متین این عکسا رو خودت میگیری؟
تو گنبد هم همچین خوف بازاره؟؟![]()
متین این عکسا رو خودت میگیری؟
تو گنبد هم همچین خوف بازاره؟؟![]()
Tt که دیگه خوف نیست!!
اگه tts یا r8 بود یه چیزی
نه بابا!اینجا هیوندای کوپه به زور پیدا میشه!چه برسه به...
خوب باز تو ایران از این ماشینا کم پیدا میشه.
من سركارم خيابان شريعتي هست. اكثر نمايشگاههاي اينجا يه دونه tt گذاشتن تو ويترينشون. راستي چند روز پيش خيابان شاپور نزديك راهآهن يه پورشه 911 sc ديدم به رنگ سبز كدر. يه پورشه خيلي قديمي و خيلي سرحال. كلي حال كردم
به خاطر اينكه خيلي باحال بوددددددددددددددددددددددد ددد
آنتيك به معني واقعي معلوم بود كه رنگ هم نشده و رنگش خيلي قديمي بود. سبز كاهويي كه كاملا كدر شده بود. راستي كسي اين پورشه رو ديده؟
ارومیه که کلکسیون هستش! البته کمتر دیده میشه ولی وقتی هم تو خطش میفته ول نمیکنه!!!
من توی ارومیه ferrari 612scality دیده ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! باورش سخته ولی باهاش عکس هم انداختن دوستام! بعدش کرووت c6 بعد هم benz sl350 و audi s8 و البته lombhorgini gallardo!!!!!!!!!!! که این آخریشو من مطمئن نیستم و دوستام تعریف میکردن که دیده بودن!
یه جایی آپ کن اینجا بذار تو که خودت لوگو طرحی کردی
سعی کنید عکسا نافرم بزرگ نباشه
آقا شرایط اینکه یه ماشین رو پلاک کنن چیه؟
آیا ماشینهایی هست که نذارن بیاد داخل؟
از نظر تعداد سیلندر مشکلی وجود نداره رییس راهنمایی و رانندگی گفته تا 12 سیلندر هم پلاک میکنیم
فقط اول باید عوارض گمرک و این چیزا که حدود 110 درصد ارزش خود ماشین هستش رو پرداخت کنی
اولا یا ماشینت باید نمایندگی توی ایران داشته باشه که اونا قبلا درخواست واردات ماشین از نوعی که میاری رو داده باشن و موسسه استاندارد اون رو تائید کرده باشه یا خودت باید با برگ سبز و این چیزا ببری ماشین رو اداره استاندارد اونا تستش کنن و ماشین با غاستاندارد ایمنی اروپایی و استاندارد آلایندگی یورو 4-5 تو رو یه بار هم با یورو 2 خودشون هماهنگ کنن بعد استاندارد های آلودگی صوتی رو بگذرونی یعنی ماشینت زیاد صدا نده صدای قشنگ نده .اون وقت تمام مجوزا رو که گرفتی با برگ سبز میری راهنمایی و سند و کارت و پلاک میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)