3 ساعت آپدیت طول کشید حالا اکانت ساختم در قسمت سوم برای پسورد هی ارور میده دیوونه شدم کسی میدونه چیکار باید کرد
3 ساعت آپدیت طول کشید حالا اکانت ساختم در قسمت سوم برای پسورد هی ارور میده دیوونه شدم کسی میدونه چیکار باید کرد
برو تو سایت اکانت بساز.
فهمیدم کدوم قسمت رو میگی.اون قسمت که باید پسورد برای اکانتت بذاری یه نکته ای داره.
پسوردی که میذاری باید دارای عدد و حروف بزرگ و حروف کوچک باشد.
مثلا MAhdibozorg220
خوش به حالتون
من که نمیتونم از نوع دانلود کنم , یه بار دانلود کردم اونم خراب در اومد , 100 درصد شد باما با idm بود
سلام دوست عزیز اینجا توضیح دادم :
پست 110 و 112کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------
عزیزان اپدیتر!
توجه کنند که اپدیت بازی مشکل داره یعنی باید سرعت حدود 2 تا 3 mg باشه تا اپدیت کنه
البته گاها میشه که با همین سرعت adsl ایران هم اپدیت بشه
ولی به زور و گاها ناقص
ولی روش که بالا گفتم به راحتی به وسیله دانلود منجیر پچ هارو میگیرین و بعد به روشی که گفتم از رو هارد دانلود میکنید
ها !!!!!!!! از این شوخی ها با من نکن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دارم آپدیت می کنم !!!!!!!! معلوم نیست چرا این قدر هم سرعتم کمه که این قدر طول کشیده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخرای فایل 23 هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه رم هم گرفتم می خوام هر چه سریع تر تستش کنم !!!!!!!!! می ترسم گند بزنم به هر چی آپدیت کردم !!!!!!!!!!!
برای اینکه با یک conn داره دانلود میکنه
سرعت تا نصف کاهش پیدا میکنه
من فایل 12 هستش داره با سرعت 11 دانلود میکنه ! ببندم ؟
به نظر من ببند !!!!!!!!!!! مال من 23 بود گیر کرد دیگه بالا تر نرفت !!!!!!!!!!!!!!!!! منم مجبور شدم ببندمش !!!!!!!!!!!!!!!
خدا وکیلی آپدیتش نصف حجم خود بازیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)