تجربه منWindows 7 beta
راستش چند وقت پیش تصمیم گرفتم یه هارد جدید برا سیستمم بخرم و اینکا رو -از اونجایی که علاقه چندانی به نرم افزارها و نسخه های بتا ندارم دوست ندارم روی سیستمم نصب کنم ولی حالا یه هارد اضافه دارم و چه خوب که این کار رو روی هارد قدیمی ترم انجام بدم-ساعت 1 شبه و میخوام نسخه بتا از ویندوز 7 رو نصب کنم
1- نصب ویندوز 7 مانند ویستا آغاز شد با این تفاوت که رنگ زمینه به آبی تغییر داده شده بود-و مرحله اولیه نصب کمی بیشتر ویستا طول کشید.
2-بعد از ریستارت سیستم با بوت اسکرین متفاوتی به ادامه نصب پرداخت و جالب اینکه در این مرحله رزولوشن تصویر من رو به 1280x1024تغییر داد فکر کنم گرافیکم رو شناخته
3-بر خلاف ویستا بعد از این مرحله سیستم دو مرتبه ری استارت شد.در ادامه یوزر و پسورد و تاریخ رو تنظیم کردم و ویندوز 7 آغاز شد:
ظاهری شبیه ویستا ولی تغییراتی داشت مثلا ترنسپرنتی رو بیشتر کرده بودند بعضی قسمتهای اضافی حذف شده بودند مثل استارت منو کلاسیک
جالب اینکه تمام امکاناتaero graphic برام فعال بودند و بیشتر سخت افزارها رو شناخته بود مثل گرافیک و لن و صدا و فقط مودم دایل آپم رو نشناخته بود.
حالا تصمیم گرفتم به سیستم امتیاز بدم- خوب باید بگم نحوه امتازدهی نیز تغییر کرده و از 5.9 هم بالاتر داریم مثلا در سیستم من به این صورت بود:
Cpu 6.3 amd phenom 9750 quad cores
Ram 5.5 corsair dhx 800(2x1gb)
Graphic 6.1 sparkle geforce8600gts .512mb. 128bit
Gaming graphic 4.5
Disc(HDD) 5.8 maxtor320sata
UAC پنجره
نیز تغییراتی در تنظیم داشت یعنی از دو حالت خاموش یا روشن به چهار حالت زیر تغییر کرده:
1-never
2-notify me whwn a program want change
3-always notify me
4-always and wait for my response
بعضی نرم افزار ها جدید بودند مثلا اینترنت اکسپلورر نسخه 8 نصب ود و مدیا پلیر نسخه 12

دو یا سه قسمت به راست کلیک اضافه شده:
Display setting , gadgets
حجم درایو ویندوزم 19.5 بود که زیاد بنظر میرسه!!!!!
کنترل پنل تغییراتی داشت و همینطور تسکبار نیز تغییرات جزیی داشت از لحاظ ظاهری
دو تا قسمت جدید(برنامه جدید) هم به سون اصافه شده بودند که میشد در قسمت استارت آپ دیدشون ولی چون دیروقته حوصله کنجکاوی در این موارد رو نداشتم..