سلام دوست عزیز
در این که رپ ماله سیاهاست حرفی نیست ولی همه میدونیم که بهترین رپر دنیا یه سفید پوسته.
سلام دوست عزیز
در این که رپ ماله سیاهاست حرفی نیست ولی همه میدونیم که بهترین رپر دنیا یه سفید پوسته.
اگه منظورت از همه lمیدونن ایرانیا هستند حرفت رو قبول دارم!
ولی بهتره یکم رپ گوش کنی ببینی کی حرف اول رو تو رپ میزنه !
امینم فقط تو ایران طرفداراش بیشتر هست ولی تو امریکا این طور نیست!
حتی رپر های جوونی مثل lil wayne هم بهتر از امینم هستند!
چه برسه به 50 cent و jay-z و Dr.dre و حتی busta rhymes و T.I.
ببینید اینجا باز هم میشه نظر افراد ولی به طور کلی به هیچ وجه کارای jay-z از امینم پایین تر نبوده !!!
ایران رو بیخیال شید لطفا ما داریم کلی حرف میزنیم ....
lil wayne خوب میخونه ولی نمیشه با قاطعیت گفت همه کاراش از ایمنم بهتره به هیچ وجه !!!
50 cent هم من کاری باهاش ندارم چون بدم میاد ازش ..(در ضمن شما میگی 50 cent قاچاق چی نیست ؟ اینو دیگه همه میدونند!!)
........................
یه چیزی هم بگم : همه ی این ها *** 2PAC هم نیستند برن جمع کنن خودشون رو !!!)
بعد این ها اومدن G-UNIT میکنند ...فقط THUG LIFE !!!
ببین دوست عزیز درست 50 cent مدتی از جوونیش تو زندان بوده و شاید تو شعراش هم از این حرف ها بزنه(که من چند نفر رو کشتم و فلان و بهمان) اما واقعیت اینطور نیست!
دلیل اینکه پولداره اینه که یکم آثارش از جنبه هنری به جنبه تجاری تغییر پیدا کرده!
در ضمن شما تجارت رو با قاچاق یکی نکن!!!
wassup yall?...............how u doin babies
میبینم بالاخره چند تا بچه باحال پیدا شدن که رپ خارجی گوش میدن..............دمتون گرم ادامه بدید کارو.................البته عزیزان اینجوری که من دیدم انگار اکثرتون اطلاعاتتون درباره رپ خیلی کمه
............ولی خوب عیب نداره پیشرفت میکنین
........یکی درباره lil wayne یه چیزایی تو این تاپیک گفته بود که خوب رپ میکنه و از این حرفا
.........عزیزان این ادم یه احمق زشت که اصلا صدا نداره صداش مثله وزقه
در ضمن 50 وem خیلی سر تر از این وزقن شما اینارو با این وزق مقایسه میکنید؟؟؟؟!!!!
..............در کل اینم بگم که 50 نه قاچاقچی بوده و نه هست! فقط تو جوونیاش drug dealer بوده و همین!
همین lil wayne که شما بهش میگی وزق از اونها بهتر نباشه کمتر نیست خدایی! و با اینکه چند سال بیشتر نیست اومده ولی طرفدارش خیلی زیادن..
حالا چرا بهش توهین میکنی! خوب ازش خوشت نمیاد گوش نکن!
من اصلا در مورد ایران حرف نمیزنم. شما برو تو سایت های خارجی حداقل چند تا کامنت در موردشون بخون ببین کدوم
بیشتر طرفدار دارن.میتونیم به قاچاق مواد مخدر بگیم تجارت مواد مخدر یعنی قانونیش کنیم.این lil wayne که دیگه
حرفشو نزن که آدم حالش بهم میخوره.خوبه که کمتر تو آهنگای R&B راش میدن همون چند تا آهنگی هم که میاد
وسط میخونه گند میزنه به کل آهنگ.شما خودت بگو کدوم این رپر ها اگه با هم battle کنن کم نمیاره ؟؟؟
امینم همشونو جر میده !!!
Last edited by S E V E N; 14-08-2009 at 21:37.
از حرفات معلومه که اصلا رپ lil wayne رو گوش ندادی!!
متاسفانه کسی که از گوشه و کنار آهنگ های یه نفر رو گوش کنه نمی تونه در مورد آهنگهای خواننده نظر بده!
شما آهنگ best rapper alive رو از wayne گوش کن بعد می فهمی که بهتره!
امینم درحدی نیست که wayne بخواد باهاش کل کنه....تابلو دیگه!
این رو هم بگم که هر آهنگی که lil wayne میده بیرون (رسمی) جزو تاپ تن میشن!
در مورد 50 هم بگم منظور من تجارت مواد نبود!
در آخر بگم که نظر شما رو امینم هست و نظر من اینطور نیست... ما با بحث الکی نمیتونیم نظر همدیگرو عوض کنیم...
برای شناخت بهترین رپر یه سر به این آدرس بزن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a.b.p.; 14-08-2009 at 22:55.
سلام
کسی میدونه امینم واسه چی ماریا کری
و شوهرشو دیس کرده؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)