تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 15 از 95 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كاكا : رونالدو شایسته کسب توپ طلاست

کاکا از کریستیانو رونالدو به عنوان شایسته ترین بازیکن در جهت کسب توپ طلا نام برد. به گزارش خبرگزاری مهر، مهاجم برزیلی میلان، کریستانو رونالدو، مهاجم منچستریونایتد، را یک گزینه بسیار قوی در راه کسب "توپ طلا" و بهترین بازیکن سال 2008 می داند.
    کاکا در گفتگو با روزنامه "گاتزتا دلواسپورت" با اشاره به بازی دوستانه برزیل و پرتغال در تاریخ 19 نوامبر، گفت: این مسابقه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که در برازیلیا و نزدیک جایی که من متولد شدم برگزار می شود. می خواهم رونالدو را در این بازی شکست دهم. او کسی است که به شایستگی توپ طلای سال را از آن خود خواهد کرد و همه برزیلی ها را خوشحال می کند.
    کاکا سال گذشته، هم برنده "توپ طلا" و هم برترین بازیکن سال شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روبینیو: در سیتی بهترین بازیکن جهان می شوم

هورا اسپرت, روبینیو معتقد است در کنار منچسترسیتی به بهترین بازیکن جهان تبدیل خواهد شد.

مهاجم برزیلی استادیوم ایسلندز در مصاحبه با روزنامه سان گفت:" به شما اطمینان می دهم که در کنار این تیم مرد شماره یک فوتبال جهان خواهم شد. من در مادرید تنها در بازیهای مهم به میدان می رفتم. این موضوع در بازار نقل انتقالات به نفع بازیکن است. اما من دوست دارم در همه دیدارها توپ بزنم. نیمکت نشینی در تیمی به اصلاح بزرگ اصلا خوب نیست. اما در سیتی شرایط فرق می کند و من شانس بیشتری برای بازی دارم و فکر می کنم تا پایان فصل نیز به طور کامل با فوتبال جزیره هماهنگ شوم."

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

فقط و فقط شیاطین سرخ الترافورد -------- > MANCHESTER UNITED

BARCELON هم خوشم میاد .

ولی از تیمهایی که فقط بازیکن می خرن مثل چلسی و رئال مادرید و ... بدم میاد . منم اگه 1.000.000.000. $ داشتم بهترین تیم رو جمع میکردم و قهرمانش میکردم ولی چه فایده ؟ البته رئال عرضه ی همینم نداره چون یادمه یه زمانی : کاسیاس - رونالدو - فیگو - زیدان و ... ( منتخب جهان ) رو داشت ولی باز از بایرن میخورد . در کل با رئال حال نمیکنم .

ارسنال و لیورپول هم خوبن چون بازیکن ساز هستن و فقط و فقط رویه ستاره ها تیم نمی چرخه .

در کل فوتبال انگلیس زیبا تر - سریع تر و مهیج تر هست و در نهایت تماشاچی پسند ترهست .

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شيوخ عرب به دنبال آقاي خاص

گفته مي‌شود مالكان عرب باشگاه فوتبال منچسترسيتي انگليس، خوزه مورينيو را به عنوان جانشين احتمالي مارك هيوز هدف قرار داده اند. روزنامه سان در اين‌باره نوشت، مالكان ثروتمند منچسترسيتي حاضرند به مورينيو دستمزدي معادل ‪ ۱۸‬ميليوپن يورو در سال بدهند.
    با توجه به اينكه لوييس فيليپه اسكولاري هم اكنون ‪ ۷‬ميليون يورو در چلسي مي گيرد، آقاي خاص با اين دستمزد به گران‌ترين سرمربي ليگ برتر تبديل خواهد شد.
    به طور طبيعي چنين خبرهايي موثق به نظر نمي‌رسند اما با زمزمه‌هاي اخيري كه هم در انگليس و هم در ايتاليا به گوش مي‌رسد، نمي‌توان به سادگي از آن گذشت.
    با ادامه بحران در منچسترسيتي، فشار زيادي روي هيوز است. بي‌ثباني اين تيم باعث شده در مكان سيزدهم جدول ليگ برتر قرار بگيرد. جايگاهي كه تا چهار تيم نخست جدول، خيلي فاصله دارد.
    از سوي ديگر مورينيو هنوز نتوانسته است به طور كامل خود را با زندگي در سري آ تطبيق دهد. با اينكه اينترميلان هم اكنون صدرنشين جدول مسابقات سري است ولي اين مربي پرتغالي زير بار شديد انتقادها قرار دارد.
    گرچه بعيد است سرمربي سابق چلسي تا قبل از پايان فصل سن سيرو را ترك كند اما اينكه هيوز تا آن موقع در سمت خود باقي مي‌ماند يا خير را بايد صبر كرد و ديد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

گزارش اتحاديه فوتبال انگليس از روند گسترش احترام متقابل

بوان: فوتبال انگليس نيازي به دستورات يوفا ندارد

خبرگزاري فارس: رئيس اتحاديه مربان ليگ برتر انگليس، اظهارات اخير پلاتيني را دخالت بي مورد در فوتبال يك كشور دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گاردين، ريچارد بوان مدير كل اتحاديه مربيان ليگ برتر انگليس گفت: پلاتيني در بهترين حالت مي تواند فوتبال كشورهاي عضو اتحاديه اروپا را مديريت كند. انگليس مهد فوتبال جهان است و لازم نيست وي نگران احترام متقابل در فوتبال ما باشد.

بوان افزود: هر فوتبالدوستي از تلاش يك مدير براي گسترش دوستي، محبت و احترام متقابل همچنين مبارزه با نژادپرستي در فوتبال لذت مي برد؛ اما شخصا از دخالت غير بومي ها در فوتبال كشورم لذت نمي برم و متنفرم.
    اتحاديه فوتبال انگليس در گزارش اخير خود ضريب احترام متقابل در فوتبال اين كشور را بسيار بالا دانست و آن را در سطحي بالاتر از فوتبال ساير كشورهاي اروپايي توصيف كرد.
    Last edited by franch; 11-11-2008 at 16:02.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آدریانو بعلاوه 60 میلیون یورو در ازای " آگوئرو "

باشگاه اینتر در نظر دارد آدریانو را بعلاوه 60 میلیون یورو با سرخیو آگوئرو ، مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال آتلتیکو مادرید، معاوضه کند. به گزارش خبرگزاری مهر، ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر، پیش تر ماموران خود را برای این انتقال به اسپانیا فرستاده است. این در حالی است که باشگاه منچسترسیتی هم پیش از این علاقه خود را برای به خدمت گرفتن این مهاجم ابراز کرده اما پول ایتالیایی ها نقدتر است. به نظر می رسد آتلتیکو با پیشنهاد معاوضه آدریانو و 60 میلیون یورو با مهاجم خود موافقت کند.

برپایه گزارش کوریره دلو اسپورت، آدریانو فصل نگران کننده ای را در تیم اینتر پشت سر می گذارد ضمن اینکه به عادات زشت گذشته خود (شب نشینی) هم بازگشته است. این موضوع سبب شده که خوزه مورینیو ، سرمربی اینتر، تمایلی به ادامه همکاری با این بازیکن نداشته باشد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در فاصله دو هفته تا ليگ قهرمانان اروپا
    بليت‌هاي ديدار اتلتيكو مادريد و مارسي تمام شد

خبرگزاري فارس: باشگاه اتلتيكو مادريد از طريق وب سايت خود تمام بليت‌هاي بازي با المپيك مارسي را به فروش رساند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، اتلتيكو مادريد در صورت غلبه بر المپيك مارسي، بخت صعود به مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا را خواهد داشت. اين تيم دو هفته ديگر ميزبان حريف در ويسنته كالدرون، ورزشگاه اختصاصي خود خواهد بود.

هواداران مارسي نيز كليه بليت ها را براي حضور در جايگاه خود خريداري كرده و ديگر هيچ جاي خالي در ورزشگاه وجود ندارد.
    اين، ركورد قابل توجهي در فروش بليت در تاريخ باشگاه اتلتيكو مادريد است.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ده دربي برتر جهان از ديد ماهنامه معتبر ورلدساكر به شرح زير معرفي شد:
    1- رئال مادريد - بارسلونا (اسپانيا)
    2- بوكاجونيورز - ريورپلات (آرژانتين)
    3- سلتيك - گلاسكورنجرز (اسكاتلند)
    4- گالاتاسراي - فنرباغچه (تركيه)
    5- آژاكس - فاينورد (هلند)
    6- لاتزيو - رم (ايتاليا)
    7- شالكه - بورسياد دورتمند(آلمان)
    8- الاهلي - الزمالك (مصر)
    9- رئال بتيس - سويا (اسپانيا)
    10- پارتيزان - ستاره سرخ (صربستان)
    اين ماهنامه دربي تهران را بزرگ ترين دربي در آسيا معرفي كرد و نوشت: حداقل 90 هزار تماشاگر دربي تهران را از نزديك تماشا مي كنند. از سال 1995 تا امروز همواره داوران خارجي اين بازي حساس را قضاوت كرده اند.
    دربي تهران در حالي در رده 22 اين جدول قرار گرفته است كه بازي هايي همچون جدال ليورپول و منچستريونايتد در رده 28 و بازي آرسنال و تاتنهام در رده 42 قرار دارد، ضمن اينكه دربي بزرگ شهر ميلان بين تيم هاي اينتر و آث ميلان در مكان پانزدهم اين جدول قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

توپ طلا باید به من برسد

ستاره سوئدی تیم فوتبال اینتر می گوید چیزی از کاکا و رونالدو برای بردن توپ طلا کم ندارد. به گزارش خبرگزاری مهر، زلاتان ابراهیموویچ در گفتگو با روزنامه اکیپ فرانسه اظهار داشت: من واقعا ارزش بردن توپ طلا را دارم. فکر نمی کنم کاکا و رونالدو چیزی بیشتر از من داشته باشند. من در سطح آنها هستم و با آنها فاصله ندارم. اما متاسفانه شما برای اینکه توپ طلا را ببرید باید قهرمان لیگ قهرمانان اروپا باشید. بردن توپ طلا نیازمند این است که شما لیگ قهرمانان را هم برده باشید.

وی افزود: اگر به من باشد، این جایزه را به کریستیانو رونالدو می دهم با اینکه او در رقابت های اروپایی عملکرد خوبی نداشته است. اگرهم بخواهیم رقابت های یورو 2008 را ملاک خود قرار دهیم این جایزه باید به ایکر کاسیاس تعلق گیرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با توجه به حكم دادگاه حكميت
    اتلتيكو مادريد به درهاي بسته تن داد

خبرگزاري فارس: باشگاه اتلتيكو مادريد اسپانيا به انجام بازي پشت درهاي بسته تن داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، باشگاه اتلتيكو مادريد به خاطر رفتار نژادپرستانه هوادارانش برابر المپيك مارسي جدا از جريمه نقدي قبلي و دو بازي بدون تماشاگر خود مقابل پي . اس وي آيندهوون نيز بدون تماشاگر به ميدان رفت.

دادگاه حكميت ورزش روز گذشته از اين كه اتلتيكو مادريد تقاضاي تجديد نظر نكرده و حكم را به سرعت اجرا كرده از اين باشگاه تشكر كرد و اين اجراي درست حكم را در آينده به نفع فوتبال اسپانيا و اين باشگاه دانست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •