تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 53 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 529

نام تاپيک: Windows Seven اخبار

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض اخبار ویندوز 7

مایکروسافت بدلیل هسته سنگین ویندوز ویستا در نظر ندارد این سیستم‌عامل را بسمت نوت‌بوک‌های فوق سبک یا Netbookها هدایت نماید بلکه این شرکت برای این دسته از تجهیزات ویندوز 7 که از هسته بسیار سبک‌تر و کوچک‌تری برخوردار است را کاندید نموده است.

سیستم‌عاملی که بگفته این شرکت قادرخواهد بود تا بر روی نت‌بوک‌هایی با درایو SSD و حجمی به کوچکی 16GB براحتی و بدون هیچگونه مشکلی اجرا شود.

«نت‌بوک‌هایی با درایو SSD و با حجم 16GB خواهند توانست سیستم‌عامل بعدی مایکروسافت یعنی Windows 7 را براحتی اجرا کنند.» این خبر توسط مایکروسافت اعلام شد.

Leon Braginski مدیر ارشد برنامه‌نویسی مایکروسافت در جریان سخنرانی که در «کنفرانس مهندسی سخت‌افزار ویندوز» انجام داد اشاره کرد که هسته این سیستم‌عامل به همراه فایل‌های کمکی شامل فایل‌های restore، Log points، فایل‌های Hibernation و فایل‌های موقتی حداکثر به 8GB فضا احتیاج داشته و بر روی درایوهایی با ظرفیت 16GB به میزان 8GB دیگر فضای خالی در اختیار کاربر خواهد بود.

وی سپس افزود: «حجم کلی ویندوز 7 از ویستا کمتر است و به این ترتیب یک درایو با اندازه 16GB برای داشتن یک تجربه دلنشین از کار با Windows 7 کاملاً کافی خواهد بود.»

اولین نمونه از Netbookها سال گذشته توسط شرکت Asus و با نام Eee PC 701 وارد بازار گردید.

این دستگاه دارای یک درایو از نوع SSD و با ظرفیت 4GB بود.

شرکت Asus در این Netbook از سیستم ‌عامل لینوکس استفاده نمود زیرا حجم درایو آن برای نصب و اجرای ویستا کافی نبوده و از سویی مایکروسافت حاضر نشد تا مجوز استفاده از ویندوز XP را در دستگاه‌های جدید به سازندگان سیستم بدهد.

بعد از آن و همزمان با گسترش بازار این دستگاه‌ها و ورود شرکت‌های دیگر با مدل‌های متنوع، مایکروسافت از تصمیم خود مبنی بر کنار گذاردن XP منصرف گردید و بدین ترتیب در چندین مدل از Netbookها شاهد حضور XP بودیم.

همزمان با این اتفاق و ضمن اینکه تولیدکنندگان در برخی از Netbookها از درایوهای استاندارد استفاده نمودند،

مایکروسافت تغییراتی را بر روی نسخه ویژه‌ای از XP صورت داد تا امکان استفاده از این سیستم‌عامل در درایو‌های SSD با ظرفیت‌های پائین‌تر (حتی 2GB) میسر شود.

مایکروسافت از ایجاد تغییر در ویندوز ویستا با هدف استفاده از آن در دستگاه‌های Netbook منصرف شد زیرا این سیستم‌عامل به منابع بسیار زیادی احتیاج دارد و با این حساب بنظر می‌رسد برای دیدن حداکثر ظرفیت و کارائی دستگاه‌های Netbook باید منتظر انتشار Windows 7 بمانیم.

گارتنر پیش‌بینی می‌کند قیمت درایوهای SSD تا سال 2010 تا پنجاه درصد قیمت‌های فعلی کاهش یابد. این همان تاریخی است که مایکروسافت برای انتشار Windows 7 تعیین نموده است.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض معرفی ویژگی graphics-on-CPU در سیستم‌عامل بعدی مایکروسافت

نسخه بعدی سیستم‌عامل رومیزی مایکروسافت که Windows 7 نام دارد احتمالاً مجهز به ویژگی جالب توجهی خواهد بود که مناسب استفاده در سیستم‌هایی با پردازنده گرافیکی ضعیف و یا حتی بدون GPU می‌باشد.

بر اساس مطالب منتشر شده در یکی از اسناد MSDN ویژگی Windows Advanced Rasterization Platform 10 -WARP10 به احتمال قوی به Windoes 7 افزوده خواهد شد.

در این مقاله آمده است WARP 10 توانائی اجرای Direct3D 10 و 10.1 را از روی CPU دارد.
    بدین ترتیب دستگاه‌هایی با سخت‌افزار گرافیکی ضعیف و همچنین سیستم‌هایی که فاقد پردازنده گرافیکی می‌باشند خواهند توانست از قابلیت‌های گرافیکی پیشرفته استفاده کنند.

به گفته مایکروسافت مطابق نتایج بدست آمده تست‌های انجام شده، این ویژگی بر روی سیستمی مجهز به پردازنده Penryn اینتل موفق شد تا بازی Crysis را در نرخ فریم 5.69 FPS و با دقت 800x600 پیکسل اجرا نماید.

البته باوجود اینکه مایکروسافت وعده داده است که Windows 7 برخلاف ویستا برای اجرا نیازی به سخت‌افزار و مشخصات بالا ندارد، با اینحال در سیستم‌هایی با مشخصات و قدرت پائین معمولاً بیشتر از سیستم‌عامل‌هایی مانند لینوکس و حتی XP استفاده می‌شود تا ویستا یا Win 7.

در هر حال بنظر می‌رسد این حرکت از سوی مایکروسافت با هدف تشویق و ترغیب کاربران به استفاده از سیستم‌عامل آتی این شرکت صورت گرفته باشد.

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستان سلام
    من ویندوز سون رو نصب کردم وای که چه ویندوزیه اصلا دوست داری فقط پشت سیستمت بشینی و تا شب باهاش کار کنی
    به دوستان توصیه میکنم حتما ویندوز رو نصب کنن حتی با اینکه آزمایشی اما خیلی بهتر از ویستا کار میکنه و مهمتر زیباست به گفته
    مایکروسافت هم این نسخه ازمایشی امنیتش بیشتر از ویستای نسخه کاملش هست

و اما یه سوال؟
    دوستان مشکلات مربوط به ویندوز 7 رو کجا مطرح کنم؟ اینجا؟

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سلام
    من ویندوز سون رو نصب کردم وای که چه ویندوزیه اصلا دوست داری فقط پشت سیستمت بشینی و تا شب باهاش کار کنی
    به دوستان توصیه میکنم حتما ویندوز رو نصب کنن حتی با اینکه آزمایشی اما خیلی بهتر از ویستا کار میکنه و مهمتر زیباست به گفته
    مایکروسافت هم این نسخه ازمایشی امنیتش بیشتر از ویستای نسخه کاملش هست

و اما یه سوال؟
    دوستان مشکلات مربوط به ویندوز 7 رو کجا مطرح کنم؟ اینجا؟
    بله...مشکلی هست همینجا مطرح کنید...

کسی هست نسخه 64 بیتی رو دانلود کرده باشه با قیمت مناسب به ما بفروشه؟
    به اینجا مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

با عرض سلامی دوباره
    میخواستم مشکلم رو بیان کنم
    مشکل من با آپدیت ویندوزه اینکه
    من ویندوز رو نصب کرده بودم آپدیت هم مشکلی نداشتم تا اینکه برای کرک ویندوز پچی رو اجرا کردم که من فکر میکنم از اون موقع به بعد دیگه ویندوزم آپدیت نمیشه البته من اینطور فکر میکنم و تا حدودی درسته
    این عکسها رو میزارم با توجه به این عکسها بهم بگید راه چاره چیه؟

این عکس مربوط میشه به اکتیو ویندوز که خودتون میبینید که چی شده

این عکس هم مربوز میشه به کد خطای ویندوزم که من از طریق help ویندوز کارایی که گفته بود رو انجام دادم اما توفیقی حاصل نشد

ممنون دوستان

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من قوی ترین قدمی که توسط ماکروسافت برداشته شده همینه... جالب این که من روی یه سیستم ذغالی هم با سرعت غیر قابل انتظار (در حد XP) نصب و استفاده کردم. اینم اون سیستم ذغالی مورد تست:
    CPU: 2GHz Celeron
    Ram: 512MB DDR
    VGA: Onboard (نمی دونم دقیقا چی بود)
    خلاصه خیلی به صاحب اون سیستم حال داد!

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

به نظر من قوی ترین قدمی که توسط ماکروسافت برداشته شده همینه... جالب این که من روی یه سیستم ذغالی هم با سرعت غیر قابل انتظار (در حد xp) نصب و استفاده کردم. اینم اون سیستم ذغالی مورد تست:
    Cpu: 2ghz celeron
    ram: 512mb ddr
    vga: Onboard (نمی دونم دقیقا چی بود)
    خلاصه خیلی به صاحب اون سیستم حال داد!
    واقعا؟! کارایی خوبی روی اون سیستم داشت؟ برای درایور ها از درایورهای ویستا استفاده کردید؟

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من ویندوز 7 رو نصب کردم ... چند تا سوال فنی دارم

آخرین آپدیت درایور nvidia واسه این ویندوز هست یا نه ؟

دومین سوال من ... نمیدونم کسی از شما محصولات BoysTeam رو خریده یا نه ولی این شرکت که برای بازی هایی که منتشر میکنه خودش نصب میسازه و نصب هاش توی ایکس پی خیلی راحت و سریع نصب میشه ولی توی ویستا و 7 خیلی طول میکشه ... مثلا saintsrow2 رو توی ایکس پی 10 دقیقه ای نصب کردم ولی توی ویستا و 7 حدود 4 ساعت باید صبر کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این دست نصبیه که BoysTeam ساخته ... آیا کسی راهی برای حل این مشکل سراغ داره ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض تجربه من از 7

تجربه منWindows 7 beta
    راستش چند وقت پیش تصمیم گرفتم یه هارد جدید برا سیستمم بخرم و اینکا رو -از اونجایی که علاقه چندانی به نرم افزارها و نسخه های بتا ندارم دوست ندارم روی سیستمم نصب کنم ولی حالا یه هارد اضافه دارم و چه خوب که این کار رو روی هارد قدیمی ترم انجام بدم-ساعت 1 شبه و میخوام نسخه بتا از ویندوز 7 رو نصب کنم

1- نصب ویندوز 7 مانند ویستا آغاز شد با این تفاوت که رنگ زمینه به آبی تغییر داده شده بود-و مرحله اولیه نصب کمی بیشتر ویستا طول کشید.

2-بعد از ریستارت سیستم با بوت اسکرین متفاوتی به ادامه نصب پرداخت و جالب اینکه در این مرحله رزولوشن تصویر من رو به 1280x1024تغییر داد فکر کنم گرافیکم رو شناخته

3-بر خلاف ویستا بعد از این مرحله سیستم دو مرتبه ری استارت شد.در ادامه یوزر و پسورد و تاریخ رو تنظیم کردم و ویندوز 7 آغاز شد:
    ظاهری شبیه ویستا ولی تغییراتی داشت مثلا ترنسپرنتی رو بیشتر کرده بودند بعضی قسمتهای اضافی حذف شده بودند مثل استارت منو کلاسیک
    جالب اینکه تمام امکاناتaero graphic برام فعال بودند و بیشتر سخت افزارها رو شناخته بود مثل گرافیک و لن و صدا و فقط مودم دایل آپم رو نشناخته بود.
    حالا تصمیم گرفتم به سیستم امتیاز بدم- خوب باید بگم نحوه امتازدهی نیز تغییر کرده و از 5.9 هم بالاتر داریم مثلا در سیستم من به این صورت بود:
    Cpu 6.3 amd phenom 9750 quad cores
    Ram 5.5 corsair dhx 800(2x1gb)
    Graphic 6.1 sparkle geforce8600gts .512mb. 128bit
    Gaming graphic 4.5
    Disc(HDD) 5.8 maxtor320sata

UAC پنجره
    نیز تغییراتی در تنظیم داشت یعنی از دو حالت خاموش یا روشن به چهار حالت زیر تغییر کرده:
    1-never
    2-notify me whwn a program want change
    3-always notify me
    4-always and wait for my response

بعضی نرم افزار ها جدید بودند مثلا اینترنت اکسپلورر نسخه 8 نصب ود و مدیا پلیر نسخه 12

دو یا سه قسمت به راست کلیک اضافه شده:
    Display setting , gadgets

حجم درایو ویندوزم 19.5 بود که زیاد بنظر میرسه!!!!!
    کنترل پنل تغییراتی داشت و همینطور تسکبار نیز تغییرات جزیی داشت از لحاظ ظاهری
    دو تا قسمت جدید(برنامه جدید) هم به سون اصافه شده بودند که میشد در قسمت استارت آپ دیدشون ولی چون دیروقته حوصله کنجکاوی در این موارد رو نداشتم..
    Last edited by hesamjm; 12-01-2009 at 12:27.

10. 2 کاربر از hesamjm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیزان این سوال رو یه جا دیگه پرسیدم گفتم این جا هم بپرسم

هر ویندوز7 واسه خودش لایسنس مخصوص داره یا فرقی نمیکنه ... ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •