فوتباليست ها
لاك پشت هاي نينجا
كارگاه گجت
ماسك
فوتبالیست ها
لوک خوش شانس
سندباد
پلنگ صورتي
پسرشجاع
جیمبو
گوریل انگوری
تام و جري
ملوان زبل
هاكل بري فين
پت و مت
هاج زنبور عسل
بي خانمان
بابا لنگ دراز
خرس های کوهستان(جکی و جیلی)
حنا دختری در مزرعه
هایدی
می تی کومان
ای کیو سان
آنه شرلی
پلنگ صورتي
گوریل انگوری
تام و جري
بابا لنگ دراز
هایدی
3 بار دیدم چون تلویزیون همیشه ی خدا نشون می داد اینقدر ایران ضعیف بود (هنوز هم نشون می ده )
می تی کومان
آنه شرلی (عشق من ) هیچ وقت تلویزیون قسمت آخرش را نشون نداد
من خیلی کارتون رابین هود رو دوست داشتم. خیلی قشنگ بود و هست.فوتبالیستها هم خیلی قشنگ بود ولی نمیدونم چطوری اینقد میپرن بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
من عاشق زيباي خفته بودم..روزي 10 بار ميديمش :دي
از کارتون هاي تلويزيون هم...بهتره بپرسيد کدوم رو دوست نداشتي...چون کلا عاشق کارتون بودم و همه رو ميديدم
هاکل بريفين...هايدي..بل و سباستين...بچه هاي کوه آلپ..جک و جيلي...چوبن...هاچ زنبور عسل... اون مورچهه چي چي بود که دور گردنش يه دستمال قرمز توپ توپي داشت؟ :دي همون... ديگه بگم... پسر شجاع...تام و جري... خانواده دکتر ارنست...آن شرلي...بابالنگ دراز...حنا دختري در مزرعه...نِل... پرين وووووووووووووووووووووو همه ديگه :دي
از بین لیست کارتونای اینجا من ملوان زبل و پت و مت رو انتخاب کردم، مخصوصا پت ومت که فکر کنم از خیلی از سریالای طنز هم هنوز بامزه تره.
من از بین کارتونای ژاپن خاله ریزه رو دوست داشتم مخصوصا اهنگشو. ولی همیشه وقتی کوچیک میشد حسرت میخوردم اه چرا همیشه باید اینطوری بلا سرش بیاد.
از بین کارتونای والت دیزنی هم البته بیشتر دو بعدی هاش قشنگن. ولی من چون کاراکتر اردک دونالدو از همه بیشتر دوست داشتم مجموعه کارتونهای Donald duck از همه بیشتر خوشم میومد
بتمن رو نذاشتین من خانواده رو کچل می کردم تا ببینم
همه قسمتاشو حفظم
بعد از اون تام و جری
و اسکوبی-دوو !![]()
من اون موقع ها از بابا لنگ دراز خیلی خوشم می اومد حتی هنوزم وقتی دلم میگیره میرم دی وی دی شو نگاه میکنم به نظرم برا شخصیت بچه ها واقعا خیلی مفیده
بسم الله الرحمن الرحیمسلام
من خودم عاشق همه کارتونای قدیمیم ولی کماندار نوجوان - فوتبالیستها - زورو رو خیلی دوست داشتم ولی از این زورو جدیده و فوتبالیستا سری جدید که تلوزیون پخش می کنه اصلا خوشم نمیاد.
فوتبالیستای جدید از نظر گرافیکی بالا ولی یه جوریضربه زدناش مصنوعی ...
تشکر![]()
کارتون بی خانمان خیلی خوب بود.یه دختر تنها و بیکس که نه ناامید میشد نه ادب و نزاکتش را از دست میداد.سیر داستانیش خیلی خوب بود.
اما از همه بیشتر افسانه سه برادر دوست داشتم هم عروسکیش هم کارتونیش.فوق العاده بود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)