2 ماه دست یارو بوده میخاد به ما بفروشه 8 میلیون و چهارصد هزار تومن
من اخرین قیمتی که از این ماشین دارم میلیون و 350 دارم اونوق این دو ماه کار کرده ...
البته الان قیمتش بالا تر رفته
حداقل صفرشو بگیر
2 ماه دست یارو بوده میخاد به ما بفروشه 8 میلیون و چهارصد هزار تومن
من اخرین قیمتی که از این ماشین دارم میلیون و 350 دارم اونوق این دو ماه کار کرده ...
البته الان قیمتش بالا تر رفته
حداقل صفرشو بگیر
Last edited by amiroo88; 17-06-2008 at 14:39.
من که میگم این جدیدا خیلی مسخره تر شدن
حیف نبود پراید های قدیمی؟
آخه صفرش پول آدم باید چند ماه بخوابه. بازم همین میشه تقریبا
دوستان سلام
یکی مثل من وقتی ماشین صفر میخره چون کاراش زیاده خوب خیلی زیاد راه میره و مسلما اگه اینطوری بخواد بره حتما گارانتیش قبل از اینکه 18 ماه تموم بشه به علت رد شدن عدد کیلومتر سنج از 36 هزار کیلومتر باطل میشه حالا جدیدا مثل اینکه کاری کردند که اگه این سیم که به سر گیربکس وصل میشه و میخوره به پشت کیلومتر رو بکشی ماشین دور موتور 3 هزار رو بیشتر نمیتونه جواب بده و بعدش سرعت معکوس میشه من الآن این فیش سر گیربکس رو باز کردم دیگه کیلومتر نمیزنه ولی یه مشکلی داره و اونم همینه که گفتم دنده 1 و 2 و 3 و... نهایت دور متوری رو که میزنند 3 هزار بیشتر نمیشه یعنی به 3100 که بخواد برسه ماشین پس میزنه و سرعتش کم میشه حتی تخت گاز هم میکنی همین شرایط ادامه داره قبلا یه پراید مدل 83 داشتم اون اینطوری نبود نمیدونم این یکی که مدلش 87 هستش اینطوریه حالا اگه دوستان دقت کرده باشند فیش سر گیربکس به 3 تا اتصال نری که از گیربکس اومده بیرون وصل میشه حالا یکی از دوستان میگفت 2 تاش برای کیلومتر سنج دیجیتالی هستش که مسافت رو میسنجه و یکی دیگه مخصوص عقرب سرعته آیا این درسته و صحت داره؟
حالا دارم فکر میکنم که مگه کار این فیش رسوندن برق از گیربکس به کیلومتر نیست ؟مگه کیلومتر یه مصرف کننده برق نیست؟ خوب ما میتونیم یه فیش تهیه کنیم که به سر گیربکس وصلش کنیم و سیم های اون رو به یک مصرف کننده وصل کنیم تا جریان برق رو از گیربکس به اون مصرف کننده هدایت کنه حالا این مصرف کننده میتونه یک لامپ باشه ولی جالب اینجاست که ما لامپی نداریم که 3 تا پایه داشته باشه به نظر شما در این حالت مصرف کننده رو چی باید در نظر بگیریم؟
حالا همه این ها به کنار آیا چنین کاری بکنم نتیجه میده و اون ایراد دور موتور به نظر شما رفع میشه؟ یعنی دور موتور اگه از 3 هزار بیشتر شه ماشین پس نمیزنه؟(اگه درست فکر کرده باشم که باید این روش جواب بده چون مگه کیلومتر سنج چیزی جز یک مصرف کننده هستش؟)
با تشکر از شما دوستان و عزیزان![]()
کسی از دستان اطلاعی در این زمینه نداره؟
میشه بگی اینی که گفتی کدوم قسمته؟ن الآن این فیش سر گیربکس رو باز کردم دیگه کیلومتر نمیزنه
آره من هم مدل 87 دارم یک بار این کار را کرده بودم (البته شنیدم که اگه گارانتی ببری یه دستگاهی دارند که کیلومتر واقعی رو بهشون نشون میده) دقیقا همین مشکلاتی که بیان کردی داشتم که دیگه بی خیالش شدم
خیلی دوست دارم بدونم چطوری میشه این مشکل رو از بین برد
آقا چرا اطلاعات غلط میدید !!!! ؟؟؟؟
این علامت ایموبلایزره (یعنی سیستم سوئیچت ضد سرقت هستش)
یکمی مسخره هستش ولی باید همیشه چشمک بزنه (نگران نباش عادیه)
یعنی میخواد به دزده نشون بده که من ضد سرقت هستم بی خیال من بشو
درسته .
ته موتور که میخوره به اتاق رو اگه نگاه کنی گیربکس قرار گرفته که جنسش آلومینیومه روش یک فیش قرار داره که اگه اون رو بکشی دیگه کیلومتر کار نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)