دوستان من الان از NFS HP ایمیج گرفتم . ایمیج رو توی abgx360 آوردم . یه نوشته سبزی اومد نوشت AP25 Replay sector was successfully fixed . الان یعنی میتونم بریزم تو یه DVD دیگه بازی کنم ؟ چند تا چیز دیگه زرد بود !
دوستان من الان از NFS HP ایمیج گرفتم . ایمیج رو توی abgx360 آوردم . یه نوشته سبزی اومد نوشت AP25 Replay sector was successfully fixed . الان یعنی میتونم بریزم تو یه DVD دیگه بازی کنم ؟ چند تا چیز دیگه زرد بود !
همه نوشته ها باید سبز باشند!
اگه میتونی عکس بگیر.
همه سبز هستن ولی یه مورد زرد هست که میگه قفل AP25 پیدا شد این چیزا .
....
این الان میشه لایو بازی کرد ؟
Last edited by A.N.A.P; 23-06-2011 at 02:18.
عکس بازم نمیاد!
اگر فقط همون نوشته AP 2.5 زرد هست مشکلی نداره دیسک.
اومد عکسم ؟
آقا یه سوال ؟؟؟
من بازی Call Of Duty MW2 رو با این بازی پچ کردم !!!! اولش یه پیغام قرمز رنگ میومد که برای AP25 بود !!!! ولی بعد که پچ کرد و دوباره چک کرد دیدم اون پیغام در مورد ap25 که این بود :AP25 replay sector is currently verified !!! این پیغام به رنگ سبز دراومده بود .
یعنی الان بازی پچ شده ست ؟؟؟؟ البته برای لایو نه ! من چون داشبوردم رو آپدیت کردم و این بازی جزو بازیهای پچ نشده بود ( طبق گفته دوستان ) خواستم یه امتحانی بکنم !!!!! حالا تنها کار اینه که بریزم رو dvd و ببینم اجرا میشه دیگه ؟؟ نــــــه ؟؟؟؟؟
Last edited by panther99; 24-06-2011 at 23:12.
بارها و بارها این پچ کردن رو من و دوستان توضیح دادیم!
پیغام ap 2.5 زرد یا سبز باشه مهم نیست باید successfully patched بشه!
الان دیسک شما مشکلی نداره بذار داخل دستگاه و بازی کن.
آقا از اون چند تا گزینه ای که گفتید در نهایت باید به اینترنت هم وصل بشیم تا چک کنه :
این سه مورد همیشه قرمزه !!! البته وقتی به اینترنت وصل هستم چک میکنم !!!! دقیقا مشکل من اینجاست !!! چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسم بازی رو بنویسید.
بازی شما ویدیو پارتیشن نداره؛ شما اول اسم بازی رو بگو تا من شما رو راهنمایی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)