سلام
شما بیشتر رو فنوم برای اور حساب کن چون تکنولوژی ساختش 65 نانو هستش دماش هم مسلما کمتره میره بالا توی اور !
بهترین راه اور از ستاپ دستگاه هستش
خوب فقط اگه ممکنه یه عکس از صفحه بایوست بزار تا برات توضیح بدم کامل
سلام
شما بیشتر رو فنوم برای اور حساب کن چون تکنولوژی ساختش 65 نانو هستش دماش هم مسلما کمتره میره بالا توی اور !
بهترین راه اور از ستاپ دستگاه هستش
خوب فقط اگه ممکنه یه عکس از صفحه بایوست بزار تا برات توضیح بدم کامل
خوب تا لان کارایی که کردی به نسبت منطقی به نظر میرسه !
اولین کار اینه که سعی کن ht link بازم بیاری پایین چون فقط باعث نا پایداری میشه !
از اینجا به بعد هم باید سعی کنی به سی پی یو ولتاژ بدی که بشه پایدارش کرد که اونوقت دما هم خود به خود بالا میره
سعی کن دما زیره 60 تا 65 باشه البته توی اور لود ها منظورمه !
و احتمالا به یه کولر هم نیاز پیدا میکنی
و به رم هم همواره باید هتما توی اور ولتاژ برسونی! که شاید یکی از مشکلات همین باشه !
با تشکر از شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولتاژ cpu برای اولین بار اگه بخوام به صورت دستی تنظیم کنم باید روی چند ولت بزارم
برای amd cemperoon 2000 که تا 2400 بدون دادن ولتاژ زیاد شده و بعد به ازا هر 100mhz افزایش چند ولت افزایش لازمه
سلام دوست عزیز
خوب الان دقیقا ولتاژ روی چنده ؟ دقیق !
و لزوما نمیشه گفت الان روی چقدر بزاری به این دلیل که هر پردازنده یه جور مصرف برق داره ولی دقیق نمیشه گفت
باید بیشتر روی تجربه این کارو بکنی جوری که خودت بفهمی که پردازندت کی باید تغزیه بشه !
بهترین کارم اینه که به اور ادامه بدی و ببینی که کی پردازنده ولتاژ میخواد ( هر وقت که استیبل نشد یه هنگ کرد زیاد کن )
البته اینم بگم همیشه استیبل نبودن برای کبود ولتاژ v core نیستا ! میتونه از دمای بالا یا از رم ها هم باشه !
و شما هم برای هر 100 mhz اصلا نیازی نیست که ولتاژ رو زیاد کنی
یه مثال میزنم برات ( من روی athlon x2 6000 تا 3500 رو با 1.53 ولتاژ رفتم و از 3670 با 1.57 ولتاژ و از 3730 با
با 1.69 ولتاژ رفتم تا 4000 !!!!!
فکر کنم خوب توضیح دادم !
اهان اینم یادم رفت بگم هر چقدر ولتاژ بدی دما هم صعودی میره بالا ! حواست باشه کار دسته خودت ندی !
یا علی
با تشکر الان ولتاژ 1.296 V
راستی این یعنی چی 333Mhz)=Max Bandwidth
یعنی حداکثر مجاز برای رم
باز مه از راهنماییتون متشکرم
خواهش میکنم وظیفه بود
سلام بر اساتيد اوركلاك...
ميخواستم بپرسم با توجه به سيستم توي امضاي بنده ؛ سي پي يو رو به چه شكل و تا كجا اوركلاك كنم.
كالا يك توضيح جامع ولي مختصر ميخواستم.
ممنون.
من یه amd 5600 دارم.اورش که می کنم فن خودش جوابش رو نمیده و سیستم ناپایدار میشه.میخوام یه فنی بخرم که قشنگ خنک نگرش داره.قیمتش هم هرچی پائین تر بهتر.شما چه مدلهایی رو پیشنهاد می کنید.لطفا قیمتاشون رو هم بگید.
سلام
من مشکل بالا بودن دمای Cpu دارم . (بدون آورکلاک)
Cpu : Amd Phenom 9950 BE
در حالت Idle برابر 44 ، 45 است . (با نرم افزار EVEREST Ultimate Edition)
در حالتی که تحت فشار قرار میگیره تا 60 61 هم بالا میره . سایت سازنده حداکثر دما برای این مدل رو 61 ثبت کرده .
کلا این دما برای این Cpu مناسب است ؟
فن اورجینال این مدل که به صورت باکس همراه Cpu است چطوره ؟
اگر خوب نیست دوستان یک فن بین 20 تا 40 تومن معرفی کنند ممنون میشم .
موفق باشید .
من هم همین مشکل؟ رو دارم خواهشا هرچه سریع تر جواب دهید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)