wow...اینطور که بروبکس تعریف میکنن من دارم سکته میرنم !...امروز حتما بازیو میگیرم خدا کنه شیراز اومده باشه..!
wow...اینطور که بروبکس تعریف میکنن من دارم سکته میرنم !...امروز حتما بازیو میگیرم خدا کنه شیراز اومده باشه..!
اگه کارت گرافیک شما 8600GT DDR3 باشه با حداکثر تنظیمات اجرا میشه ، با رولیشن 768*1024 و میانگین FPS 30-40 !
البته نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراموش نشه !
=====================
فقط می تونم بگم که این بازی محشره !! واقعا برای طرفداران بازی های DOOM و QUAKE میتونه تجدید خاطره با صحنه های ترسناک تر و واقعی تر باشه !
توصیه می کنم این بازی رو اسپیکر های 4.1 و با صدای بلند و در حالی که اتاقتون کسی نیست و ساعت 2 نصفه شب به بعد بازی کنید تا از Maximum هیجان و وحشت این بازی لذت ببرید !!![]()
سلام
من این بازی همین نیم ساعت پیش دستم رسید.
فقط می تونم بگم که محشره یا بهتره بگم شاهکاره!
گرافیک بسیار عالی و البته بسیار سبک!!!من با اخرین تنظیمات گرافیکی و رزولوشن 864*1152 بالای 100 فریم در ثانیه میگیرم!
فکر نکنین گرافیک پایین هست نخیر خیلی هم خفن هست!فعلا نرسیدم به جک و جونور ها! تازه اولش هستم!![]()
![]()
Last edited by davoodf; 02-11-2008 at 15:42.
من که با اسپیکر 3d بازی میکنم اونم 6 باند میترکونه مخصوصا اون صداهایه انسان ها که یکی میگه با صدایه سوزناکی sory دل رو میلرزونه
ولی یه چیزی من حدوده 13/14 ساعت میشه بازی کردم بازی توپه ولی یه خورده خسته میکنه
بازی رو الان گرفتم برم نصب کنم
خدا کنه سکته نزنم ! : دی
بابا ای ول عجب بازی توپیه!ترسناکیش که ترسناک هست ولی خفن هست!
مثلا جلو داری راه میری یه دفعه یکی از این جونورها از پشت سر حمله می کنن!صدای محیط باعث ترس چندین برابر میشه!
وقتی از بازی خارج میشم دیگه دوست ندارم برم تو بازی از بس وحشتناکه.
پس کی تموم میشه این بازی!!!
خوب بچه ها منم الان مي خوام بازيو با Impossible شروع كنم !!!همه دعام كنين ديگه
راستي دقت كردين ISaaC اصلا حرف نميزنه!!بيچاره لاله؟؟![]()
پسر هرچی میری جلوتر بیشتر ترس برت میداره
مخصوصا اون جونوری که سینه خیز میاد طرفت بیشتر منو میترسونه
دوستان کار این دستگاه چیه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)