تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 58 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 580

نام تاپيک: 8 مگاپیکسل سامسونگ M8800

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب توضیح بده عزیزم ، چرا معطلی ؟؟؟!!!
    خیلیها از این گوشی خوششون میاد ولی تو خریدش دست نیگه داشتن تا چند نفر قبل از اونها بخرنش یا باهاش کار کرده باشن و یه توضیحی اینجا بدن .... شما اگه چیزی میدونی بنویس .

درمورد پیکسون من خدمت شما عرض کنم که این گوشی بیشتر از هرجایی برای آسیا و بخصوص کشورهای جهان سومی طراحی شده. دلیل اصلیش هم نداشتن wifi هستش. رزولوشن صفحه اش نه خیلی بالاست و نه خیلی پایین. متاسفانه رم داخلیش تنها 200 مگابایت هست که برای چنین گوشی ای انتظار نمیره.سیستم عامل جاوا داره که برای گوشی با این قیمت مناسب نیست.من خودم به شخصه با قیافش هم حال نمیکنم چون برخلاف گوشیهای خوبی نظیر امنیا و i8510 که از فلز در طراحی بدنه آنها استفاده کرده در پیکسون از پلاستیک استفاده شده که یه جورایی گوشی را چیپ نشون میده. البته این گوشی مزایای نسبتا خوبی هم داره. دوربینش عالیه و امکانات بینظیری را در اختیار کاربر میگذاره. صدای اسپیکرش به نسبته سایر سامسونگها خوبه و تاچش هم حساسیت نسبتا خوبی داره. به نظر من قیمت این گوشی کمی بالاست و با گارانتیه اصلیش بیشتر از 400 نمیارزه درصورتیکه الان 500 هستش پس صبر کنید تا وقتی به قیمتی که ارزرش داشت رسید اونموقع تهیه اش کنید چون الان با i8510 یک قیمت هستند اما i8510 کجا و پیکسون کجا!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

apoosh جان شما تو سامسونگ موبايل کار ميکنی خوب زودتر ميگفتی من کلی سؤال دارم
    آخه خودم ميخوام تو اين هفته برم گوشی بگيرم i8510 vs 5800 vs n85 vs pixon vs zn5
    انقدر تحقيق کردم که ديگه دارم اقلم رو از دست ميدم آخه نميخام دوباره يه داستان n91 8gb
    سرم بياد
    راستی شما گفتی گوشی توپی نيست دليلش چيه؟
    يه سؤال ديگه آيا اين شايعه که سری جديد i8510 چينيه درسته
    شما خودت بودی با توجه به اينکه حرفه اي هستی و دستت تو کاره کدوم را انتخاب ميکردی؟
    من از زمانی که i900 را سامسونگ معرفی کرد دارم تحقيق ميکنم
    ديگه همه مشخصات گوشی های جديد رو حفظ شدم
    از ترس اشتباه دوباره
    در مورد سئوال اولت: منظورت را از zn5 متوجه نشدم اما در مورد اون سه تای دیگه یه توضیحی بدم. من خودم الان گوشیم i8510 هستش که البته شرکت بهم داده! قبل از اون هم n95 داشتم و کلا نوکیا را بهتر از هر برندی میشناسم. باید بگم که i8510 از لحاظ سرعت سیستم عامل خیلی خوب عمل میکنه. کلا گوشیه خوش دستی هستش. صدای خوب و شفافی داره.مشکلاتی مثل هنگ کردن و ریست شدن و این چیزا هم تو کارش نیست. اما ایراداتی که میشه بهش گرفت یکی کیفیت پایینتر صفحه نمایشش نسبت به دو مدل نوکیاست که حتی این کیفیت باعث میشه بعضیها در 8مگاپیکسلی بودن دوربینش هم شک کنند درصورتیکه ربطی نداره. معمولا باطریهاشون به مشکل برمی خوره که من شنیدم با عوض کردن فریمور میشه حلش کرد. فایلهای جار را سخت تر از سیمبیانهای نوکیا ساپورت میکنه و تم هم نمیشه براش پیدا کرد. درواقع باید بیشتر از چیزهایی که داره لذت ببری و به اندازه نوکیا نمیشه انگولکش کرد!!!
    درباره پیکسون کمی در پست قبلی توضیح دادم و کلا الان نسبت به قیمتش نمی ارزه و فعلا بیخیالش باش.جز دوربینش چندان چیز قابل عرض اندامی نداره و وقتی قیمتش رفت زیر 400 روش فکر کن
    در مورد 5800 هم بگم که با توجه به قیمتش عالیه و من خودم هم در فکر اینم که شاید بخرمش به چند دلیل. اول اینکه دلم میخواد یه گوشی تاچ داشته باشم.دوم کیفیت صفحه نمایشش خیلی عالیه.سوم امکانات جانبیه خوبی داره و چهارم صدای هندزفری فوق العاده و اسپیکر عالی ای داره. اما بعضی از دلایل هم مرددم میکنه. اول اینکه دوربین جالبی نداره.بخصوص تو عکاسی که دربین 3مگاپیکسلیها هم یکی از ضعیفهاست(البته فیلمش نسبتا خوبه) دوم اینکه تاچش در حد عالی نیست و سوم هم اینکه حدس میزنم به زودی تبدیل به یک گوشیه خز!! خواهد شد و دست همه خواهیش دید!
    درباره n85 هم بگم که اگه مشکل ریست و هنگ پیدا نکنه چون بعضی مدلهاش دچارش میشن گوشیه خیلی خوبیه. دوربینش عالیه و کیفیت صفحه نمایشش هم بالاست. من چون قبلا n95 داشتم و شبیه بهم هستند دنبالش زیاد نمیرم اما درکل گوشیه مناسبیه و از نظر امکانات خوبه فقط اگه به همون مشکلاتی که گفتم برنخوری!
    درباره چینی شدن i8510 هم بگم که فعلا اینطور نیست و سامسونگ اکثر محصولاتش را در کره میزنه بخصوص گوشی ای با این کیفیت را به دست چین نمیسپاره مگر اینکه مثل f480 خود چینیها محصول تقلبی بزنند به اسم سامسونگ.

3. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام
    چرا نمیشه واسه i8510‎ ‎تم پیدا کرد من تا حالا هرچی تم 9.3 روش ریختم مشکلی نداشته
    فایل های جاوا رو هم که میزنی روشون میگه کجا نصب بشه بعد نصب میشه فکر نکنم از این راحت تر هم باشه من روی گوشیم ان گیج هم ریختم پس خیلی هم قابل انگولک هست
    الان باتری من خیلی بهتر شده اما خب هنوز هم خوب نیست

5. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه captain JAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گوشه تفکرات خودم تويه جزيره گرفتارم

پيش فرض

apooshجان چه جای توپی کار ميکنی کاش همه جا اينطوری بود
    يه سؤال گوشی شما update بود؟
    و اينکه لطفاً فرمور گوشی رو ميشه بگين

داره خودمونی میشه captain JAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گوشه تفکرات خودم تويه جزيره گرفتارم

پيش فرض

apoosh جان از توضيحت ممنون کارت درسته
    منظورم zn5موتورلا است که دوربين 5mp و 500 مگا هرتز cpuو سيستم عامل لينوکس
    البته اضافه کنم فلشش xenonاست اونم گوشيه توپی هست
    نظر شما که حرفه اي هستی چيه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمهای اختصاصی نداره و اگر به سایتی مثل Mobile9 هم برین می بینین که اونها مختص به i8510 نیستن بلکه باتوجه به سیستم عامل شما تمهای نوکیا را میریزین که البته بد هم نیست. درضمن هرجاوایی نصب نمیشه. مثلا پریروز یه فای جار برای دیکشنری ریختم که نصب نکرد چون فایل جد آنرا نیز میخواست اما نسبت به سایر سامسونگها باز خیلی بهتره...

9. این کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سرعت گوشی راضی کننده هست؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

شاید اشتباهی فایل جد رو ریختی
    اسم فایل رو بگو منم امتحان کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سرعت این گوشی باید بالا باشه که بتونه wvga ‎فیلم بگیره

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    منم هم باهاش کار کردم سرعت گوشی خیلی خوبه
    یکی از چیزهاییش که به نظره من جالب بود صداش بود
    بلند و با کیفیت

14. 2 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •