سلامنوشته شده توسط مملي ه ف
شما بعد از دانلود كردن كرك بايد با استفاده از برنامه Winrar فايل رو از حالت فشرده خارج كنيد و مانند كركهاي قديمي فايل رو به محل نصب بازي كپي و جايگزين كنيد![]()
![]()
سلامنوشته شده توسط مملي ه ف
شما بعد از دانلود كردن كرك بايد با استفاده از برنامه Winrar فايل رو از حالت فشرده خارج كنيد و مانند كركهاي قديمي فايل رو به محل نصب بازي كپي و جايگزين كنيد![]()
![]()
با تشکر از محبت Amin عزیز در قرار دادن سریال های نصب ،مشکل من در این مورد حل شدو بازی پدر خوانده کاملا نصب گردید ...اما برای اجرای بازی همچنان مشکل دارم....
البته اصل اشکال ازاین شرکت تکین لعنتی است که نه سریال نامبر در سی-دی ها قرار داده نه راهنمای نصب !
من توضیح میدم در این پنج سی-دی چی هست : شاید امین خان یا یکی دیگه از رفقا بتونن یه کمکی بهم بکنن...
1- برنامه virtual DAEMON v 4.03 که نصب کردم و دفعه اولم نیست که از این برنامه استفاده می کنم...
2- ایمیج کل بازی که اونو هم بدون اشکالی نصبش کردم و سپس در DAEMON قرارش دادم
3-سپس روی درایو مجازی بوجود آمده کلیک کردم که سریال نصب میخواست که به لطف Amin عزیز این سریال رو هم وارد کردم ونصب کاملا انجام گرفت...
4- حالا که برای اجراء بازی روی آیکون بازی کلیک می کنم ، بازی درست انجام نمیشه..! بازی میاد ولی آدم ها تو شهر معلوم نیستن...موس روی صفحه حرکت نمیکنه تا بتونم در Option گرافیک بازی رو پائین بیارم ....و از این نوع اشکالات...
5- نمیدونم این اشکالات مربوط به کارت گرافیک سیستم منه ؟که باهاش بازی هایی مثل کینگ کونک رو قبلا بی اشکال انجام دادم ...
یا مربوط به کرک نشدن بازی؟ آخه به همراه ایمیج بازی و نرم افزار Daemon دو تا فایل با حجم و بنامهای : play godfather crack=990 kb و EasyIns=610kb وجود دارند که هیچ کاری انجام نمیدن...یعنی کرک رو روش کلیک میکنی هیچ کاری نمیکنه....می بری تو محل نصب و روش کلیک می کنی بازم کاری انجام نمیده و مثلا پیام میده : God Father. Exe Was not find
اون یکی فایل هم همینطور Easy Ins با حجم 610 کیلو بایت...هیچ کارش معلوم نیست...
لطفا منو راهنمایی کنین...عیب از سیستممه؟...از سی-دی هاست؟ بیارم پس بدم ( با اینکه از تهران خریدم و به شهرستان بردم و اینکار مشکله ) ؟...یا عیب از کرک و نحوه نصبه و شما منو راهنمایی می کنید و کرک صحیح رو بهم میدین؟
پیشاپیش ازتون متشکرم...
سلامنوشته شده توسط shahbab
پس از اينكه هر 5 سيدي رو نصب كرديد بايد ايميج بازي رو به وسيله نرم افزار DAEMON Tools وارد درايو مجازي كنيد و از اووونجا اقدام به نصب بازي نماييد (كه ظاهرا شما تا اين مرحله رو انجام داديد)
حالا چون بازي كرك شده ديگه نيازي به برنامه DAEMON Tools نداريد
اين كرك رو دانلود كنيد .... از حالت فشرده خارج كنيد و در محل نصب بازي كپي/پيست كنيدنوشته شده توسط Amin
به صورت پيش فرض يعني اينجا : C:\Program Files\Electronic Arts\The Godfather The Game
دوست عزیز از راهنمایی تون متشکرم...اما توضیح بدین ما که قبلا بوسیله ایمیج بازی رو نصب کردیم چکار کنیم...از ایمیج و برنامه Daemon خارجش کنیم...یا لازم نیست و تو محل نصب این کرک رو بریزیم کافیه؟ ...یا اینکه اصلا باید بازی رو از اول نصبش کنیم؟
من بازي رو دانلود كردم و با همين برنامه Daemon نصب كردم بعداش كه اومدم كرك كنم ديدم هر كركي يه مشكلي تو اجراي بازي پيش مياره تصميم گرفتم كرك نكنم فقط بايد بازي تو درايو مجازي باشه تا بتونم بازي كنم ... هميشه تو درايو هست ديگهنوشته شده توسط shahbab
![]()
با تشکر از امین و دوستان دیگه...نوشته شده توسط sorset
مشکل من حل نشد..
البته کرک امین خان بازی را بدون ایمیج اجراء میکنه...
اما من مشکلم اینه که بازی رو سیستمم تقریبا هنگ میکنه!...
یعنی وقتی ctrl+alt+delit رو میزنی مصرف cpu صد در صد شده !
راجع به پستی که دوستمون داده و من اونو نقل قول کردم ،چه نظری دارین...من این فایلو دانلود کردم توش یه ایمیج کامل این بازی بصورت فشرده شده هست...ولی هنوز امتحانش نکردم.
امکانش هست بخاطر کارت گرافیکم باشه ؟ یعنی این بازی از کینگ کونگ بد تره؟
سلام عزيزنوشته شده توسط shahbab
اين ميني ايميج كه دوستمون گذاشتن براي زماني بود كه بازي كرك نشده بود و با كپي كردن كركها شخصيت بازي از ماشين پياده نميشد
حالا شما يه بار بازي رو به وسيله DAEMON Tools و ايميجي كه بازي رو به وسيله اووون نصب كرديد اجرا كنيد ببينيد مشكل CPU usage حل ميشه يا نه ....
مشخصات سيستمتون رو هم لطف كنيد بنويسيد
اين يازي ژدر خانده چرا اينقدر زود تموم شد؟ مگر من بيكارم كه برم همه club ها و... را بگيرم؟ كسي سيو اين بازي را داره؟ من خيلي ميخوام كليژ هاي فيلم اونو ببينم
امين جان اگه مي شه مشكل كنترلر ما رو هم حل كن.
mer30
سلامنوشته شده توسط A-H Entertainment
خيلي عجيبه !!!
الان گيم پد خودم رو وصل كردم تو ليست اسم و مدل دسته مياد
اما فعال نيست (حتي بعد از انتخاب گزينه استفاده از گيم پد هم فعال نميشه !!!)
نميدونم مشكلش چيه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)