در مورد بازی گرشاسب:
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد بازی گرشاسب:
منبع
سلام
این هم یه خبر جدید از سوی سایت رسمی بازی:
تیم تولید بازی گرشاسپ در روز سوم اسفند ماه 1388 در دانشگاه امیرکبیر سمینار کوتاهی را با عنوان فرآیند تولید بازی گرشاسپ از دید فنی برگزار می نماید. برای اطلاعات بیشتر به این آدرس مراجعه نمایید:
ورود برای عموم آزاد است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع: Garshasp.ir
سلام به همه ی دوستان عزیز
مروری بر گزارش نشست های تخصصی برگزار شده برای بازی گرشاسب:
نشست تخصصی گرافیک کامپیوتری و طراحی دیجیتال
این سمینار در روز دوشنبه 19 اسفند 1387 در دانشگاه هنر تهران (دانشکده گرافیک) برگزار شده بود که گزارش تصویری اون را میتونید از لینک زیر مشاهده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسمینار تخصصی طراحی شخصیتسمینار بعدی در تاریخ 17 آبان 1388 و در محل سمینار قبلی برگزار شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسمینار تخصصی Game Developmentو آخرین سمینار که 2 روز پیش یعنی تاریخ 3 اسفند 1388 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد که گزارش این سمینار را میتونید از لینک زیر بخونید.
** عرضه بازی گرشاسپ**
شركت فن افزار هم اكنون در حال مذاكره با شبكه های پخش به منظور پخش بازی در سراسر ايران می باشد و به زودی تاريخ دقيق عرضه بازی در ايران با هماهنگي با شبكه پخش اعلام خواهد شد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
منبع: Garshasp.ir
من هم خیلی علاقه مند هستم این بازی زودتر بیاد, از طراحی شخصیت های این بازی هم خیلی خوشم اومده خودم هم نشستم شخصیت "ارزور" رو نقاشی کردم:
خدا کنه بازی طولانی باشه ...
دوستان فکر میکنید قیمتش چنده؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)