من واقعاٌ پست شما رو نديدم معذرت ميخواهم![]()
من واقعاٌ پست شما رو نديدم معذرت ميخواهم![]()
دوستاني كه dirt2 بازي كردن ميتونن بگن اون علامت هاي سبز كه بالاي درجه سرعت و موتور به نام flashback هستش چيه و به چه دردي ميخوره؟
این فلش بک ها برای برگردوندن زمان استفاده می شه
مثلا اگه تو یه مسابقه تو دور اخر رفتی تو دیوار و عقب موندی با این زمان رو بر می گردونی به اونجایی که می خوای
با x هم می تونه استفاده کنی (البته در Instant replay)
بچه ها یه جا گفته بودن آواتار خودت رو میشه بزاری به جای عروسک رو آینه
میشه این کارو کرد؟
انگار نسخه pc واقعاً تاخير خورده بهش حيف ، حالا چند ماه تاخير خورده کسی دقيق ميدونه؟
درسته هر آواتاژي درست كني از آينه ماشين آويزون ميشه اگه خودت بخواهي
مگه به شوخی هم تاخیر میخوره؟انگار نسخه pc واقعاً تاخير خورده بهش حيف ، حالا چند ماه تاخير خورده کسی دقيق ميدونه؟
دو ماه دیگه.
خوب من بازي رو تموم كردم در يك كلمه "عالي" ............. .جزو بهترين بازيهاي ريسينگ كه انجام دادم بود.......
نكات مثبت : گرافيك خيلي خوب_ درجه هاي سختي زياد(كه تو بعضي پيستاي اعصاب خرد كن شديدا به درد ميخوره) _تنوع نوع مسابقات(ازrally گرفته تا اواع ريسا)_ تعداد زياد پيستا_ماشيناي معمولي هس تا اون چهار چرخاي غول آسا و ماشين معروف hammer_ در آخر هم فضاي بازي و خود رانندگي كه تو اين بازي لذت دوچنداني داره.......... .
نكات منفي: تاكيد زيادي تو بازي در مورد اول شدن نميشه يعني اينكه اگه شما اكثر مسيرا رو دوم سوم پنجم يا.........بشين بازم مسيراي جديد واستون باز ميشه و فقط درآمدتون كمتر ميشه و ديرتر به level هاي بالا ميرسين(البته مثلا تو forza2 هم اينطور بود ولي اونجا كمي سختتر بود و آسوني اينو نداشت)
در كل هر كي طرفدار بازي ريسينگ باشه نبايد اين بازي رو از دس بده...
Last edited by halflife g; 14-09-2009 at 17:50.
سلام
به نظر منم عالیه! دیگه بهتر از این نمیشه!
+ : گرافیک فوق العاده! به همراه جزییات بالا - گیم پلی طبیعی (نه خیلی سخت مثل Grid نه خیلی آبکی!) - تنوع فوق العاده زیاد در پیست ها و نوع مسابقات!
- : فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه!![]()
[quote=halflife g;4213320]خوب من بازي رو تموم كردم در يك كلمه "عالي" ............. .جزو بهترين بازيهاي ريسينگ كه انجام دادم بود.......
بابا تو دیگه کی هستی چجوری انهمه مرحله رو پاس کردی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)