من بودم اخراجت ميكردم.چرا اينقدر ميپرسي قيمت؟
راستي گارانتي نيا (گارانتي اصلي نوكيا هم نه) n96 رو اورده با قيمت 850تومن.نتيجه اخلاقي اينكه احتمالا n85 ميشه 600تومن حدودا!
من بودم اخراجت ميكردم.چرا اينقدر ميپرسي قيمت؟
راستي گارانتي نيا (گارانتي اصلي نوكيا هم نه) n96 رو اورده با قيمت 850تومن.نتيجه اخلاقي اينكه احتمالا n85 ميشه 600تومن حدودا!
تاپیک پاکسازی شد.
لطفا بیشتر رعایت کنید دوستان
با تشکر از مجتبی جان امیدوارم که دیگه از بحث های بی مورد پیش نیاد
راستی دوستان می دونید که این گوشی دیگه جک جدا برای شارژر نداره و شارژر به ورودی Usb وصل میشه (همانند گوشی های موتورولا) که وقتی به کامپیوتر وصل بشه شارژ هم میشه
می خواستم ببینم کسی می دونه که آیا به صورت فابریک تبدیل شارژر های سوزنی به Usb در جعبش وجود داره؟(مثلا تو جعبه N73 تبدیل شارژر قدیمیا به سوزنی بود)
و اینکه وقتی به کامپیوتر وصل میشه برای شارژ اجازه می گیره یا تا وصل بشه شروع به شارژ می کنه؟
سلام
کسی این گوشی رو خریده و یا باهاش کار کرده که یه رویو شخصی بده ؟
دوست من داره هرچی هم بهش میگم بیاد اینجا عضو شه بگه نمیاد ینی حال و حوصلش رو نداره مجبورم برم پیشش خودم کامل بگم.........
تازگیا هم ان گیجشو تموم کرده میخواد بده دست من براش ردیف کنم که اگه بده دیگه عالی میشه....
خود سایت GSM arena ریوو می نویسه ، مطمئن تر از اون ؟
نه تبدیل که نداره اجازه هم نمی گیره .یه کم هم ضعیف عمل می کنه نمی دونم برای یو اس بی منه یا گوشی مشکل داره .
سفیر جون ان گیجش چه تریه؟؟؟
ینی امتحان کردی برا نصب کردن روش؟؟
سلام
نظر شخصی بچه ها در مورد ال سی دی - سرعت و صدا و ... یک گوشی خیلی ملموس تر هست و بهتر برای خرید تا یک سایت مثل GSMARENA .
البته این نظر منه .
راسش بازی هایی که شما هشتد خو نتونسم نصب کنم ولی از خود سایت انگیج گرفتم نصب کردم که اونم کرک نیست . وقتی مخواد بازی را نصب کنه مگه فایل خرابه .
راهنمایی ؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)