میدونم جاش اینجا نیست ولی قیمتهارو بالا میگی! 330 رو ما خودمون فول آپشنش رو داریم مدل 2008 رو 92 تومن خریدیم! C280 با رده تجهیزاتی آوانتگارد مدل 2008 قیمتش 109 تومنه!
میدونم جاش اینجا نیست ولی قیمتهارو بالا میگی! 330 رو ما خودمون فول آپشنش رو داریم مدل 2008 رو 92 تومن خریدیم! C280 با رده تجهیزاتی آوانتگارد مدل 2008 قیمتش 109 تومنه!
حالا چرا توی بحث مجله دعوا میکنید
سعید من 5 تا بیشتر از تو دارم : دی
حالا من چهار شماره قبل اونم داشتم گم کردم ولی از سال 21 تا الان آرشیو کامل کردم .الان حوصله ندارم تا فردا عکس آرشیو رو میذارم
ولی خب من نوآور کامل دارم از شماره 1
ولی کلوپ 100 تایی به نظرم هم تعدادشون زیاده هم ارزش نداره 200 تایی بهتره و خوب تعداد اعضا هم کمتره![]()
چطور کلوپ صد تایی کمه
کمتر کسی هستش تو سن و سال ما اینطوری کلکسویون جمع کرده .قدیمیا چرا من بعضی وقتا شماره های قبلی رو توی دست فروشهای خیابون میدیدم این بار سری ببینم میخرم حتما
مقایسه سی کلاس و سری 3 و لکسس خوب بود ولی یه مشکلاتی داشت.
از جمله اینکه رینگ لکسس غیر استاندارد بود و باعث شد که شتابش و ... بد تر نشون بده.
ولی در کل خوب بود. کمی لطف نگارنده به لکسس کم بوده که نتیجه رو تغییر نمیده.
ولی جالب ترین مقایسش کشنده ها بود
ای گفتی من انقدر با این کلکسیون با خونه مشکل دارم یه روز اومدم خونه دیدم مجله ها تو جعبست !!!!!!!!!!!!چطور کلوپ صد تایی کمه
کمتر کسی هستش تو سن و سال ما اینطوری کلکسویون جمع کرده .قدیمیا چرا من بعضی وقتا شماره های قبلی رو توی دست فروشهای خیابون میدیدم این بار سری ببینم میخرم حتما
گفتم برای چی گذاشتین تو جعبه جواب هم این بود که جا گیره و دیگه به دردت که نمیخوره
حالا کی اینا رو ریخته بود تو جعبه
یه زمانی به منم میگفتن ولی وقتی دیدین با چنگ و دندون از اینا نگه داری میکنم دیگه حتی طرفشونم نرفتن.
میخواستن بعضی وقتا بدم دست بچه ها منم نمیدادم می اومدم با خشونت از دست بچه میگرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامم...راستش مجله ره گرفتم و با دقت خوووندم بنظرم بعضي نظرات اينجا عجيب اووومد مثلن يكيتون گفته بود توووي مقايسه ي اين سه تا سدان نتيجه را به خواننده واگذار كرده!! اصلن چنين چيزي برداشت نكردم فكر ميكنم بعضيا يكم تند و كم توجه به جزئيات بسيار دقيق نهفته در مقالات ميخونن....
مشكلش همونطور كه خودش گفته بود حضور نداشتن اسكانيا بود چون اسكانيا از قديم بين راننده ها بهترين كشنده هستش.كاش اين Howoo هاي آشغالي ره هم محض زنگ تفريح وارد مقايسه ميكرد.......جالبه تازگيا وزارت صنايع فهميده عمر مفيد هوو ها 3 ساله!!! بيچاره رانندهشون كه خريده يگ عمر باهاش نون درآره!!ولی جالب ترین مقایسش کشنده ها بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)