وقتی ویدیو رو پخش میکنم این ارور رو میزنه بعد ویدیو پخش میشه ولی صداش نمیاد ! اگه میشه راهنمایی کنید پلیززز :(
![]()
وقتی ویدیو رو پخش میکنم این ارور رو میزنه بعد ویدیو پخش میشه ولی صداش نمیاد ! اگه میشه راهنمایی کنید پلیززز :(
![]()
Last edited by hamidzed; 25-01-2014 at 13:05.
کسی نیست جواب بده؟![]()
بسته k-lite codec pack رو نصب کن. احتمالا درست شه.
سلام
من نسخه 8شو ریختم CONVERT VIDEO نداره ! فقط برای صدا داره جریان چیه؟![]()
سلام
نسخه کامل را نصب کنید و به درستی کرک نمایید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بگی چطوری کرک رو run کنم؟؟؟oO
خب نسخه جت اودیو سایت p30world فاقد کانورت ویدئو می باشد.(شاید هم سیستم من و شما ایراد داره!)
(فایل jetAudio.cfg را در پوشه jet audio کپی نمایید)
تا بررسی موضوع ! نسخه زیر که دارای ویدئو کانورت هست را نصب کنید (البته ورژن 8 است و ورژن 8.1 نیست!)
ابتدا همه jet audio ها را پاک کنید و سیستم را ریستارت نمایید. و سپس نسخه زیر را نصب نمایید. یا از سایتهای دیگر دانلود نمایید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب نمیشه فایل نصبشو بالا نمیاره نمیدونم چشهههههههههههههههه
منظورتان فایل jetAudio.cfg که در پوشه کرک وجود دارد ؟ البته موضوع بحث جت اودیوی دانلودی ازپی سی ورلد
(Cowon JetAudio 8.1.2.2100 آپلود شده در 1 مرداد93)
می باشد.
این فایل اجرایی نیست و باید در پوشه C:\Program Files\JetAudio کپی شود ؛ و پیام copy and replace تایید شود.
شما ابتدا بر JAD8102.exe کلیک کنید ؛ نصب نرم افزار در چند دقیقه به صورت خودکار بدون نیاز به زدن next و.....انجام میشود.
(صبر کنید تا ایکن jet audio بر دسکتاپ ظاهر شود که به معنای نصب نسخه basic است.)
حالا فایل jetAudio.cfg را از پوشهCrK.Plus به روی دسکتاپ بکشید تا به دسکتاپ منتقل شود.(EXtract نمایید)حالااین فایل را در پوشه C:\Program Files\JetAudio
کپی کنید. هنگام کپی پیام copy & replace را تایید نمایید. (در هنگام کپی jet audio بسته باشد)
حالا ورژن نرم افزار به plus تغییر می کند و قلبلیت های زیادی به ان اضافه می شود . ولی همچنان فاقد video convert است.
یا از همین نرم افزار استفاده نمایید و از نرم افزارهای ویژه کانورت استفاده کنید یا دوباره از سایت دیگری یا لینک پست 147 دانلود نمایید.
Last edited by vissoto; 02-11-2014 at 11:31.
ممنون دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)