تازه كاملا برعكس!
اينجا معتاد آدم خوبيه ، هيچ مشكل جسماني نداره (به جز موقع خواب) ، به بچش خيلي محبت داره ، معلوم نيست از كجا پول درمياره مواد بخره؟
تازه كاملا برعكس!
اينجا معتاد آدم خوبيه ، هيچ مشكل جسماني نداره (به جز موقع خواب) ، به بچش خيلي محبت داره ، معلوم نيست از كجا پول درمياره مواد بخره؟
این بنده خدا راست میگه . . . مثلا روز حسرت خوبه که مردم یاد میگیرن که اگه خانمشون سرماخورد ، برن یه زن دیگه بگیرن تا اینقدر دختر ترشیده زیاد نشه و فساد هم کاهش پیدا کنه . . .
آخه دوست من شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی آخه ؟ ! لطفا برای همچین صحبت هایی با دلیل و مدرک صحبت کنید . . .
پ.ن : راستی قسمت امشب هم باحال بوداونجا که علی صادقی حالش به هم خورده بود و درسا هم دکتر شده بود
درسا خیلی باحال ادای دکترها رو درآورد . . .
. . .
Last edited by CinemaTik; 11-09-2008 at 01:59.
اره البته. دقیقا اینطوریه تو این سریال.حالا این هیچی این یارو رو یونجه بارش نمیکنن میاد داریوشم مسخره میکنه .
یه نکته پند اموز دیگه از حقایق ملموس ایران اسلامی: 99 درصد مردم سر ارث و میراث دارن با هم میجنگن.خیلی نکته ظریفیه من گزینه اول نظر سنجی این تاپیکو انتخاب میکنم.
پس خوبه به حرف ملت پندآموز كه دم از بار آموزشي سريال مي زنن پي برديد!
نه عزیز. ولی یه همچین سریالی که حتی اگه تو دستشویی هم بهش فکر کنی وقتت تلف شده نه ارزش تاپیک زدن داره نه نظر سنجی ما که رفتیم ولی شما میتونی بیای با دلیل و مدرک از نکات پند اموز این سریال اینجا صحبت کنی .
به نظر من دو تا دوستمون یه مشکلی با عطاران دارن ...
من به شخصه که تمام طنزها رو دنبال میکنم کار عطاران رو بعد از این سریال از همه ی قبلی ها بالاتر میدونم و حتی درجه ای در حد مهران مدیری در ارائه مسائل میدم . بعضی جاها فک میکنم دارم سریال ساخت مدیری رو میبینم از بس رک گویی توش وجود داره . و خوب پرورش میده مفهوم رو .
البته این نظر شخصی منه و اونم نظر شخصی شما اما باید ببینیم ملاک شما برای خوب یا بد بودن چیه ....
مفهوم واقعی طنز اینه که حرفها رو پشت لبخند ها بزنه . حالا مهم نیست فعلا چه حرفی . فقط باید مفاهیم رو پشت لبخند بزاره و به مردم ارائه بده . عطاران به بهترین روش این کار رو کرد . حرفاش دقیقا مشخصه در حالی که شما دارین بهش میخندین . این کار یعنی طنز نه اون سریال شبکه پنج یا اون سه در چهار . اونا شاید ادمو بخندونه اما ففط میخندونه . و بعضیاش هم همون کار رو بلد نیستن .
در کل من همین که مفهوم رو با خندیدن درک کردم و سطح بالای کار رو دیدم عطاران رو بشتر از همیشه تحسین میکنم .![]()
ایول. دقیقا.![]()
به نظر من اين سريال صرفا براي طنز ساخته شده و فقط جنبه طنز داره و اگر هم مشكل جامعه رو مطرح ميكنه فقط به خاطر تمسخر و استفاده از اون براي طنز بودن هست و هيچ ارزش ديگه اي نداره
به نظر من خوب تونسته واقعيت ها رو نشون بده لااقل از بهتر از اين مامور بدرقه
اگه به مسخره بازي باشه كه مثلا همين مرد هزار چهره همش مسخره بازي بود و همش اين مديري اشتباه ميشد با يكي
اونوقت اين چنين سريال هاي كه تخيلي ساخته ميشند. آيا پند و آموزشي داره واسه ي مردم
در مورد آموزش و پند در اين سريال الون پندي نداره اما صد در صد از اخر سريال ما پند بزرگي رو ميگيريم
اينكه انقدر به خاطر مال دنيا تو سر هم نزنيم و با هم با صفا ودوستي زندگي كنيم
چرا آخرش؟
همين الان پند بگيريم!!!
دوست من مثلا نشون دادن يه دختر زشت سيبيل دار كه در حال ترشيدن هست و خواستگار نداره و توي جامعه ما خيلي طبيعيه ، فكر نميكنم به قصد مطرح كردن مشكل اجتماعي باشه و صرفا براي تمسخر هست
مثلا از فردا همه ميرن خواستگاري اين نوع دخترا؟
دوستان لطفا جوگير نشيد
سريال قشنگيه ، منم خودم هر شب دنبال ميكنم ، ولي از جنبه طنز!
حتما از فردا ديگه هيچ كسي سهم الارث كسي ديگه اي رو نميخوره؟
نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)