دوستان مطمئنا اگر پچ رو بریزیم بازی بهتر میشه ولی بعد از نصب برای من ارور زیر رو میده. کسی علت رو میدونه؟
arma 2 not installed correctlly or or installed corrupted.
دوستان مطمئنا اگر پچ رو بریزیم بازی بهتر میشه ولی بعد از نصب برای من ارور زیر رو میده. کسی علت رو میدونه؟
arma 2 not installed correctlly or or installed corrupted.
منم اين بازي رو گرفتم و به يه ساعت نرسيد که حذفش کردماصلا ارزش نداره از من ميشنوي نزديکشم نشو چون اولا گرافيک خيلي افتضاحي داره دومن اصلا معلوم نيست با کي داريم ميجنگيم و يه حالت سرگرداني داره واصلا نميدونم بايد چي کار کنم سومن با دو تا تير ميميري اصلا آبروي هرچي بازي سازه بردن من دوست دارم يه پنج دقيقه منو با اون کسي که اين بازي رو ساخته تنها بزارن تا حاليش کنم يه من ماست چه قدر کره ميده
![]()
حیف 3000 تومان که الکی دادم اسمشو شنیده بودم کاشکی نمی خریدیم
بابا این همه گفتیم نخرین چرته بازیش! اخر سر گوش نکردید!
حالا من PATCH رو خواستم نصب کنم
این ارور داد مشکل چیه ؟
![]()
سلام دوستان
من هم پکیج جدید 1.04 رو گرفتم متاسفانه اخطار می ده و همون اخطار بالایی که دستمون گذاشته رو می ده ؟؟؟
باید چطوری نسبتش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من پچ 1.03 رو هم خواستم نصب کنم باز هم همون اخطار بالا داد
این رو باید چه کارش کنیم ............
تویه توضیحات نسب هر دو یعنی 1.04 و 1.03 نوشته زیر رو داد اقا لطفان کمک کنید ....
HOW TO INSTALL THE PATCH:
----------------------------------------------
- Run the patch exe to apply the patch setup automatically.
- It will install all content of the patch to the folder with your ArmA 2 installation (default is C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2 or Bohemia Interactive\ArmA2).
- Please note that it is not possible to rollback to a previous version after the installation of this patch, only a full reinstall of the game is possible, if you want to keep your previous version you may want to backup the entire game installation folder before applying this patch.
- It is not recommended to use any savegames created in versions 1.00 or 1.01, if you use a savegame from 1.03 some of the fixes may not apply to that game in progress until the beginning of a new mission.
================================================== ======
Last edited by sinaset; 19-09-2009 at 14:45.
سلام
تا حالا کسی تونسته پچ رو نصب کنه ؟؟؟؟
باتشکر
سلام
خوب رفیق این بازی یه جور شبیه سازه یعنی مثل کال او دوتی بازی نیست که آدم کله شو بندازه پایین و یک تنه 500 نفر رو بکشه و کلی هم برات فیلم بذارن.
تو این بازی اختیارت دسته خودت هست(برعکس کال که باید از مسیری که بازی میگه بری).فقط بهت اهداف اصلی رو میگه و وارد میدان جنگ میشی.کافیه تریپ کال او دوتی برداری که بفمی نه بابا این از اون بچه بازیا نیست!
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:56 AM ----------
دوستان من موقع نصب پچ ارور wrong cd key میگیرم
چه باید کرد؟
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:58 AM ----------
چه باید کرد؟
چه باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)