تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 19 اولاول ... 5111213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 188

نام تاپيک: تاپيك ويژه برنامه براي افزايش سرعت internet(dial up

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

6 Flashspeed200%

راستی یه برنامه پیدا کردم به نامFlashspeed200% که بدک نبوده من با Opera9 کارمیکنم قبلا speed:3 بوده ولی الان speed:5 شده

از اینجا دانلود کنید:(نسخه3.1 با حجم 1 Mb)
    http://download.excellencesoft.com/FlashSpeed.exe

کرک رو از اینجا دانلود کنید:
    http://0day.andr.net/c06/06/0604/ExcellenceSoft.Flash.Speed.200.v3.1.WinALL.Cracked-ARN.rar

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_ok1
    با تشکر از همه دوستان
    هنگامی که در Run عبارت gpedit.msc را اجرا میکنم صفحه ای باز میشود (Group Policy)با این مذموم:

Snap-in creating failed

Snap-in creating failed, It may not install properly
    Name: Group Policy editor
    CLSID: {8FC0B734-A0E1-11D1-A7D3-0000F87571E3}
    چی چی هست ؟ چطور درستش کنم؟

با تشکر
    دوست عزيز فكر كنم يه برنامه ي رجيستري اديتور كارتونو راه بيندازه
    وگرنه بايد ويندوزتون رو عوض كنيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Kolubive
    Moje RengeR عزیز خیلی ممنون .

قابله ذکره که آقای علیرضا هم چنین مطلبی رو در عکس هایی که در امضاش هست توضیح داده (عکس دوم ) ولی یه اشتباه فاحش توش نمایان است که شما باعث شدین که بهش پی ببرم ! البته خود شما هم این اشتباه رو در مقدمه دارید !!!!

جناب علیرضا شما در عکس دومی که گذاشتی کاملا مشخصه که میزان محدودیت باند رو از 20 درصد به 100 درصدتغییر داده اید !

یعنی ویندوز به صورت پیشفرض 20 درصد از پهنای باند رو محدود می کنه و ما از 80 درصد دیگه استفاده می کنیم حالا شما اومدی 100 پهنای باند رو محدود کردی !
    Bandwith Limit
    ولی باز هم با این تفاصیل نمی دونم چرا با اینکه وقتی 100% باند رو محدود می کنیم , باز هم تغییر سرعت محسوسی دیده نمی شه !!

به هر حال جناب علیرضا شما که با قاطعیت تمام این مطلب رو در صفحات گذشته ذکر کردید بهتره که دقت بیشتری بکنید !

اشتباه محض

از دوست عزيزم به خاطر اين انتقادشون ممنونم
    همچنين تيز بيني شما قابل تمجيد مي باشد

بنده نيز از معني درست عبارت "Limit Reservable Bandwith" اطلاع كامل دارم.
    يعني محدود كردن پهناي باند قابل استفاده البته از نظر شما و خيلي هاي ديگه!!

-چي ؟؟؟ از نظر شما؟؟؟ يعني باز هم حرف منو قبول نداري؟؟ بابا عجب آدم ..... ايه اين عليرضا ؟؟!!!!
    اگه دقيق تر به معني اين Limit دقت مي كرديد متوجه مي شديد كه غير از "محدود كردن " معني " حد " نيز مي ده
    يعني اون جمله با توجه به حرف هاي من بايد اينجوري نوشته مي شد : Reservable Bandwith`s limit به فارسي يعني حدود قابل استفاده ي پهناي باند
    حالا شايد سازندگان ويندوز (كه من دقيقا نمي دونم چند نفر اند چي كاره ان و....)اشتباه كردند و اين جمله رو به غلط اينجوري نوشته اند!!!!!!!!

-اي بابا باز اين بچه پر رو حرف خودشو مي زنه!!!!دليل ديگه اي كه من دارم اينه كه شما

خيلي راحت مي تونيد اين 100 رو به 0 تبديل كنيد ..... يعني به قول خودتون هيچ محدوديتي براي پهناي باندتون در نظر نگرفتيد.
    درسته
    خوب من كه با ISP پارسيان رباط كريم به نت وصل هستم بعد از اين كار ديگه قادر به استفاده از اينترنت نيستم !!!!!!!!
    حالا ديگه خودتونيد و ISP محلتون.
    در ضمن اين تاپيك برا من نيست .
    من حدود يك ساله پيش تو يه تاپيك ديگه به تمام و كمال و با احتياط كامل كه نكنه اين مطالب غلط باشن اين مطالب رو توضيح داده ام
    چرا تو اين يك ساله كه كلي از اعضا از اين ترفند من استفاده كردند هيچ شكايتي ندارند؟؟؟
    دقت كنيد اونهايي كه نتونستند از اين ترفند استفاده كنند تقصير من نبوده .... من اول تاپيكم گفته بودم كه اين ترفند برا همه كار نمي كنه
    اگر كسي هم هست كه راضيه خوب خدا رو شكر
    من نيتم همين كمك كردن به ديگران بوده و به هدفم رسيدم
    حالا توجه داشته باشيد كه من 2 ساله دارم از اين ترفند استفاده مي كنم!! ولي تا حالا از خودم شكايتي نداشتم!!!
    در ضمن ما تو تاپيك هدفمون مچ گيري و ...... نيست
    خواهشا ديگه اينطوري از كسي انتقاد نكنيد .... واللاه من قلبم اومد تو دهنم!!:
    ولی باز هم با این تفاصیل نمی دونم چرا با اینکه وقتی 100% باند رو محدود می کنیم , باز هم تغییر سرعت محسوسی دیده نمی شه !!

به هر حال جناب علیرضا شما که با قاطعیت تمام این مطلب رو در صفحات گذشته ذکر کردید بهتره که دقت بیشتری بکنید !

اشتباه محض
    Last edited by علیرضا; 03-09-2006 at 00:33.

آخر فروم باز chovalier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    منم اومدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Flash Speed 200%

راستشو میگم این برنامه رو تو روزنامه جام جم دیدم که پیشنهاد هفتش بود خیلی توپه برا شما هم میزارم دانلود کنید

این برنامه که کاملاْ جواب میده سرعت اینترنت رو برای شما کاملاْ افزایش میده این برنامه رو میتونین خیلی راحت با کرکی که گذاشتم کاملش کنید.

شايان ذكر است كه افزايش سرعت و بهينه سازي اتصال ها در اين نرم افزار تنها محدود به اتصال Dialup نمي شود و با اتصال هاي Lan, Cable, ADSL, HDSL, VDSL و PPPoE نيز سازگاري كامل دارد.

برای افزایش فقط کافیست به ترتیب اول در قسمت Basic بر روی Optimize کلیک کنید و بعد در قسمتSpeciality بر روی Optimize کلیک کنید بعد دیگه سرعت شما افزایش پیدا میکنه خیلی راحته نه؟

حجم 1.9 مگابایت
    دانلود برنامه:
    کرک:
    اگه موفق به برداشتن کرک نشدید می تونید اینجا هم بیایید:
    توجه: تمام پسوورد های خواسته شده از شما=chovalier
    منتظر پیشنهادات هستم
    موفق باشید...

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

من flashspeed و نصب کردم ممنون ولی تا 100 بهینه میکنه چطوری 200% بکنم؟

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

از دوست عزيزم به خاطر اين انتقادشون ممنونم
    همچنين تيز بيني شما قابل تمجيد مي باشد

بنده نيز از معني درست عبارت "Limit Reservable Bandwith" اطلاع كامل دارم.
    يعني محدود كردن پهناي باند قابل استفاده البته از نظر شما و خيلي هاي ديگه!!

-چي ؟؟؟ از نظر شما؟؟؟ يعني باز هم حرف منو قبول نداري؟؟ بابا عجب آدم ..... ايه اين عليرضا ؟؟!!!!
    اگه دقيق تر به معني اين Limit دقت مي كرديد متوجه مي شديد كه غير از "محدود كردن " معني " حد " نيز مي ده
    يعني اون جمله با توجه به حرف هاي من بايد اينجوري نوشته مي شد : Reservable Bandwith`s limit به فارسي يعني حدود قابل استفاده ي پهناي باند
    حالا شايد سازندگان ويندوز (كه من دقيقا نمي دونم چند نفر اند چي كاره ان و....)اشتباه كردند و اين جمله رو به غلط اينجوري نوشته اند!!!!!!!!

-اي بابا باز اين بچه پر رو حرف خودشو مي زنه!!!!دليل ديگه اي كه من دارم اينه كه شما

خيلي راحت مي تونيد اين 100 رو به 0 تبديل كنيد ..... يعني به قول خودتون هيچ محدوديتي براي پهناي باندتون در نظر نگرفتيد.
    درسته
    خوب من كه با ISP پارسيان رباط كريم به نت وصل هستم بعد از اين كار ديگه قادر به استفاده از اينترنت نيستم !!!!!!!!
    حالا ديگه خودتونيد و ISP محلتون.
    در ضمن اين تاپيك برا من نيست .
    من حدود يك ساله پيش تو يه تاپيك ديگه به تمام و كمال و با احتياط كامل كه نكنه اين مطالب غلط باشن اين مطالب رو توضيح داده ام
    چرا تو اين يك ساله كه كلي از اعضا از اين ترفند من استفاده كردند هيچ شكايتي ندارند؟؟؟
    دقت كنيد اونهايي كه نتونستند از اين ترفند استفاده كنند تقصير من نبوده .... من اول تاپيكم گفته بودم كه اين ترفند برا همه كار نمي كنه
    اگر كسي هم هست كه راضيه خوب خدا رو شكر
    من نيتم همين كمك كردن به ديگران بوده و به هدفم رسيدم
    حالا توجه داشته باشيد كه من 2 ساله دارم از اين ترفند استفاده مي كنم!! ولي تا حالا از خودم شكايتي نداشتم!!!
    در ضمن ما تو تاپيك هدفمون مچ گيري و ...... نيست
    خواهشا ديگه اينطوري از كسي انتقاد نكنيد .... واللاه من قلبم اومد تو دهنم!!:
    شرمنده !! اگه تند رفتم !

ولی من چند جای دیگه این ترفند رو دیدم و به جای 100 گفته شده که باید 0 وارد بشه .

به هر حال من متخصص نیستم و بهتره مدیران هم نظر بدن

در ضمن من هم 100 رو وارد کردم و هم 0 رو و اصلا تغییر محسوسی مشاهده نشد !

به هرحال من یک پیغام خصوصی به مدیر انجمن کامپیوتر می دم تا ببینیم نظر ایشون چیه !

با تشکر

داره خودمونی میشه mohammad_xlr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amintnt
    راستش صفحه ي اول رو خوندم .دوستان اون برنامه ي اينترنت توربو هيچ تاثيري نداره.من اونو خيلي وقت پيش نصب كرده بودم و چيز خاصي واسه گفتن نداشت.همه چيز برميگرده به پهناي باند ما ايرانياي بدبخت.تا وقتي كه يه فكر درست و حسابي به حال اينترنتمون نكنن بايد بد بختي بكشيم.اين سرعت لعنتي خيلي رو مخم را ميره.فقط ميتونيد پهناي باندتون رو با اين برنامه ها بهينه كنيد همين.آقاي مستر گفته بود كه پينگ ميكنه و فلانو بهمان.دوست عزيز اين آموزش رو من حدود سه سال پيش تو يه دونه از اين سيدياي هك بيخود ديدم.همه چيز الكيه.وقتي شما بيش از 5 كيلوبايت پهناي باند نداشته باشين هر كاري كه كنيد تو بهترين حالت همون 5 كيلوبايته.اين نظر منه.
    کاملا صحیحه

حـــــرفـه ای mehdi_ok1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

6 مشگل با Flashspeed200%

نقل قول:

من flashspeed و نصب کردم ممنون ولی تا 100 بهینه میکنه چطوری 200% بکنم؟

اول کرک رو به راه کن بعد در صفحه دوم(speciality) تمام گزینه هارو تیک بزن بعد گزینه Optimize رو کلیک کن

راستی برنامه رو از اینجا دانلود کنید(1Mb):

کرکشو نیز از اینجا:

داره خودمونی میشه potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    internet

پيش فرض

دوستان انگار این فلش اسپید ویروس داره در ضمن کرکشم کار نمیکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

شرمنده !! اگه تند رفتم !

ولی من چند جای دیگه این ترفند رو دیدم و به جای 100 گفته شده که باید 0 وارد بشه .

به هر حال من متخصص نیستم و بهتره مدیران هم نظر بدن

در ضمن من هم 100 رو وارد کردم و هم 0 رو و اصلا تغییر محسوسی مشاهده نشد !

به هرحال من یک پیغام خصوصی به مدیر انجمن کامپیوتر می دم تا ببینیم نظر ایشون چیه !

با تشکر

من شرمنده ام اگه ناراحتتون كردم
    بالاخره هر كسي يه جور سيستمي داره و هر سيستمي يه قلقي ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •