تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره بزنگاه چيست؟

راي دهنده
91. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با زيركي و به صورت طنز حقايق موجود دز جامعه را نشان مي دهد.

65 71.43%
  • فقط به عنوان طنز و براي خنده جالب است.

12 13.19%
  • كاملا هجو است و فقط توهين و تمسخر در آن وجود دارد.

14 15.38%
صفحه 15 از 41 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 402

نام تاپيک: سریال بزنگاه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی جالبه.ملت همیشه در صحنه و پند اموز جامعه میان دم از بار اموزشی سریال میزنن.مردک یه تیکه اشغال تحویل مردم داده .البته از جهت دیگه قبول دارما خیلی پند اموزه مثلا همه فهمیدن اعتیاد چیز خیلی بدیه.
    تازه كاملا برعكس!
    اينجا معتاد آدم خوبيه ، هيچ مشكل جسماني نداره (به جز موقع خواب) ، به بچش خيلي محبت داره ، معلوم نيست از كجا پول درمياره مواد بخره؟

پروفشنال CinemaTik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Dead Space

10

خیلی جالبه.ملت همیشه در صحنه و پند اموز جامعه میان دم از بار اموزشی سریال میزنن.مردک یه تیکه اشغال تحویل مردم داده .البته از جهت دیگه قبول دارما خیلی پند اموزه مثلا همه فهمیدن اعتیاد چیز خیلی بدیه.
    این بنده خدا راست میگه . . . مثلا روز حسرت خوبه که مردم یاد میگیرن که اگه خانمشون سرماخورد ، برن یه زن دیگه بگیرن تا اینقدر دختر ترشیده زیاد نشه و فساد هم کاهش پیدا کنه . . .

آخه دوست من شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی آخه ؟ ! لطفا برای همچین صحبت هایی با دلیل و مدرک صحبت کنید . . .

پ.ن : راستی قسمت امشب هم باحال بود اونجا که علی صادقی حالش به هم خورده بود و درسا هم دکتر شده بود درسا خیلی باحال ادای دکترها رو درآورد . . . . . .
    Last edited by CinemaTik; 11-09-2008 at 01:59.

3. 2 کاربر از CinemaTik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه black-ghost5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تازه كاملا برعكس!
    اينجا معتاد آدم خوبيه ، هيچ مشكل جسماني نداره (به جز موقع خواب) ، به بچش خيلي محبت داره ، معلوم نيست از كجا پول درمياره مواد بخره؟
    اره البته. دقیقا اینطوریه تو این سریال.حالا این هیچی این یارو رو یونجه بارش نمیکنن میاد داریوشم مسخره میکنه .
    یه نکته پند اموز دیگه از حقایق ملموس ایران اسلامی: 99 درصد مردم سر ارث و میراث دارن با هم میجنگن.خیلی نکته ظریفیه من گزینه اول نظر سنجی این تاپیکو انتخاب میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه InDepEndEnCe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

نکته ظریفیه من گزینه اول نظر سنجی این تاپیکو انتخاب میکنم.
    پس خوبه به حرف ملت پندآموز كه دم از بار آموزشي سريال مي زنن پي برديد!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این بنده خدا راست میگه . . . مثلا روز حسرت خوبه که مردم یاد میگیرن که اگه خانمشون سرماخورد ، برن یه زن دیگه بگیرن تا اینقدر دختر ترشیده زیاد نشه و فساد هم کاهش پیدا کنه . . .

آخه دوست من شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی آخه ؟ ! لطفا برای همچین صحبت هایی با دلیل و مدرک صحبت کنید . . .

پ.ن : راستی قسمت امشب هم باحال بود اونجا که علی صادقی حالش به هم خورده بود و درسا هم دکتر شده بود درسا خیلی باحال ادای دکترها رو درآورد . . . . . .
    نه عزیز. ولی یه همچین سریالی که حتی اگه تو دستشویی هم بهش فکر کنی وقتت تلف شده نه ارزش تاپیک زدن داره نه نظر سنجی ما که رفتیم ولی شما میتونی بیای با دلیل و مدرک از نکات پند اموز این سریال اینجا صحبت کنی .

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

آقا ول كنيد اين چرت و پرتايي كه اينا ميگن ، اينا برا خودشون يه چيزي ميگن ، فكر كنم اگه اينجا بحث و بررسي بزنگاه باشه نه بحث و بررسي اين حرفا ، بهتره!!
    در ضمن با اينكه نه حرفاي مظفرو قبول دارم نه اون يارو منتقده ولي عطاران سطح شعورش پايينتر از اونيه كه بخواد كاري نو ابداع كنه يا مشكلي از جامعه حل كنه!!
    به نظر من دو تا دوستمون یه مشکلی با عطاران دارن ...

من به شخصه که تمام طنزها رو دنبال میکنم کار عطاران رو بعد از این سریال از همه ی قبلی ها بالاتر میدونم و حتی درجه ای در حد مهران مدیری در ارائه مسائل میدم . بعضی جاها فک میکنم دارم سریال ساخت مدیری رو میبینم از بس رک گویی توش وجود داره . و خوب پرورش میده مفهوم رو .

البته این نظر شخصی منه و اونم نظر شخصی شما اما باید ببینیم ملاک شما برای خوب یا بد بودن چیه ....

مفهوم واقعی طنز اینه که حرفها رو پشت لبخند ها بزنه . حالا مهم نیست فعلا چه حرفی . فقط باید مفاهیم رو پشت لبخند بزاره و به مردم ارائه بده . عطاران به بهترین روش این کار رو کرد . حرفاش دقیقا مشخصه در حالی که شما دارین بهش میخندین . این کار یعنی طنز نه اون سریال شبکه پنج یا اون سه در چهار . اونا شاید ادمو بخندونه اما ففط میخندونه . و بعضیاش هم همون کار رو بلد نیستن .

در کل من همین که مفهوم رو با خندیدن درک کردم و سطح بالای کار رو دیدم عطاران رو بشتر از همیشه تحسین میکنم .

8. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پس خوبه به حرف ملت پندآموز كه دم از بار آموزشي سريال مي زنن پي برديد!
    ایول. دقیقا.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من اين سريال صرفا براي طنز ساخته شده و فقط جنبه طنز داره و اگر هم مشكل جامعه رو مطرح ميكنه فقط به خاطر تمسخر و استفاده از اون براي طنز بودن هست و هيچ ارزش ديگه اي نداره

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظر من خوب تونسته واقعيت ها رو نشون بده لااقل از بهتر از اين مامور بدرقه
    اگه به مسخره بازي باشه كه مثلا همين مرد هزار چهره همش مسخره بازي بود و همش اين مديري اشتباه ميشد با يكي
    اونوقت اين چنين سريال هاي كه تخيلي ساخته ميشند. آيا پند و آموزشي داره واسه ي مردم
    در مورد آموزش و پند در اين سريال الون پندي نداره اما صد در صد از اخر سريال ما پند بزرگي رو ميگيريم
    اينكه انقدر به خاطر مال دنيا تو سر هم نزنيم و با هم با صفا ودوستي زندگي كنيم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا آخرش؟
    همين الان پند بگيريم!!!
    دوست من مثلا نشون دادن يه دختر زشت سيبيل دار كه در حال ترشيدن هست و خواستگار نداره و توي جامعه ما خيلي طبيعيه ، فكر نميكنم به قصد مطرح كردن مشكل اجتماعي باشه و صرفا براي تمسخر هست
    مثلا از فردا همه ميرن خواستگاري اين نوع دخترا؟
    دوستان لطفا جوگير نشيد
    سريال قشنگيه ، منم خودم هر شب دنبال ميكنم ، ولي از جنبه طنز!
    حتما از فردا ديگه هيچ كسي سهم الارث كسي ديگه اي رو نميخوره؟
    نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •