زشته زشته!!!اینو از صفحه ی 2 اوردم بالا!!!خبری عکسی فیلمی اطلاعاتی چیزی که جدید و بدرد بخور باشه بیرون نیومده!با شما هستم!!؟!
زشته زشته!!!اینو از صفحه ی 2 اوردم بالا!!!خبری عکسی فیلمی اطلاعاتی چیزی که جدید و بدرد بخور باشه بیرون نیومده!با شما هستم!!؟!
زشت نیست امین جون چون نوکیا از این کارخونه در پی چینی ها (بخونید سونی اریکسون( نیست
که آمار گوشی هاش 6 ماه پیش رو نت باشه
چند تا عکس میزارم حالشو ببرین
97 و تاچ پرو
به نظرم گوشی با کیفیتی از کار در اومده 97 نظر شما چیه ؟
اینم اکسپریا و 97
اینم با موزیک اکسپرس جیگر نوکیا 5800
وقتی که اشاره میکنم به کیفیت ساخت عالی این گوشی (هر چند که نسخه پرتو تایپ هستش) به یاد غوغای سری ان 95 می افتم !!
![]()
Last edited by ali racer; 28-12-2008 at 15:35.
کیفیت سری تاچ نوکیا باید فوق العاده باشه که هست!!من بعد از مدت ها یه گوشی از نوکیا گرفتم دستم که تق تق نمیکرد و معلوم بود از اون نوکیاهایی هست که بزنیش زمین هوا میره ولی خراب نمیشه!منظورم 5800 هست!!حالا ببینید سری ان که همیشه کیفیتش بهتر بوده در قسمت گوشیهای تاچ با چه کیفیت توپی تولید خواهد شد!تو عکسها هم که جنس بدنه مشخصه از تاچ پرو و ایکس پریا بهتر و تو پر تره!!دقیقا مانند ان95 8 گیگه!!کیفیت ان95 8 گیگ برای اینکه شروع کننده ی تحول در سری بعدی گوشیهای نوکیا بود همه میدونند که حتی از ان96 هم بهتره!!دقیقا همین موارد برای اولین سری ان نوکیا یعنی ان70 وجود داشت که ان70 موزیک ادیشن از همه لحاظ برتر از ان72 بود!
امروز 5800 گرفتم دستم احساس خوش آیندی داشتم (بالاخره نوکی بعد از 82 و 95 یه تکونی به خودش داده بود !
امیدوارم سی پی یو 97 یه چیز سر حالی باشه که تو خریدش اصلا شک نکنم دیگه !
خب 2 تا عکس از مقایسه بزارم با تاچ پرو و اکسپریا
اینم 2 تا عکس از دل و جیگر 97 !!
در مورد باتری فوق العاده 1500 میلی آمپر هم بگم که
این باتری 20 روز استند بای و 37 ساعت پخش موزیک !!! رو ساپورت میکنه![]()
من از دوربینش و کاورش خوشم نیومد.همچنین از اسکرول چرخشی
کاور دوربین که خیلی شبیه به ماوری که در ان 85 استفاده شده
-------------
راستی امیدوارم ان 97 مثل 5800 و ان 85 کیفیت ساخت پایینی نداشته باشه
کاور دوربین که خیلی شبیه به ماوری که در ان 85 استفاده شده
-------------
امیدوارم ان 97 مثل 5800 و ان 85 کیفیت ساخت پایینی نداشته باشه
خيلي به اين اعداد ارقام اعتماد نكن!! براي n95 هم نوكيا گفته بود بدون آپديت كه 9 ساعت موزيك پخش مي كنه! من الان با اين كه گوشي رو آپدت كردم و باطري 8 گيگ گذاشتم 8.5 ساعت بيشتر نشد!!!![]()
عاليه..
گوشي يي هست كه آدم توي خريدش شك نميكنه(البته نه با قيمت نجومي!!!!)![]()
هنوز معلوم نشد CPU گوشی چیه؟
احتمالا مثل 5800 باشه دیگه؟ ARM 11 369 MHz
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)