تبريک به قلعه نوعي که تيمش خيلي زيبا بازي کرد : در وقت کشي و زير توپ زني و چپيدن تو لاک دفاعي
بهتره يه تجديد نظر هم در نماينده آبيها داده بشه که کتمان حقيقت اون هم تو رسانه ملي ...
برد تیم استقلال
برد تیم پرسپولیس
تساویه دو تیم
تبريک به قلعه نوعي که تيمش خيلي زيبا بازي کرد : در وقت کشي و زير توپ زني و چپيدن تو لاک دفاعي
بهتره يه تجديد نظر هم در نماينده آبيها داده بشه که کتمان حقيقت اون هم تو رسانه ملي ...
صد در صد موافقم
تأیید میشه
![]()
تایید 100%
![]()
قبول دارم 100%
طبق معمول همیشه مساوی........... بازی خوبی بود ولی حیف استقلال نبرد .
ماشالله به استقلال.
حيف اگه اون اشتباه رو شكوري مرتكب نمي شد...
اگه پرسپولیس خلیلی رو داشت واقعا میترکوندیم استقلال رو...
2 تا تیرک که هیچ
کل نیمه دوم داشتیم به توپ می بستیم استقلال رو واقعا حق پرسپولیس برد بود
ماشالله پرسپولیسی ها عجب اعتماد به نفسی ...
من قبلا هم گفتم تو همین تاپیک که بازی مساوی میشه. یعنی تابلو بود. به هر حال فیلم قشنگی بازی کردن هر دو تیم... متاسفم واقعا... مخصوصا آخرای بازی که سوتی میدادن همش جنگ زرگریه. من یه توصیه دارم میگم از فصل بعد دیگه دربی برگزار نشه همون یک یک مساوی در نظر بگیرن. هم هزینه ها کاهش پیدا میکنه هم اینکه بازیکن ها بیچاره ها مجبور نمیشن فیلم بازی کنن.
ای کاش این کنفدراسیون فوتبال آسیا آمار اینا رو بگیره فوتبال ایران رو محروم کنه از بیخ ...
در ضمن جهت اطلاع عرض کنم. استقلال 100% تیم برتر بازی بود. همونطور که قلعه نویی گفت موقعیت های پرسپولیس همش بخاطر خلاقیت فردی کریمی بود وگرنه از نظر تاکتیکی حرفی برای گفتن نداشت. این همه میگفتین پرسپولیس اله بله ... 6 تا میزنه 4 تا میزنه ... این بود ؟ این همه پول بیت المال رو دادن کلی بازیکن خارجی آوردن پر کردن تو تیم... علی کریمی رو آوردن. افشین قطبی و .... این همه دبدبه و کبکبه و دنگ و فنگ و بالا و پایین... آخرشم با زور مساوی گرفتن... واقعا خنده داره.... پرسپولیس نیمه دوم درسته حمله میکرد ولی موقعیت زیادی نداشت. اسیر دفاع استقلال شده بود. اما استقلال نیمه اول چند تا موقعیت 100% داشت که تو همشون دفاع پرسپولیس جا میموند. همیشه همینه. استقلال گل اول رو میزنه و آخرش مصلحتی به گل میخوره از پرسپولیس تا بازی مساوی بشه دل پرسپولیسی ها نشکنه بزنن صندلی های ورزشگاه آزادی رو درب و داغون کنن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)