بازی تو سیستم من هی گیر میکنه و هی میاد بیرون
cpu:e8400
Ram:2gig
vga:8600gts superclocked
بازی تو سیستم من هی گیر میکنه و هی میاد بیرون
cpu:e8400
Ram:2gig
vga:8600gts superclocked
فکر نمیکنم مشکل از سیستمت باشه.این بازی رو اکثر سیستما میپره بیرون.دلیلش رو نمیدونم.
شاید دوستان راه حل این موضوع رو پیدا کرده باشن...
من كه ديگه بي خيال اين بازي شدم يه مرحله از اين بازي هم نميشه راحت بازي كرد همهش ميپره بيرون
اه
این چه کاریه ؟ چرا این بازی سازهای بازی های جدید اینقدر بی فرهنگ هستند و همه بازی هاشون تا 100000 تا ناز نکنه اجرا نمی شه ! اول که می گن سیستمت باید غول باشه بعد ویندوزت ویستا باشه بعد ویستا اصل باشه بعد ....
نمی تونن مثل آدم یه بازی درست و حسابی بسازند : GTA IV , Rezident Evil 5 , Call of Duty , Left for Dead , .... بعد کلی پول که واسه خرید سیستم و مخلفات می دیم باید حالا کلی ناز این ها رو هم بکشیم :(
دوست عزیز چه مشکلی داری؟
من بازی رو بدون هیچ مشکلی اجرا و بازی کردم...
دوستان می شه یه عکس از محیط بازی بذارید؟ البته عکس هایی که تو نت پخش شده رو دیدم، ولی عکس ها و تریلر هایی که پخش می شه معمولا مثل خود بازی نیست. تو یه تاپیک دیدم که این بازی خیلی جاها به عنوان بهترین بازی 2008 شناخته شده واسه همین اومدم تو تاپیکش ولی مثل این که اونقدر ها هم که تعریف شده، بازی خوبی نیست.(تاپیک بهترین بازی سال فقط 15 صفحه؟)
من این بازی رو هم تو xp و هم تو ویستا اجرا کردم. وسط بازی میندازه بیرون. اصلا تایم خاص یا قسمت خاصی از بازی نیست. هر دفعه یه جای دیگه میندازه بیرون.فقط وقتی ویژوال مموری رو گذاشتم روی 6 گیگ، تونستم یه کم بیشتر بازی کنم. راهی هست که بتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
مال منم ميپره بيرون
هنوز هیچکس تو این تایپک مشکل و حل نکرده منم اینتوری میشد ولی فقط دو دفعه در کل زندگیم(تا الان که زنده ام) پرید بیرون
در مورد تایم خاص هم حق کاملا با شماست!
اگه جایی تو نت دیدم مشکل چه طوری حل میشه به شما خبر میدم بقیه دوستان هم کمک کنن!
من اين بازيرو تو 4 ساعت رفتم خيلي آسونه.باورتون ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)