تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 275

نام تاپيک: گپ و گفتگوی دوستانه پیرامون موضوعات علمی

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

سلام

شکر خداوند منان . همین که امروز از خواب بلند شدم دیدم هنوز وقت دارم آدم خوبی باشم خودش کلی لطفه
    خوب اميدوارم هر روز پيشرفت كنيد به سوي ادم خوبي كه منظورتون هست . مهم ترين ويژگي هاي اخلاقي براي يك ادم خوب را چي مي دوني ؟

خوب یه بار هم با هم بحث کردیم . ایشالا یه تاپیک تو ادبیات می زنم راجع به این مقوله . اما کلا تو ادبیات این ها رو قبول دارم : بهمن فرزانه (به خاطر ترجمه خاطره انگیز و فوق العاده از شاهکار بی همتای ادبیات "صد سال تنهایی") ، سروش حبیبی (ایشون هم که دیگه خیلی معروف هستند از زبر دست ترین مترجمان ایران هستند. تازه روسی رو هم یاد گرفتند و دارند آثار داستایوفسکی رو ترجمه مجدد می کنند.) نجف دریابندری (چند تا از بهترین ترجمه هایی که خوندم واسه استاد بوده . جالبه ایشون کتاب بسیار معروفی هم در زمینه آشپزی دارند که یه جورایی حاصل تجربیات زندان ایشونه. فقط کافیه یه بار متن اصلی رمان های همینگوی رو بخونی تا بفهمی این بشر چیکار کرده . ترجمه از آثار همینگوی بی نهایت مشکله) فرزانه طاهری (فقط به خاطر ترجمه خواندنی از مسخ کافکا)، محمد قاضی(چند تا از بهترین کتاب ها کار ایشونه . شازده کوچولو با ترجمه ایشون به اعتقاد منتقدان بهترین ترجمه از این رمانه. دن کیشوت هم ترجمه ی ایشونه)،عبدالله کوثری ( اگه ماریو بارگاس یوسا رو بشناسی که می دونم میشناسی چون کتاب "سور بز" رو خوندی ازش بایدایشون رو هم بشناسی چون تخصصش ادبیات آمریکای لاتینه) ،دوست عزیزم امیر مهدی حقیقت (یکی از بهترین مترجمان نسل نو ست. ترجمه از کارهای جومپا لاهیری تخصص ایشونه یه جورایی. کتاب خوبی های خدا رو از نشر ماهی تهیه کنید تا بفهمید این بشر چه ترجمه ی روانی از متن اصلی ارائه داده.خیلی دوستش دارم)،کریم امامی و گلی امامی( این دو تا رو هم من تضمین می کنم . اگه اسمشون رو پای کتاب دیدی شک نکن. آقای کریم امامی مترجم مجموعه شرلوک هلمز از نشر طرح نو است) ،لیلی گلستان (از خانواده مشهور گلستان و مترجم چند تا از بهترین رمان ها)، خجسته کیهان (مترجم اختصاصی آثار بزرگمرد ادبیات معاصر پل آستر )،بابک تبرایی (تو اکثر زمینه ها ترجمه داره .سینما ، ادبیات و....)، سهیل سمی ،سیاوش جمادی (فلسفه)، داریوش آشوری، محمد شهبا(افتخار ملاقات حضوری با استاد را داشتم . مترجم آثار سینمایی)، امید نیک فرجام (مترجم آثار سینمایی و ادبی)،کامشاد (مترجم دنیای سوفی و سرگذشت فلسفه )، مهدی غبرایی (ادبیات)، علی اصغر حداد (ادبیات آلمان)وحسینی زاد (ادبیات آلمان)و.............
    بله يادمه . ممنون بابت توضيح كامل و مفصلت . خيلي كمك كرد . منتظر تاپيكت هم هستم

- از بهمن فرزانه كه خوشت مي ياد . چرا هيچ وقت كتاب هاي دلدا را امتحان نمي كني مترجمشون فرزانه است .
    - از ترجمه هاي دريابندري رگتايم و بيلي باتگيت را خوندم خيلي سخت بودن ولي . به دلم ننشست البته شايد هم سبك نويسنده بود . داستان خوب بود اما روند و ساختارش واقعا اذيتم كرد . خونديشون ؟ اگه اره نظرت چيه؟
    -بله يوسا هم فقط سور بزش را خوندم اما كتاب فوق العاده اي بود . حتما سعي مي كنم بقيه كتابهاش را هم بخونم
    -خوبي هاي خدا داستان هاي كارور هست نه؟ نخوندمش اما اونم حتما توي ليستم مي گذارم . از كارور كليساي جامع را خونم به نظرم فوق العاده بود .
    در زمينه داستان كوتاه نويسنده هاي مورد علاقه ات چه كساني هستند ؟

رمان هاي فارسي مورد علاقه ات ؟

ادبيات شرق منظور چين و ژاپن و ... است مي خوني ؟ اگه اره چند تا كتاب خوب معرفي كن ؟

به نظرت تفاوت فضاي ادبيات شرق و غرب توي چيه ؟

به نقاشی علاقه دارم . اکثرا نقاشی های سوررئال رو دوست دارم . کارهای ونگوگ رو هم خیلی دوست دارم. یه اثر هم هست کار ادوارد مانش اگه اشتباه نکنم اونم فوق العاده است . حرفه ای دنبال نکردمش.
    -به تاپيك نقاشي ما هم سر مي زني هيچ وقت ؟ تاپيكي كه توش داريم با كمك هم سبك هاي نقاشي رو مرور مي كنيم ؟
    - به كدوم تكنيك نقاشي بيشتر علاقه داري ؟ منظورم ابرنگ ، پاستل و .... است ؟
    - نظرت در باره نقاشي هاي رئاليسم چيست؟
    - تابلو موناليزا را دوست داري ؟

والا کلا من به انجمن ادبیات و علوم انسانی خیلی نقد دارم اما دوست ندارم مطرح کنم و کلی دشمن واسه خودم درست کنم .دلیل این که معرفی نمی کنم فقط مشغله زیاد هستش و لاغیر.
    در هر صورت خوشحال مي شم نقدتون را بدونم و كاربراي خيلي خوبي هم توي ادبيات داريم كه خيلي خوب كار مي كنند و اوناه هم خوشحال مي شدند . و واقعا باعث خوشحاليه كه بعضيهاشون سن هاي خيلي كمي در حد 16 و 17 دارند اما اطلاعاتشون عاليه . البته كسايي هم هستند كه متاسفانه روال انجمن را به هم مي زنن ... كپي پيست هاي مكرر بي دليل فقط براي افزايش پست ... جا زدن نظرات بقيه به جاي خودشون .... خودت هم در جريان هستي .... اما در هر صورت اگه نقد خاصي داري كه متوجه فرد خاصي نباشه خوشحال مي شم بشنوم

بهترین ها رو هنوز ندیدم . اما چند تا کارگردان بودند استاد اقتباس بودند مثلا یکی اش همین دیوید لین بوده . اقتباسش از آرزوهای بزرگ دیکنز بی نهایت جذاب و سینمایی از کار در اومده. اقتباس های هیچکاک هم موفق بودند. مثلا سرگیجه که خود اقتباس از داستان از میان مردگان هست یا پرندگان دافنه دوموریه که از رمانش خیلی بهتره . جان فورد هم یه اقتباس داره هنوز ندیدم اما میگن خیلی عالیه اونم فیلم خوشه های خشم هست که از رمانی به همین نام و با نویسندگی جان اشتاین بک اقتباس شده . مهرجویی تو ایران هم کارای خوبی تو زمینه اقتباس داره مثلا "گاو" که اقتباس از داستان کوتاهی از ساعدی است . مهمان مامان که اقتباس از مرادی کرمانی است . یا مثلا سارا که از خانه عروسک ایبسن اقتباس شده و خوب هم دراومده یا "پری" که اقتباس نصفه و نیمه ای است از فرنی و زویی استاد سالینجر . اتفاقا این آخری بدجوری سالینجر رو عصبی کرده بود و قصد شکایت از مهرجویی رو هم داشت که بعدا فهمید دستش به هیچ جا بند نیست و بی خیال شد.فعلا اینا یادم اومد.
    - گفته بودي دلت مي خواهد كليدر اقتباس بشه . به نظرت يك كتاب به اون حجيمي با اون همه مطلب و نكته قابليت فيلم شدن داره؟ لطفا توضيح بده
    - اگه فيلمي را ديده باشي مي توني كتابش را بعد بخوني يا حوصله ات را سر مي بره؟

با رمان تاریخی مشکل ندارم اما ترجیح می دم اول خود تاریخ رو بخونم بعد برم سراغ رمان ها . مثلا همین "سلاخ خانه ی شماره پنج " وونه گات که واقعا یکی از تاریک ترین اتفاقات تاریخ جنگ دوم جهانی رو روایت می کنه که همون بمباران شهر درسدن تو آلمان بوده . جالب اینجاست که خود وونه گات هم واقعا تو دردسدن گیر افتاده بوده.این مجموعه تاریخ جهان نشر ققنوس رو بخونید تا از تاریخ لذت ببرید . بی نهایت جذاب و لذت بخش هستند.
    - اسم كتاب و نويسنده و .... دقيق مي گي لطفا

- منظورم اينجور كتاب ها نبود . منظورم رمان هاي مستقيم بود مثلا فرض كن خواجه تاج دار . حالا مترجمش و نوسنده اش را بي خيال شو ها كلا منظور كتاب هاي اين سبكيه كه محور اصلي ماجرا تاريخ هست

این مجله ها هم ابتکار خوبی بود البته انتقادات زیادی بهش دارم اما شروع یه روند خوب بود.
    - خوب خوشحال مي شيم چه اينجا چه توي تاپيك مربوطه يا چه توي گروه انتقاداتت را عنوان كني به خصوص كه داريم شماره دومش را اماده مي كنيم
    - و خوشحال مي شيم اگه از بين مطالبي كه نوشتي اجازه بدي به انتخاب خودت توي مجله استفاده بشه

قرار بود مجله اولين شماره اش به صورت كپي- پيست و با انتخاب افراد تهيه بشه تا كم كم راه بيفته اما من به شخصه واقعا غافلگير شدم بچه ها حاضر شدن 90% مطالب را خودشون بنويسن و واقعا قلم هاي خوبي هم داشتن و همين جا از همشون تشكر مي كنم

- سوال نويسنده هاي مورد علاقه هم باشه واسه بعد بحث راجع بهش الان ديگه خسته شدم از اين همه تايپ

3تا سوال ديگه
    - ببين اصلا نمي دونم چه سوالي مي خوام بپرسم فقط دلم مي خواد راجع به نشرهاي مختلف كتاب ( يك شااره هم كردي البته ...) بدونم اگه مي دوني موردي هست كه بتونه كمك كنه ممنون بشم توضيح بدي

- اون قدر كه فيلم زندگي زيباست را دوست داري به نظرم مي يومد كه رابطه اون پدر و پسر و فداكاري پدر جذبت مي كنه . چرا اين فيلم را دوست داري ؟

- شروع كتاب خونيت و مشوقت را تعريف كردي . فيلم چي شد رفتي سراغش و كي كمكت كرد؟

خيلي خيلي ممنون بابت حوصله اي كه به خرج مي دهي

موفق باشي شديد

2. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehrdad21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض پاسخ به سئوالات m1367m2006

سلام خوب هستی؟
    مهرداد جان
    سلام دوست عزیز
    خوبم . شکر.

هر کسی را فک می کردم به ریاضیات علاقه داشته باشه جز شما!
    خیلی دوست دارم بدونم چرا این طور فکر می کردید

بیشتر به چه گرایشی از ریاضیات علاقه مندید؟
    من سوادی به اون صورت ندارم اما بحث نظریه اعداد و روشهای محاسبات عددی رو خیلی دوست دارم . مثلثات و هندسه رو هم خیلی دوست دارم.(احتمالات رو هم خیلی دوست دارم)

در مورد ریاضیات کتابی خوانده اید؟
    آره . بیشتر منابع خارجی می خونم. از فارسی ها کارهای انتشارات مدرسه که یه سری مجموعه درباره ی ریاضی داره رو خوندم .

چند تا از کتابهایی که خوندم این ها بودند
    pa ssion of mathematics
    prime numbers
    math wonders to inspire...
    College.Algebra.Demystified

فعلا اینا یادم مونده . یه سری کتابها درباره روش های حل مسئله و تفکر جانبی خوندم.

چرا فک می کنید کتا بهای پائولو کوییلو ابکی هستند؟
    خوب من میدونستم احتمالا درباره ی این اظهار نظرم سئوال میشه. اما این یه نظر شخصیست. کوئیلو اصلا بلد نیست داستان تعریف کنه و با زور جملات زیبا کتاباش رو به پایان می رسونه . همین کتاب کیمیاگر عینا از مثنوی اومده و این کوئیلو برداشته این رو کرده یک رمان. هنوز هم اعتقاد دارم داستان هاش آبکی است و پر است از تفکرات سطحی و البته بزرگترین ایرادش رو بودن حرفش هست که ضعف بزرگیه بقیه نویسنده ها حرفاشون رو تو لفافه می زنند اما کوئیلو نه. شرمنده اگر به هواداران این نویسنده برخورده حرف من.

اگه الان بگن از روی یه کتاب فیلم ساختند اول فیلم را می بینی یا کتابش را می خونی؟چرا؟
    بستگی داره. اگه کارگردان کارش درست باشه و بدونم اقتباسش چیز دندان گیری در اومده فیلم رو می بینم در غیر این صورت و در شرایطی که هم کتاب پیشم باشه و هم فیلم ترجیحم کتاب هست.

موفق باشی................
    ممنون

4. 3 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض پاسخ به پرسش های maryamjan

چرا ؟
    نظر شخصی است و دلیل خاصی ندارد

گفتید روابطتون همه با شکست رو به رو شده است . اگر در اینده با کسی اشنا شوید که بر خلاف موارد قبلی خصوصیات اخلاقی مورد نظر شما را داشته باشد و فرد شایسته ای باشد ، در ان صورت چه می کنید؟
    این غیر ممکن هست شک ندارم .یه جمله ای چند وقت پیش میخوندم که می تونه یه جورایی تمثیلی از شرایط من و نظر من باشه

مدیر باشگاه سلتیک پس از باخت های زیاد تمیش گفته بود : ما در خارج خانه ،می بازیم ،در خانه خودمان هم می بازیم ،پس چرا اصلا بازی می کنیم؟ فکر می کنم بعضی وقت ها کنار نشستن کاری شجاعانه است.

نظرتان در مورد گراهام گرین چیست ؟
    چیزی ازش نخوندم . فقط یکی از فیلمهای محبوبم به نام مرد سوم (کارول رید) از رمان ایشون اقتباس شده. البته فیلم "آمریکایی آرام " رو هم از رمان ایشون اقتباس کردند که اون هم خوب بود

اگر اشتباه نکنم رشته شما فنی است با این علاقه به مباحث علوم انسانی قصد تحصیل در رشته های مربوطه را ندارید؟

من باید به سن خودمم نگاه کنم . الان 26 سالمه و دو سال هم سربازی دارم میشم 28 بعدش فرصت برای درس خوندن و ادامه تحصیل هست به نظرت؟ به نظر من که نه. اگه به گذشته بر می گشتم امکان نداشت رشته ی فنی انتخاب کنم.

ایا در خرافات هیچگاه ریشه علمی هم وجود دارد یا همیشه خرافات محض است؟

خرافات ریشه ی علمی ندارد درباره اش مقاله زیاد است . من خودم تا حدی خرافاتی ام متاسفانه . الان خیلی بهتر شدم و کم کم دارم این خرافات رو از سرم بیرون می کنم

ایا معتقدید عدد خاصی برای شما بدیمن یا خوش یمن است ؟
    آره یکی از این اعداد همین عدد 21 است و دیگری 7 که فکر میکنم برای من خوش یمنه.

با کدام یک از شخصیت های کتابی هم ذات پنداری بیشتری دارید؟
    با شخصیت اول کتاب بارون درخت نشین که اگه اشتباه نکنم اسمش کوزیمو بود . با هانس شنیر شخصیت اول داستان عقاید یک دلقک هم همذات پنداری می کنم . با گرگور سامسا هم همینطور (شخصیت اول مسخ)

بسیار بسیار سپاسگزار
    ممنون

6. 2 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض پاسخ به سئوالات Iron

سلام علیکم
    اگر ممکنه مشخصات خودتونو هم بفرمایید. سن و شغل و رشته تحصیلی و امثالهم.
    سلام

من مهرداد هستم 26 سال سن دارم . لیسانس کامپیوتر گرایش نرم افزار دارم و 15 روز دیگه هم عازم خدمت سربازی هستم.ساکن تهران هستم . علایق خودم رو همه که گفتم .3 سال و 10 ماه هم هست در خدمت پی سی ورلدم . تو یه برهه ای هم همکار انجمن فیلم بودم

درضمن تبریک می گم که می تونید اینهمه زمینه رو در کنار هم دنبال کنید. دوست دارید شغل آیندتون در کدومیک از این زمینه ها باشه؟
    مرسی . همش که همزمان نمیشه اما سعیمو می کنم تا اونجایی که فرصت میشه دنبال کنم این مباحث رو.دوست دارم شغلم در ارتباط با رسانه باشه مثلا روزنامه نگاری ایده آل ترین شغل ممکن برای من هست .

ممنون

8. 2 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m1367m2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت بوم ایران

پيش فرض

خیلی دوست دارم بدونم چرا این طور فکر می کردید
    من فک می کردم بیشتر اهل ادبیات و فیلم و... اینا باشی تا ریاضی!
    و تو انجمن ریاضی پستی ازت نیست!

من سوادی به اون صورت ندارم اما بحث نظریه اعداد و روشهای محاسبات عددی رو خیلی دوست دارم . مثلثات و هندسه رو هم خیلی دوست دارم.(احتمالات رو هم خیلی دوست دارم)
    اگه شما با این اطلاعات سواد نداری من چی بگم!
    پس به بیشتر گرایش ها علاقه داری به انالیز هم علاقه داری؟
    آره . بیشتر منابع خارجی می خونم. از فارسی ها کارهای انتشارات مدرسه که یه سری مجموعه درباره ی ریاضی داره رو خوندم .

چند تا از کتابهایی که خوندم این ها بودند
    pa ssion of mathematics
    prime numbers
    math wonders to inspire...
    College.Algebra.Demystified

اگه کتابهای پلیا هم بخونی بد نیست!
    بستگی داره. اگه کارگردان کارش درست باشه و بدونم اقتباسش چیز دندان گیری در اومده فیلم رو می بینم در غیر این صورت و در شرایطی که هم کتاب پیشم باشه و هم فیلم ترجیحم کتاب هست.
    فکرشا می کردم کتاب را انتخاب کنی.

چنتا سوال دیگه
    چرا نرم افزار خوندی ؟
    یه ذره بیشتر درباره این کتاب صدسال تنهایی اطلاعات میدی.
    زندگی از نگاهت یعنی چی؟
    اگه بهت بگن یه جای دیگه غیر ایران را برای زندگی انتخاب کن کجا.چرا؟
    اگه ارزویی نداری پس این امضات چیه؟
    بازم ممنون

Last edited by m1367m2006; 05-10-2008 at 19:34.

10. این کاربر از m1367m2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض پاسخ به سئوالات majid-ar

سلام آقا مهرداد.
    سلام رفیق قدیمی

اهل عکاسی هستید؟اگه اره میتونید یکی از عکاسی که خودتون گرفتید رو بزارید اینجا؟
    اطلاعاتی کم و بیش دارم اما متاسفانه آن قدر فرصت نداشته ام که به صورت حرفهای دنبالش کنم. یه مقدار اطلاعات دارم که اونم به مقاله هایی که خوندم بر می گرده.

نظرتون در باره میشل فوکو؟(یادمه تاریخ جنونش رو خونده بودید)
    آره خوندم . منم یادمه شما توی صندلی داغ از من درباره اکنکار پرسیدید درست میگم ؟ فوکو رو دوست دارم علاقه ی من بهش بعد از خوندن کتاب بی نهایت زیبای بررسی یک پرونده ی قتل" شروع شد اون قدر این کتاب رو من تاثیر گذاشت که تا مدتها نتوستم کتاب دیگری بخونم . فوکو در این کتاب یکی از قتل های مشهور فرانسه و یکی از پرونده های جنجالی قرن 19 (فکر کنم قرن نوزده بود مطمئن نیستم) رو برای مطالعه و تحقیق انتخاب کرده و واقعا هم گل کاشته.بگذار یه مقدار از این کتاب واست بگم. داستان درباره ی پسری است به نام "پییر ریو ییر" که در روستایی در فرانسه ،مادر و خواهر و برادرش را به قتل می رساند. دستگاه قضایی فرانسه برای مجازات متهم اقداماتی در راستای اجرای عدالت به عمل می آورد که در حال حاضر هم نظیر ندارد (از حیث دقت در رسیدگی)

فوکو و همکارانش در این کتاب که حدود یک سومش خاطرات همین قاتل است چنان بررسی موشکافانه ای انجام دادند که فقط من می تونم به احترامشون کلاه از سر بردارم . فوق العاده خواندنی و جذاب است این تحلیل ها.

جالب این که این متن هایی که خود قاتل نوشته این قدر زیباست که فوکو می گه اگه این آدم قاتل نمی شد حتما شکسپیر دیگری ظهور می کرد .

یادمه شما هم یه زمان امضای بی نهایت زیبایی داشتی :" فرق ما و دیوانگان اینه که ما تو اکثریت هستیم " فکر می کنم مضمونش همین بود درسته ؟

صحبت فوکو شد. نظرتون در باره" ه / م / ج / ن / س گ / ر / ا / ی / ی " ؟ البته از دید اخلاق فلسفی نه مذهبی.میتونه از نظر قانون مجاز باشه یا نه؟
    والا تو این زمینه من نمی تونم نظر بدم چون وقتی پای همچین مسئله ای پیش میاد از پشت عینک اعتقادات و اخلاقیات نگاهش می کنم . پس فرد مناسبی برای پاسخ به این سئوال نیستم . اما اگه دوست داشته باشی درباره ی اخلاقیات صحبت می کنم مثلا بحث کنیم که آیا ادب ارزش هست یا نه ؟ این جور بحث ها رو دوست دارم

به نظرتون نیچه وجود خدا رو قبول داشت یا نه؟ ( روایات تو این ضمینه زیاده)

آره خودت هم اشاره کردی در این زمینه روایات زیاده . چون بالاخره این قدر هم نیچه ماشالا تو ایران معروفه که همه می شناسن اون رو و اون جمله مشهورش مبنی بر مردن خدا هم کلی طرفدار داره تو این بلاد. والا من نظرم اینه که خدا رو قبول نداشته اصلا اگه دوست داشتی بیا درباره ی خدا و نظرات فیلسوفان درباره ی وجودش یا عدم وجودش بحث کنیم . نیچه تمام حرفش این بود که ارزش های نو باید تعریف بشه چون این ارزش هایی که انسان باورشون داره همه از اعتقادات دینی انسان می آیند.

نیچه شعرهای قشنگی هم داره که من خیلی دوستشون دارم

اهل گوش دادن به موسیقی کلاسیک هستید؟
    بله گوش می دم . ویوالدی . یک دی وی دی دارم از اجرای یک خانم که چهارفصلش رو بی نهایت زیبا اجرا می کنه. چایکوفسکی و باخ و اشتراوس گوش می دم اما نه همیشه . بتهوون هم قبلا گوش میدادم . در مجموع میونه ی خوبی دارم با موسیقی کلاسیک . این پاگانینی هم نمی دونم جز دسته کلاسیک ها هست یا نه من کلی با ویولن زدنش حال می کنم و موسیقی اش روح رو نوازش می دهد. کلاسیک ها رو دوست دارم .

نظرتون در باره گیاهخواری؟آیا انسان حق داره حیوانات رو بکشه؟
    جالبه من خیلی کم گوشت می خورم و این فلسفه ی گیاهخواری که فکر می کنم خودش هم چند تا دسته داره رو خیلی قبول دارم مثلا یادمه حتی یه دسته گیاهخوار هستند که مواد لبنی رو هم نمی خورند. من کلا اعتقاد دارم که انسان حق نداره حیوانات را بکشه. انسان با کارهایی که داره می کنه (گرم شدن زمین مهم ترینشون) دستی دستی داره خودش رو نابود می کنه . این مستند معرکه "حقیقت نا خوشایند" رو که ال گور ساخته حتما ببین. آینده دنیا زیاد جالب نیست . باید کاری کرد.

انسان ذاتا گیاهخواره یا همه چی خوار؟
    نظر من اینه که گیاهخوار است

به سربازی اجباری میشه گفت "برده داری مدرن"؟
    والا من 15 روز دیگه اعزام به خدمت هستم . خوب مسلما الان این حرفی رو که گفتی کاملا قبول دارم. الان واقعا سئوالم اینه که چرا باید 2 سال از زندگی خودمو تلف کنم . آخه چرا؟

با این برده داری مدرن خیلی موافقم . جمله جالبی بود

چرا اکثر فیلمای ایرانی خوب تموم میشه؟(آخر فیلم یا سریال آدم بده یا آدم خوبه نتیجه کارشون رو حتما میبینن )
    خوب این گرایش به اخلاقیات جز سیاست های ایران است . یادمه همین "دایره زنگی " تو جشنواره به خاطر این که آدم بد داستان آخر به دام پلیس نمی افته کلی ازش انتقاد شد تا پریسا بخت آور مجبور شد کمی پایان رو تغییر بده. خوب این مشکل تو سیاست گذاری های ارشاد هم هست و فقط به فیلمساز ها بر نمی گرده اما محض اطلاع چند فیلم ایرانی معرفی کنم که پایان خوش نداره و من هم خیلی دوستشون دارم : بوتیک ، نفس عمیق ، شبهای روشن

ممنون.
    سپاسگزارم

Last edited by mehrdad21; 06-10-2008 at 00:08.

12. 3 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم یادمه شما توی صندلی داغ از من درباره اکنکار پرسیدید درست میگم ؟
    بله من بودم.

یادمه شما هم یه زمان امضای بی نهایت زیبایی داشتی :" فرق ما و دیوانگان اینه که ما تو اکثریت هستیم " فکر می کنم مضمونش همین بود درسته ؟
    این هم درسته.

حافظتون خوبه.

نظر من اینه که گیاهخوار است
    من 2 ماهی میشه گیاهخوار شدم.تاثیرش رو قشنگ حس میکنم.

خواستید چند وقت پیش 6 تا کتاب فارسی گذاشتم: http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218058

والا من 15 روز دیگه اعزام به خدمت هستم
    اخ ، ببخشید.اگه میدونستم نمیپرسیدم این سوال رو.

ولی یه خبر شاید خوب و جدید: http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=62432

این هم شاید به کارتون بیاد ، یه نگاهیش بندازید : http://majid-ar.parsaspace.com/doc/sarbazi.rar

الان واقعا سئوالم اینه که چرا باید 2 سال از زندگی خودمو تلف کنم . آخه چرا؟
    اینو باید از اونایی پرسید که 30 سال پیش....هیچی

خلاصه امیدوارم این دوران سربازی رو راحت بگذرونید و همیشه هم موفق باشید

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام اين ديگه چه تاپيكيه كه من تا حالا نديده بودمش؟
    حالا تا كي فرصت هست من از داش مهرداد گلمون سوال بپرسم؟
    ببخشيد اگه پست در حد اسپم هست دوست داشتيد حذف كنيد

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض پاسخ به سئوالات magmagf

سلام
    سلام

مهم ترين ويژگي هاي اخلاقي براي يك ادم خوب را چي مي دوني ؟
    مهمترین ویژگی برای یک آدم خوب همون انسان بودنش است . مثلا صداقت داشتن ، همیشه طرف حق بودن،دلسوز بودن وکمک کردن به همنوع.... رو جز صفات برجسته ی یک آدم خوب می دونم

- از بهمن فرزانه كه خوشت مي ياد . چرا هيچ وقت كتاب هاي دلدا را امتحان نمي كني مترجمشون فرزانه است .
    والا هنوز فرصت نشده از این نویسنده چیزی بخونم. علایق من پراکنده است و به خاطر این همیشه در رسیدگی به علایقم وقت کم میارم.

- از ترجمه هاي دريابندري رگتايم و بيلي باتگيت را خوندم خيلي سخت بودن ولي . به دلم ننشست البته شايد هم سبك نويسنده بود . داستان خوب بود اما روند و ساختارش واقعا اذيتم كرد . خونديشون ؟ اگه اره نظرت چيه؟
    این به ترجمه دریابندری ربط نداره بلکه بیشتر نثر ال ای دکتروف هست که خیلی خاص و پیچیده است . خوندم ولی خیلی وقت پیش بوده و چیزی ازش خاطرم نیست.

-بله يوسا هم فقط سور بزش را خوندم اما كتاب فوق العاده اي بود . حتما سعي مي كنم بقيه كتابهاش را هم بخونم
    آره این یوسا واقعا بی نظیر هست کاراش. یه مدت هم با مارکز کتک کاری کرده بود سر مسائل سیاسی . تازگی ها شنیدم بر روی جدیدترین چاپ صد سال تنهایی مقدمه نوشته و کلی مارکز دوستان رو خوشحال کرده.

خوبي هاي خدا داستان هاي كارور هست نه؟ نخوندمش اما اونم حتما توي ليستم مي گذارم . از كارور كليساي جامع را خونم به نظرم فوق العاده بود .
    خوبی خدا متشکل از 9 نویسنده و کارهاشون هست : ریموند کارور،هاروکی موراکامی(همون که کافکا در ساحل رو نوشته) شرمن الکسی ،الکساندر همن ،جومپا لاهیری و....

در زمينه داستان كوتاه نويسنده هاي مورد علاقه ات چه كساني هستند ؟
    در زمینه داستان کوتاه کارور خیلی عالیه . الان اسم خاصی سادم نمیاد اما چند تا کتاب دارم که داستان های خوبی توش هست : مشقتهای عشق ، این جا همه آدمها اینجوری اند ،چخوف ،لاتاری و داستان های دیگر ،داستان های کوتاه آمریکای لاتین و .... داستان کوتاههای سالنیجر رو هم خیلی دوست دارم مخصوصا "تقدیم به ازمه با عشق و نکبت"

رمان هاي فارسي مورد علاقه ات ؟
    بوف کور،دایی جان ناپلئون ،من چراغ ها را خاموش می کنم ، ها کردن ، بازی عروس و داماد(مجموعه فلش فیکشن هست) .فعلا اینا تو ذهنم بود

ادبيات شرق منظور چين و ژاپن و ... است مي خوني ؟ اگه اره چند تا كتاب خوب معرفي كن ؟

به نظرت تفاوت فضاي ادبيات شرق و غرب توي چيه ؟
    نه متاسفانه آشنایی چندانی ندارم.
    -به تاپيك نقاشي ما هم سر مي زني هيچ وقت ؟ تاپيكي كه توش داريم با كمك هم سبك هاي نقاشي رو مرور مي كنيم ؟
    نه . تا حالا ندیده بودمش . بعد از نوشته ی شما یه سر زدم .تاپیک خوبیه .موفق باشید.

- به كدوم تكنيك نقاشي بيشتر علاقه داري ؟ منظورم ابرنگ ، پاستل و .... است ؟
    والا من مثل شما حرفه ای نیستم که از تکنیک چیزی سر در بیارم . من فقط از دیدن نقاشی لذت می برم و همین.

- نظرت در باره نقاشي هاي رئاليسم چيست؟
    زیاد خوشم نمیاد . چون معمولا چیزی برای کشف کردن ندارند.

- تابلو موناليزا را دوست داري ؟

بی نهایت زیباست . هراز چند گاهی هم یه تحقیق درباره اش می کنند و نتایج جدیدی منتشر میکنند که این نشان دهنده استادی تمام داوینچی بوده که تابلویی کشیده که هنوز که هنوزه سرش بحث هست.مهمترین خصوصیت این تابلو که باعث جذابیت اون شده رازآلود بودنشه.

در هر صورت خوشحال مي شم نقدتون را بدونم و كاربراي خيلي خوبي هم توي ادبيات داريم كه خيلي خوب كار مي كنند و اوناه هم خوشحال مي شدند . و واقعا باعث خوشحاليه كه بعضيهاشون سن هاي خيلي كمي در حد 16 و 17 دارند اما اطلاعاتشون عاليه . البته كسايي هم هستند كه متاسفانه روال انجمن را به هم مي زنن ... كپي پيست هاي مكرر بي دليل فقط براي افزايش پست ... جا زدن نظرات بقيه به جاي خودشون .... خودت هم در جريان هستي .... اما در هر صورت اگه نقد خاصي داري كه متوجه فرد خاصي نباشه خوشحال مي شم بشنوم

من ترجیح میدم با کسی در نیفتم . دوستی ارزشش بیشتر از این حرفهاست .انتقادهای من چندان هم مهم نیستند.انجمن ادبیات حسن هم خیلی داره و کاربرهای دوست داشتنی هم بسیار فراوان داره.

- گفته بودي دلت مي خواهد كليدر اقتباس بشه . به نظرت يك كتاب به اون حجيمي با اون همه مطلب و نكته قابليت فيلم شدن داره؟ لطفا توضيح بده

- اگه فيلمي را ديده باشي مي توني كتابش را بعد بخوني يا حوصله ات را سر مي بره؟
    آره مشکلی نیست .تو کتاب خوندن حوصله ام زیاده.

- اسم كتاب و نويسنده و .... دقيق مي گي لطفا
    والا هر جلدی یه اسم داره . مثلا اسم یکی از جلدها "محاکمات نورنبرگ" هست . انتشارات هم که ققنوس هست. یه سر به این سایت بزن سایت خود انتشارات هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- منظورم اينجور كتاب ها نبود . منظورم رمان هاي مستقيم بود مثلا فرض كن خواجه تاج دار . حالا مترجمش و نوسنده اش را بي خيال شو ها كلا منظور كتاب هاي اين سبكيه كه محور اصلي ماجرا تاريخ هست
    اگه این منظورت بوده نه زیاد دوست ندارم
    - خوب خوشحال مي شيم چه اينجا چه توي تاپيك مربوطه يا چه توي گروه انتقاداتت را عنوان كني به خصوص كه داريم شماره دومش را اماده مي كنيم
    - و خوشحال مي شيم اگه از بين مطالبي كه نوشتي اجازه بدي به انتخاب خودت توي مجله استفاده بشه

قرار بود مجله اولين شماره اش به صورت كپي- پيست و با انتخاب افراد تهيه بشه تا كم كم راه بيفته اما من به شخصه واقعا غافلگير شدم بچه ها حاضر شدن 90% مطالب را خودشون بنويسن و واقعا قلم هاي خوبي هم داشتن و همين جا از همشون تشكر مي كنم
    من مشکلی ندارم اگه از مطلبم استفاده بشه . اگر عمری باقی موند انتقادات و پیشنهادات رو تو تاپیک مربوطه بیان می کنم. موفق باشید.

- ببين اصلا نمي دونم چه سوالي مي خوام بپرسم فقط دلم مي خواد راجع به نشرهاي مختلف كتاب ( يك شااره هم كردي البته ...) بدونم اگه مي دوني موردي هست كه بتونه كمك كنه ممنون بشم توضيح بدي
    والا مورد خاصی نیست اما باید بگم یه سری نشر ها اختصاصی توی یک زمینه خاص کار می کنند مثلا نشر قطره بیشتر توی زمینه نمایشنامه کار می کنه یا نشر مرکز فقط تو کار علوم انسانی و زیرمجموعه هاش هست (البته به این معنا نیست که تو زمینه های دیگه کتاب نداره ) نشر نیلا و چشمه و نیلوفر اکثرا توی زمینه رمان و ادبیات فعالیت دارند و...

- اون قدر كه فيلم زندگي زيباست را دوست داري به نظرم مي يومد كه رابطه اون پدر و پسر و فداكاري پدر جذبت مي كنه . چرا اين فيلم را دوست داري ؟
    خوب فیلم "زندگی زیباست " ایراد هم داره و شاید ایراد هاش بیشتر از محاسنش باشه . اما یه جورایی من هم از این فیلم خاطره ی خوبی دارم و هم بازی بنینی و رابطه اش با پسرش رو دوست دارم. فداکاری واسه ی من همیشه جایگاهی والا در بین ارزش های انسان داشته .زندگی زیباست درباره ی بسیاری از مسائل حرف میزنه که مهترینشون امید هستش. مثلا یک سکانس معرکه تواین فیلم جایی است که بنینی حرفهای سرباز آلمانی رو اشتباه ترجمه می کنه . چه آدمی سراغ داری این صحنه رو ببینه و تحت تاثیرش قرار نگیره؟

- شروع كتاب خونيت و مشوقت را تعريف كردي . فيلم چي شد رفتي سراغش و كي كمكت كرد؟
    فیلم رو خود فیلمها باعث شدند علاقه مند بشم . مثلا یکی از این فیلمهای تاثیرگذار "پدرخوانده " بود وقتی فیلم رو دیدم دنبال یکی می گشتم از تجربه دیدن پدرخوانده باهاش صحبت کنم. بعد هم کم کم رفتم دنبال مسائل تئوریک سینما و نشانه شناسی و.. تا اینکه دیوونه سینما شدم .

خيلي خيلي ممنون بابت حوصله اي كه به خرج مي دهي

موفق باشي شديد
    ممنون

16. 3 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض پاسخ به سئوالات m1367m2006

من فک می کردم بیشتر اهل ادبیات و فیلم و... اینا باشی تا ریاضی!
    و تو انجمن ریاضی پستی ازت نیست!
    سلام

انجمن ریاضی اونقدر استاد داره که ما جرات نمی کنیم اونجا پست بزنیم.

اگه شما با این اطلاعات سواد نداری من چی بگم!
    پس به بیشتر گرایش ها علاقه داری به انالیز هم علاقه داری؟
    مرسی. من آنالیز رو هم دوست دارم اما بعد از این گرایش هایی که گفتم.

چنتا سوال دیگه
    چرا نرم افزار خوندی ؟

والا دلیل این که نرم فزار خوندم اطلاعات غلط من از این رشته بود . من فکر می کردم رشته کامپیوتر از اون رشته هاست که کلی چیز می تونم ازش یادبگیرم. چون خودم هم به کامپیوتر علاقه داشتم این رو انتخاب کردم . من پاره وقت رشته برق گرایش قدرت هم قبول شدم که نرفتم. بعد از دو ترم فهمیدم دانشگاه اومدنم حماقت محض بوده چون تو دانشگاه هیچی یاد نمی دادن به ما. استاد های کامپیوتر هم بی نهایت متوقع و بی انصاف هستند مثلا استاد برنامه نویسی جلسه سوم از ما می خواست برنامه ای بنویسیم که من تازه ترم 6 بلد شدم اون رو بنویسم . کلا راضی نیستم از انتخابم . اما چند تا درس هم داشتیم که من باهاشون زندگی می کردم مثلا :طراحی الگوریتم ،نظریه زبان ها ، مهندسی نرم افزار 2 ،ساختمان گسسته ، ریزپردازنده و کامپایلر که واقعا هم درسهای جالبی بودند هم اساتید خوبی تو این درس ها داشتم.

یه ذره بیشتر درباره این کتاب صدسال تنهایی اطلاعات میدی
    درباره چه چیزی از این کتاب اطلاعات می خوای ؟ داستانش ؟ سمبل هاش ؟ موتیفش ؟نویسنده اش ؟ و....

زندگی از نگاهت یعنی چی؟

زندگی به نظر من خلاصه میشه تو کمک به دیگران در هر شرایطی و البته انسان بودن. من میگم آدم در وهله ی اول باید انسان باشه چون این انسان بودن هست که الان خیلی سخت شده .

یه جمله قشنگ درباره زندگی یادم اومد :" زندگی جدا سخت است اما خوب فکرش را بکنید اگر قرار نبود یک سوم آن را خواب باشید ،چقدر سخت تر می شد "

اگه بهت بگن یه جای دیگه غیر ایران را برای زندگی انتخاب کن کجا.چرا؟
    من خیلی به ایران وابسته ام اما اگه بخوام انتخاب کنم مطمئنا کشوری با تمدن مثل ایتالیا یا یونان رو انتخاب می کنم .

اگه ارزویی نداری پس این امضات چیه؟

این امضا برای قدیمه . الان در حال حاضر حال و روز خوشی ندارم . 20 روز پیش عزیزی را از دست دادم . وقتی مرد انگار آب یخ ریختن رو من . تا چند روز به هیچ چیز جز مرگ و نیستی فکر نمی کردم .داشتم درباره ی آدمها و مواجهه اون ها با مرگ فکر می کردم . این کسی که مرد یکی از دوست داشتنی ترین پیرمردهایی بود که می شناختم . من و خانواده ام بیست و چهار سال پیش مستاجر خونه ی این پیرمرد بودیم . این پیرمرد و زنش که به رحمت خدا رفته اند خیلی هوای من رو داشتند و عین پدر و مادر من بودند . این ها دو تا پسر هم داشتند که بعد از ازدواج رفتند پی زندگیشون. من خیلی به پیرمرد سر می زدم .حتی می نشستیم و با هم جام باشگاه های اروپا نگاه می کردیم. چند هفته قبل از مرگش شنیدم سخت بیمار است به سراغش رفتم وقتی دیدمش کلی غصه ام گرفت باورم نمی شد که چهره ی زیبای مردانه اش رو از دست داده و روی تخت بیمارستان افتاده . وقتی که خبر مردنش را از مادرم شنیدم شوکه شدم اما دست ها رو بالا بردم و خدا رو شکر گفتم چون دوست نداشتم این بدن بیشتر ازاین رنج بکشه . امروز که در میان ما نیست بدجوری جای خالیش احساس می شه.
    بعد از مرگش دغدغه اصلی من شد مرگ و این که چرا این قدر ناشناخته است .چرا تا کسی می میره ما سریع ملافه ی سفیدی روی صورتش می کشیم تا از واقعیت مرگ و نیستی فرار کنیم. یاد بزرگی می افتم که می گفت:" از مرگ می گریزیم چون در شناخت آن عاجز مانده ایم و به زندگی پناه میبریم زیرا که تمام زوایای آن را کاویده ایم و سودای شناخت بیشتر آن را داریم . مرگ شاید تنها ناشناخته ای باشد که آدمی در مقابلش شمشیر به نیام بر می گرداند و ترس و هراس را جایگزین شوق شناخت می کند .این چنین است که مرگ دیگری را به نظاره می نشینیم و اندیشیدن به احتمال مرگ خویش را پس می زنیم تا مبادا که شوق زندگی را به دلهره مرگ فروخته باشیم شاید همچون اپیکور فیلسوف شکاک یونان باستان که شاگرد خویش را چنین اندرزی می داد : به این اندیشه عادت کن که مرگ ارتباطی با ما ندارد ،زیرا که همه چیزهای خوشایند و ناخوشایند مربوط به دریافت حسی است ،بنابراین مرگ ارتباطی به ما ندارد ،زیرا مادامی که ما زنده ایم ،مرگ حاضر نیست و به محض این که حاضر شود ،ما دیگر وجود نداریم"

بعد از این اتفاق به خدا گفتم دیگه هیچ آرزویی ندارم و فقط می خوام شکر کنم که هنوز زنده ام و وقت دارم برای انسان بودن و ماندن.

ممنون

18. 3 کاربر از mehrdad21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •