شما با KM player نگاه کنید باید نشون بده برای من که تا حالا اروری نداده
شما با KM player نگاه کنید باید نشون بده برای من که تا حالا اروری نداده
دست درد نکنه اما یکیش که پاک نمیشه تازه ایکنهای گوشیم هم کامل قاتی کرد
یه خاموش روشن بکنی فکر کنم درست بشه
اونی هم که پاک نمیشه شاید همه ی برنامه ها رو نبسته باشی
نه بابا این همه هم بی تجربه نیستیم خاموش روشن کردم فایده نداشت
مجبور شدم فرمت اینترنال بزنم![]()
اگه ميشه براي من كه تازه p1i گرفتم توضيح بديد كه هك چه فرقي با ساين كردن نرم افزارها داره؟!!
اگه هك نكنيم چي ميشه؟!
اگه ساين نكنيم نرم افزارها رو چي ميشه؟!!
اصلا چه نرم افزارهايي رو بايد ساين كرد؟!
سلام خدمت شما دوست عزيز...
شركت سيمبين براي اينكه نرم افزار هايي كه تحت اين سيستم عامل نوشته ميشه از اطمينان بالايي برخوردار باشه و به زبان ساده تر برنامه ويروسي امكان نصب روي سيمبين رو نداشته باشه يه مرحله اين وسط گذاشته كه اسمش هست ساين...اگه ميشه براي من كه تازه p1i گرفتم توضيح بديد كه هك چه فرقي با ساين كردن نرم افزارها داره؟!!
شما اگه يه برنامه نويس باشي و يه برنامه براي uiq نوشته باشي بايد برنامت توسط سيمبين تاييد بشه تا قابل نصب بر روي همه گوشي ها باشه.
برنامه هايي كه اين تاييديه رو گرفتن احتياجي به ساين ندارن ولي اونايي كه نگرفتن بايد ساين بشه.اصلا چه نرم افزارهايي رو بايد ساين كرد؟!
هيچي نصب نميشه.اگه ساين نكنيم نرم افزارها رو چي ميشه؟!!
هك يه روش تقريبا جديد هست كه با اعمال نفوذ در فايل هاي سيستمي گوشي خودتون ميتونيد اون مرحله تاييديه گرفتن رو يه جورايي دور بزنيد و ديگه برنامه ها احتياجي به تاييديه نخواهند داشت. اگه هك نكنين بايد حتما برين سراغ ساين. ولي دردسرش خيييييييلييييييي زياده. هك هيچ مشكلي نداره نترسيد.... با هك شما قابليت هاي گوشي خودتون رو اضافه ميكنيد.اگه هك نكنيم چي ميشه؟!
اميدوارم خوب توضيح داده باشم.
بازم اگه مشكلي بود در خدمتم.
موفق باشي.
سلام
شما اگه برنامه Documents to go بریزید فایل های Office رو باز می کنه..!!
برای من ver 4.001 تا Office 2008 رو هم باز میکنه..!!
سلام
کرک برنامه Syntrax رو می خواستم
ممنون
سلام
مشكل من اينه كه ايكونهاي منوي گوشيم همش بزرگه
در حالت عادي روي آيكون هر برنامه كه ميريد بزرگ ميشه.و وقتي روي آيكون بعدي ميريد ايكون قبلي كوچك ميشه.
در ضمن گوشي من p990 هستش.
ممنون
سلام گوشی من p1 اونو فلاش کردم و کیبورد فارسی کلا حذف شده و تو لیست زبانها اصلا زبان فارسی وجود نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)