من یه سوال دارم :
میگم همون اول که بازی شروع میشه باید چیکار کنیم ؟؟
من سه تا کیبورد شکوندم ولی همون اولشو نتوستم برم.
هرکار میکنم آخرش اره ها صورت یارو رو می پوکونن.
من یه سوال دارم :
میگم همون اول که بازی شروع میشه باید چیکار کنیم ؟؟
من سه تا کیبورد شکوندم ولی همون اولشو نتوستم برم.
هرکار میکنم آخرش اره ها صورت یارو رو می پوکونن.
از این دسته معما ها در بازی زیاده که از دسته معما های پازلی هستش شما برای حل معما های چرخ دنده از چرخ دنده ثابت شروع کن به گذاشتن چرخ دنده های کوچیک و بزرگ (از هر دو راه هم امتحان کن هم از پایین و هم از بالا ته به چرخ دنده متحرک برسی) تو این دسته از معما ها من زیاد نمیتونم شما رو راهنمایی کنم چون خودم اینقدر چرخ دهنده ها رو جابجا کردم تا درست شد میتونی از اون سه داستگاه قبلی که تکمیل کردی عکس بگیری که اگه تو آخری وقتت تموم شد و خواستی دوباره بری از رو عکسا بری و قتتو ذخیره کنی برای آخرین دستگاه
تو این قسمت شما باید موس رو در جهت گفته شده تند تند بچرخونی که با این کار یک شماره در قسمت بالای تله خرس ظاهر میشه (بین4-1)و پس از این کار قفل یک طرف آزاد میشه و برای طرف دیگه هم همین کار رو بکن تا یارو از مرگ حتمی نجات پیدا کنهدرضمن این معمای اول بازی خیلی خیلی سادهه نصبت به معماهای دیگه بازی
دستت درد نکنه.
میگم دکمه ی خاصی رو نمیخواد بگیریم؟؟
چرا یادم رفت بگم کلیک چپ موس رو در موقع چرخش باید بگیری![]()
لطفا جواب بدبن با unistal و disable کردن مودم هم مشکلم حل نشد و تو قسمت Sound & Modem هم فقط این گزینه ها رو دارم کدوم رو باید disable کنم عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم والله بدون صدا حال نمیده
1) ati function driver for high definition audio_ati aa01
audio codecs (2
legacy audio drivers(3
legacy video capture devices(4
media control devices(5
realtek high definition audio(6
video codecs(7
براي unistal كردن كجا ميري چه كاري ميكني..؟؟
میرم تو قسمت device maneger, ,hardwer تو قسمت modem بازش میکنم
بد انرو disable یا unistalمیکنم بد میرم تو بازی ولی هیچ اتفاقی نمی افته
برای Uninstall مدم روی MyComputer کلیک کنبراي unistal كردن كجا ميري چه كاري ميكني..؟؟
بعد بزن Manage
و بعد برو تو Device Manager
بعد هم روی مدم راست کلیک کن و مدم رو Uninstall کن
نمیدونم چرا نمیاره الان من برای امدن به سایت دوباره مودم رو نصب کردم . بعد می رم Unistal می کنم .میرم تو قسمت device maneger, ,hardwer تو قسمت modem بازش میکنم
بد انرو disable یا unistalمیکنم بد میرم تو بازی ولی هیچ اتفاقی نمی افته
می رم بازی..یا یه نسخه دیگه پیدا کنید ...یا دیگه م هر کاری بتونم می کنم دیگه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)