از دوست عزيزم به خاطر اين انتقادشون ممنونم
همچنين تيز بيني شما قابل تمجيد مي باشد
بنده نيز از معني درست عبارت "Limit Reservable Bandwith" اطلاع كامل دارم.
يعني محدود كردن پهناي باند قابل استفاده البته از نظر شما و خيلي هاي ديگه!!
-چي ؟؟؟ از نظر شما؟؟؟ يعني باز هم حرف منو قبول نداري؟؟ بابا عجب آدم ..... ايه اين عليرضا ؟؟!!!!
اگه دقيق تر به معني اين Limit دقت مي كرديد متوجه مي شديد كه غير از "محدود كردن " معني " حد " نيز مي ده
يعني اون جمله با توجه به حرف هاي من بايد اينجوري نوشته مي شد : Reservable Bandwith`s limit به فارسي يعني حدود قابل استفاده ي پهناي باند
حالا شايد سازندگان ويندوز (كه من دقيقا نمي دونم چند نفر اند چي كاره ان و....)اشتباه كردند و اين جمله رو به غلط اينجوري نوشته اند!!!!!!!!
-اي بابا باز اين بچه پر رو حرف خودشو مي زنه!!!!دليل ديگه اي كه من دارم اينه كه شما
خيلي راحت مي تونيد اين 100 رو به 0 تبديل كنيد ..... يعني به قول خودتون هيچ محدوديتي براي پهناي باندتون در نظر نگرفتيد.
درسته
خوب من كه با ISP پارسيان رباط كريم به نت وصل هستم بعد از اين كار ديگه قادر به استفاده از اينترنت نيستم !!!!!!!!
حالا ديگه خودتونيد و ISP محلتون.
در ضمن اين تاپيك برا من نيست .
من حدود يك ساله پيش تو يه تاپيك ديگه به تمام و كمال و با احتياط كامل كه نكنه اين مطالب غلط باشن اين مطالب رو توضيح داده ام
چرا تو اين يك ساله كه كلي از اعضا از اين ترفند من استفاده كردند هيچ شكايتي ندارند؟؟؟
دقت كنيد اونهايي كه نتونستند از اين ترفند استفاده كنند تقصير من نبوده .... من اول تاپيكم گفته بودم كه اين ترفند برا همه كار نمي كنه
اگر كسي هم هست كه راضيه خوب خدا رو شكر
من نيتم همين كمك كردن به ديگران بوده و به هدفم رسيدم
حالا توجه داشته باشيد كه من 2 ساله دارم از اين ترفند استفاده مي كنم!! ولي تا حالا از خودم شكايتي نداشتم!!!
در ضمن ما تو تاپيك هدفمون مچ گيري و ...... نيست
خواهشا ديگه اينطوري از كسي انتقاد نكنيد .... واللاه من قلبم اومد تو دهنم!!: