خیر عزیز
همون 64
شما اگر هم یک زمانی بالاتر شارژ کردی باید تماس بگیری و اعلام کنی که پورتت رو روی مثلا" 256 تنظیم کنند
خیر عزیز
همون 64
شما اگر هم یک زمانی بالاتر شارژ کردی باید تماس بگیری و اعلام کنی که پورتت رو روی مثلا" 256 تنظیم کنند
البته باربد جان، من كه 256 شارژ كردم همچين كاري نكردم، خودش خودكار پهناي باند رو بالا برد سر وقتش.
دقیقا سپنتا اتوماتیک پورت رو تغییر میده من خودم بارها سرعتم رو عوض کردم ولی این قضیه ای که میگم تا یه سال پیش اجرا میشده که اگه مثلا 15 روز از سرویس 128 مونده باشه و شما 256 شارژ کنید اون 15 روز هم 256 مصرف میکنید!
عزیز زمانی پورت رو اتوماتیک تغییر میده که شما از سرعت بالا به سرعت پایین شارژ کنی
مثلا" سرویسی که در حال حاضر استفاده میکنید 256 هست و سر ماه که میشه 128 شارژ میکنید
در این صورت خودش اتوماتیک سرعت رو تغییر میده و میاره روی 128
اما اگر از سرعت پایین به سرعت بالا شارژ کنید این طور نیست و باید تماس بگیرید و عنوان کنید که سرعت پورت رو بالا ببرند.
در مورد اون یکی موردی هم که گفتید 15 روز از 128 مونده و 256 شارژ کنید از همون لحضه 256 میشه کاملا" اشتباه میکنید.
میتونید امتحان کنید![]()
باربد جان من تا حالا چنید دفعه سرعتم رو بالا و پایین کردم و خودش اتوماتیک تغییر داده و هیچ زنگی نزدم
خودش اتوماتیک رفته 256
راستش من خودم همیشه 384 میگیرم
این لابه لا یه وقتهایی 512 شارژ میکنم
هر دفعه که این کار رو کردم زنگ زدم تا سرعت پورت رو بالا ببرند
همین چند وقت پیش هم یکی از دوستان 256 داشت که 384 شارژ کرده بود و اتوماتیک سرعت پورت زیاد نشده بود و زنگ زد تا براش درست کردند.
شاید این مورد که برای من و این دوستمون پیش اومده اتفاقی بوده و مسلما" حق با شماست![]()
باربد جان درست میگن
من خودم 256 داشتم و 384 شارژ کردم اما سرعت دانلود 30 بود
که اتفاقا با باربد هم در میان گذاشتم و راهنماییم کرد و فرداش زنگ زدم سرعتم رو بالا بردند
باربد جان این سرعتی که تو امضاتونه چنده؟384 نیست؟
این تست سرویس 512 سپنتا هست
البته من به هیچ عنوان به سایت Speedtest اعنماد ندارم و تستهاشو قبول ندارم
اما کلا" سرویس 512 سپنتا از نظر من عالی بود
سرعت دانلودتون تو ساعات معمولی چقدر هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)