تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 102 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1013

نام تاپيک: .:: اديت كردن و پچ براي PES در اينجا ::.

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از نظراتتون ... بله من شیرازم ... ولی بچه مشهدم ...
    در ضمن سایپا رو فعلن بیخیال شدم اگه میتونین تیمایه اصفهانی (سپاهان یا ذوب آهن ) رو بگین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان.
    كارتون فوق العاده بود.
    از تكت تكتون تشكر مي كنم.
    دست مريزاد.
    ولي من يك پيشنهاد داشتم.
    هر چند خودم رو خيلي كوچيكتر از اين حرفا مي دونم كه به شما دوستان پيشهاد بدم.
    لينك هايي كه شما گذاشتيد مثل برنامه هايي كه گذاشتيد و بايد از طريق اونا اديت كنيم هم يه خورده حجمش زياده كه با سرعتي كه ما داريم هم خيلي وقت گيره و هم خسته كنندست و هم اينكه كار باهاشون سخته.اخه ما مثل شما حرفه اي نيستيم.
    من پيشنهادم اينه كه شما خودتون اگه زحمتي واستون نيست مثلا ورزشگاه سانتياگو برنابئو و همه تغييراتي كه اينجا گذاشتيد رو رو كامپيوتر خودتون انجام بديد و همون فايلي كه تو فولدر dat هست رو اپلود کنید و لینکش رو بدید تا ما با یک کپی همه کارهایی که باید انجام میدادیم رو انجام بدیم.
    بخدا ممنونتون میشیم اگه اینکارو کنید.

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mani_r
    با سلام خدمت همه دوستان.
    كارتون فوق العاده بود.
    از تكت تكتون تشكر مي كنم.
    دست مريزاد.
    ولي من يك پيشنهاد داشتم.
    هر چند خودم رو خيلي كوچيكتر از اين حرفا مي دونم كه به شما دوستان پيشهاد بدم.
    لينك هايي كه شما گذاشتيد مثل برنامه هايي كه گذاشتيد و بايد از طريق اونا اديت كنيم هم يه خورده حجمش زياده كه با سرعتي كه ما داريم هم خيلي وقت گيره و هم خسته كنندست و هم اينكه كار باهاشون سخته.اخه ما مثل شما حرفه اي نيستيم.
    من پيشنهادم اينه كه شما خودتون اگه زحمتي واستون نيست مثلا ورزشگاه سانتياگو برنابئو و همه تغييراتي كه اينجا گذاشتيد رو رو كامپيوتر خودتون انجام بديد و همون فايلي كه تو فولدر dat هست رو اپلود کنید و لینکش رو بدید تا ما با یک کپی همه کارهایی که باید انجام میدادیم رو انجام بدیم.
    بخدا ممنونتون میشیم اگه اینکارو کنید.
    سلام دوست عزيز
    عضويتتون رو تبريك ميگم
    در مورد پيشنهادتون
    فايلي كه اين تغييرات توش داده ميشه بسيار حجيم هست (بيش از 300 مگابايت) هم آپلود اين فايل و هم دانلود فايل توسط شما كار بسيار بسيار سختي هست بنابراين بهتره شما همون فايلهاي اديت رو دانلود كرده و خودتون وارد بازي كنيد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اینم از تیم ذوب آهن اصفهان که فک کنم بازی بعدی اس اس با همین تیم باشه ...

فقط ازتون خواهش میکنم برای بهبود کیفیت بنر ها نظر بدید ...
    بنر بعدی سپاهان هست ... بزارید از شر این اصفهانیا راحت شیم بعد بریم سراغ خوزستانیا !!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Video Games !!!

پيش فرض

کارت عالیه لینکین جون !
    چند تیم بعدی رو بگو تا یکم روشون فکر کنیم و برات جمله درست کنیم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Amin101
    سلام دوست عزيز
    عضويتتون رو تبريك ميگم
    در مورد پيشنهادتون
    فايلي كه اين تغييرات توش داده ميشه بسيار حجيم هست (بيش از 300 مگابايت) هم آپلود اين فايل و هم دانلود فايل توسط شما كار بسيار بسيار سختي هست بنابراين بهتره شما همون فايلهاي اديت رو دانلود كرده و خودتون وارد بازي كنيد
    ممنون
    كاملا درست مي فرماييد امين جان.
    ممنون از اينكه جواب داديد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط linkin_park
    مرسی از نظراتتون ... بله من شیرازم ... ولی بچه مشهدم ...
    در ضمن سایپا رو فعلن بیخیال شدم اگه میتونین تیمایه اصفهانی (سپاهان یا ذوب آهن ) رو بگین .
    سلام.
    من تاپيك شما رو تو سايت دارينوس ديدم و وقتي ديدم اينجا هم هستيد بيشتر خوشحال شدم.
    و وقتي فهميدم شيراز هستي بيشتر خوشحال شدم .چون منم شيراز هستم

در آغاز فعالیت Faraz_VivaJuve's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اول سلام...این تاپیک واقعا تاپپک خوبیه...از کسایی که واسش زحمت میکشن ممنون...یه سوال از لینکین_پارک داشتم اونم اینکه : وقتی من اون فایلی که بک گراوند مستر لیگ رو تبدیل به تصویر الکس میکنه اکسپورت میکنم این ارور رو میده : there is no room for this file...و یه چیزایی دیگه و بعد برنامه به کل بسته میشه...واسه این مشکل راه حلی اگه هست ممنون میشم اگه بگید!
    Last edited by Faraz_VivaJuve; 10-02-2006 at 14:16.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

2

نقل قول نوشته شده توسط Faraz_VivaJuve
    اول سلام...این تاپیک واقعا تاپپک خوبیه...از کسایی که واسش زحمت میکشن ممنون...یه سوال از لینکین_پارک داشتم اونم اینکه : وقتی من اون فایلی که بک گراوند مستر لیگ رو تبدیل به تصویر الکس میکنه اکسپورت نیکنم این ارور رو میده : there is no room for this file...و یه چیزایی دیگه و بعد برنامه به کل بسته میشه...واسه این مشکل راه حلی اگه هست ممنون میشم اگه بگید!
    اول ورودتو به سایت تبریک میگم ... راستی من شما رو تو پارس فوتبال دیدم تاپیک کلوپ یووه !!! خیلی با حاله ..

در مورد مشکلت باید بگم من که تا حالا با اون ارور روبرو نشدم ولی شما اول بگو از کودوم برنامه استفاده میکنی ...
    چون پیشنهاد میشه از GGS استفاده کنی ... در ضمن اونو باید ایمپورت کنی نه اکسپورت ...
    حالا شما یه بار دیگه امتحان کن اگه مشکلی بود بازم در خدمتم ... نا سلامتی ما یوونتوسی ها حق آب و گل داریم !!!

در آغاز فعالیت Faraz_VivaJuve's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط linkin_park
    اول ورودتو به سایت تبریک میگم ... راستی من شما رو تو پارس فوتبال دیدم تاپیک کلوپ یووه !!! خیلی با حاله ..

در مورد مشکلت باید بگم من که تا حالا با اون ارور روبرو نشدم ولی شما اول بگو از کودوم برنامه استفاده میکنی ...
    چون پیشنهاد میشه از GGS استفاده کنی ... در ضمن اونو باید ایمپورت کنی نه اکسپورت ...
    حالا شما یه بار دیگه امتحان کن اگه مشکلی بود بازم در خدمتم ... نا سلامتی ما یوونتوسی ها حق آب و گل داریم !!!
    منم از برنامه ي GGS استفاده میکنم...منم ایمپورت میکنم نه اکسپورت...اشتباه لوپی بود ...ببخشید...در ضمن شناسه ی کاربریت تو پارس فوتبال چیه...؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •