart هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)