تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: عملكرد كدام بازيگر(ها) در "روز حسرت" حرفه اي تر هست

راي دهنده
87. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • فرامرز قريبيان ( پدر )

48 55.17%
  • افسانه بايگان ( مادر )

8 9.20%
  • پوريا پورسرخ ( مسعود )

11 12.64%
  • مهراوه شريفي نيا ( فريده )

37 42.53%
  • ليندا كياني ( معصومه )

7 8.05%
  • رحيم نوروزي ( دوست مسعود )

16 18.39%
Multiple Choice Poll.
صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 279

نام تاپيک: سریال روز حسرت

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

نه خوشم اومد،نم نمک داره بهتر میشه!

ولی اونجاش که فریده داشت با حاج رضا حرف می زد،چه تیکه هایی به بعضیا انداخت(درباره دروغ و نزول و این حرفا)،حال کردم

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

داستانش جالب نیست!
    بازیگراش کارشون بد نیست!
    در کل سریالش قوی نیست!آخه دیگه هر ماه رمضون که نمیشه ماورای درست کرد!

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مهتاب نصيرپور ـ بازيگردان«روز حسرت»: احساس مي‌كنم كارمندي بيش نيستم!

بازيگردان سريال«روز حسرت» گفت: احساس مي‌كنم كه كارمندي بيش نيستم. چون فرصت ارايه‌ي هيچ پيشنهاد، تفسير و بررسي وجود ندارد.

مهتاب نصيرپور افزود: به علت به سرعت ساخته‌شدن «روز حسرت»، حس مي‌كنم مانند يك كارمند كار مي‌كنم. چراكه روي آنتن بودن سريال موجب مي‌شود همان موقعي كه فيلم‌نامه به دستمان مي‌رسد، آن را جلوي دوربين ببريم. در اين شرايط فرصت ارايه‌ي هيچ پيشنهاد، تفسير و بررسي وجود ندارد،در نتيجه مجبورم دور از هرگونه خلاقيت عمل كنم.

نصيرپور در ادامه اين پرسش را مطرح كرد كه آيا اين امكان وجود نداشت كه با برنامه‌ريزي بهتر، اين گروه خوب، بتوانند سريال را در مدت زمان مناسبي بسازد و تحويل پخش دهد؟!

بازيگردان «روز حسرت» درباره‌ي ميزان زمان در اختيار براي صحبت و تمرين با بازيگران اين سريال گفت: تقريبا هيچ فرصتي نداريم. البته من بازيگرداني براي همه‌ي بازيگران انجام نمي‌دهم و با عده‌اي از بازيگران «روز حسرت» كاري ندارم چون آقاي مقدم بازيگراني مانند فرامرز قريبيان، افسانه بايگان و مهراوه شريفي‌نيا را با شناخت قبلي انتخاب كرده است و بازي آنان را دوست دارد. من فقط درباره‌ي بازيگران ديگري كه نقش‌هاي كوتاه‌تري دارند يا برخي ديگر از بازيگران كمي كمك كرده‌ام.

وي در زمينه‌ي تأثير حضور بازيگردان بر عملكرد بازيگران در سريال‌هاي مناسبتي مانند «روز حسرت» اظهار كرد: در شرايط كنوني حضور بازيگردان تأثير زيادي بر عملكرد بازيگران نمي‌گذارد. چون متني وجود ندارد كه بتوانيم آن را تجزيه و تحليل كنيم. بنابراين تمام تلاش خود را مي‌كنم تا متن‌هايي كه سكانس به سكانس به دست‌مان مي‌رسد را بازيگران كمي با آمادگي بيشتري بازي كنند. در حقيقت فكر مي‌كنم كاري كه من اكنون انجام مي‌دهم را دستياران كارگردان هم مي‌توانند بكنند. چون متن را به صورت كامل نداريم و متاسفانه نمي‌توانيم هيچ تغييري حتي درحد يك واژه يا جمله در آن به وجود آوريم. دليل اين شرايط را نمي‌دانم.

بازيگردان «روز حسرت»ادامه داد: گاهي اوقات پيشنهاداتي داده‌ام كه بر اساس آن‌ها برخي صحنه‌ها به دو «ورسيون» تصويربرداري شده‌اند. اما در نهايت «ورسيوني»كه مطابق متن است روي آنتن رفته‌است. به همين دليل به اين نتيجه رسيده‌ام كه بيش از اين پيشنهاد دادن يا اصراركردن حتي در حد گرفتن دو ورسيون فقط باعث تلف‌كردن وقت گروه مي‌شود از سوي ديگر به علت تعجيل در ساخت، جايي براي اين پيشنهادات نيست. بلكه بايد تلاش كرد گروه با آرامش و سرعت بيشتري كار كند.

نصيرپور در پايان درباره‌ي كيفيت «روز حسرت» با توجه به ساخت در چنين شرايطي گفت: آقاي مقدم بسيار تلاش مي‌كنند، كه كيفيت دست‌كم در بخش كارگرداني حفظ شود. اين در حاليست كه يك مجموعه جنبه‌هاي مختلفي مانند صحنه، لباس و بازيگري دارد كه بسيارمهم است، اما در كارهايي كه با اين سرعت ساخته مي‌شود مقداري به بازيگري بي‌توجهي مي‌شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

می گم این بازیگرای بیچاره ی روز حسرت تا آخر این سریال،راشیتیسم نگیرن خوبه!
    اول صبحم همه جا تاریک به نظر میرسه،من موندم سیروس مقدم این همه نورو چه جوری مهار می کنه

راستی امروز جور اون دودای معروف سریالای سیروس مقدمم،یه تکه اون کتریه کشید،من گفتم الآنه که بره تو برزخ.............ضد حال زد ناکس

آهان یه چیز دیگه!!!
    این فریده مگه تلفنو چه جوری پرت کرد که تمام دل و روده و بورد و لحیماش خورد شد؟
    فکر کنم از اون چینیا بوده

تهیه کننده اش بد جوری داره ولخرجی می کنه،موبایلرَم که پرت کرد...........یواش یواش دارن پیشرفت می کنن،دیگه خرجای فیلم و سریالا محدود به شکستن یه سینی استکان نمیشه!
    این سنت شکنی شون می تونه به عنوان یه ابتکار تو کارنامه کاریه سیروس مقدم ثبت بشه

در ضمن وقتی اون پوسترای مسعودم پاره کرد،آی دلم خنک شد،خیلی احساس بکهام و براد پیتی بهش دست داده بود

ولی این فرامرز قریبیان جداً کولاک کرده،چه قدر قشنگ بازی می کنه،اصلاً حسش آدمو می گیره الحق که بازیگر یعنی این
    من که بیشتر به خاطر فرامرز قریبیان،این سریالو نگاه می کنم!
    .
    .
    .

ولی واقعاً یه سوال واسم پیش اومد؟!

اونم اینه که معمولاً میگن اون بچه هایی رو که تشخیص می دن تالاسمی ماژور دارن،درست نیست که اجازه بدن به دنیا بیان،چون همه اش باید تو زندگی شون زجر بکشن و خون تزریق کنن!
    ولی امروز تو فیلمه گفت حتی اگه بچه ناقصم باشه،نباید کشته بشه،من شنیده بودم اگه بعد یه مدت که جنین روح پیدا کرد،سقطش کنن گناه داره،ولی بعد از دیدن این قسمت خیلی رفتم تو فکر!
    نظر شما چیه؟

5. این کاربر از bahareh655 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

من برای اولین بار 2 شنبه فیلم رو دیدم و اتفاقا همون جایی رسیدم که افسانه بایگان پیش استادش میره بود دیدم همش یه ملا هه داره حرف میزنه گفتم چرا زدید اینجا اونور داره فیلن میده گفتن همینه............
    واقعا زورکی هر چی رو بخوتن با هر قالبی به مردم میخورونن

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من برای اولین بار 2 شنبه فیلم رو دیدم و اتفاقا همون جایی رسیدم که افسانه بایگان پیش استادش میره بود دیدم همش یه ملا هه داره حرف میزنه گفتم چرا زدید اینجا اونور داره فیلن میده گفتن همینه............
    واقعا زورکی هر چی رو بخوتن با هر قالبی به مردم میخورونن
    دوست عزیز ! شما که دقایقی از یه قسمت این سریال رو دیدی چطوری می تونی اینجوری نظر بدی؟
    یه جا ده راه با کلاس شدن رو خوندم . یکیشم همین بود که هرجا نشستی دیدی بحث تلویزیون و سریاله بگین من که نگاه نمی کنم . بابا بهتر از اون برنامه های مزخرف لس آنجلسیه .

8. 2 کاربر از hoomaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

به نظر شما زیادی مادر مسعود ماورائی نشده
    خیلی تو چشم میزنه

10. این کاربر از جادوگر جوان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

ولي واقعا به نظر من يكي اين فيلم به تناسب ديگر فيلم ها از همشون قشنگ تره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

برای اولین بار دیشب سریال و دیدم !
    نمی دونم چرا هر کی تو این سریال خواب میبینه خوابش درسته !

داره خودمونی میشه عبد الرحمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    زمین خدا

پيش فرض

برجسته ترین ویژگی های این سریال از نگاه من:
    داستانی: انتخاب میان رضایت فردی و رضایت خدا
    ساختاری: بازی فوق العاده ی بازیگرانی همچون قریبیان در نقش "حاج رضا"
    فنی: جلوه های ویژه نسبتا قوی "رضا فخاریه" (همانند کار های قبلی ایشان)

14. این کاربر از عبد الرحمان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •