کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ، خیلی وقت ندارم ها !
مرسی
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ، خیلی وقت ندارم ها !
مرسی
ولی فکر کنماین منبع اصلی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی فکر کنماین منبع اصلی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما هم یه جوری کیلید کردی که انگار تو ایران قانون کپی رایت مطالب حاکم است و به شدت با مخالفین برخورد میشه! خب مطمئنا یکی از اینها از دیگری کپی پیست کرده دیگه! مسئله خیلی واضح و روشنه ! به نظرم یه کم زیادی سخت گرفتید !
اساتيد كس ديگه اي در مورد اين مشكل من نظري نداره ؟!سلام دوستان
من حدود يك ماه پيش از شركت داتك adsl 128 گرفتم اما :
اولا اينكه بعد 7 روز خط رانژه شد و چراغ مودم ثابت شد اما هر چي زنگ زدم يوزر نيم پسورد رو بگيرم بهم گفتن از طرف مخابرات يه مشكلي هست كه ما نميتونم به شما يوزر نيم پسورد بديم و ما هر چي پيگير شديم حتي از طرف مخابرات به نتيجه اي نرسيديم (مخابرات ميگفت مشكلي نداري و خط رانژه هست اما داتك ميگفت مشكل از مخابرات هست) اما بعد از كلي سمج بازي طوري شد كه بلاخره تونستم يوزر نيم پسورد رو بعد چندين بار زنگ زدن از زير زبونشون بكشيم بيرون
اما تازه مشكلات ما شروع شد :
از همون روز اول كه به اينترنت وصل شدم چراغ مودم يعني لينكش هي قطع و وصل ميشد يعني مثلا 1 ساعت كار ميكرد 30 دقيقه قطع بود يا بعضي موقع ها 12 ساعت كار ميكرد 30 مين قطع ميشد يا حتي برعكس تو طي 12 ساعت فقط ميشد 30 دقيقه استفاده كرد . اين شد كه بعد از اولين باري كه اين مشكل برام بوجود اومد زنگ زدم داتك :
اونااولين بار بهم گفتن كه مشكل من از نويزي هست كه روي خط افتاده برا همين هي قطع و وصل ميشه و راهكارهايي رو گفتن انجام بدم تا مشكلم برطرف بشه اما من همه اونا رو انجام دادم اما مشكلم برطرف نشد.
دومين چيزي كه گفتن اين بود كه ممكنه مشكل از مودمم باشه براي همين يه مودم asus برام آوردن تا امتحان كنم اما هيچ فرقي بازم نكرد.
سومين چيزي كه گفتن اين بود كه مشكل شايد از طرف پورتشون باشه و اينكه رفتن مخابرات و از اونجا امتحان كردن اما جوابشون اين بود كه از توي مخابرات هيچ مشكلي نيست و به راحتي لينك ميده.
و اينكه گفتن مشكل از سيم كشي تلفن داخل خونس و ما هم قبول كرديم و پولي خرج كرديم و سيم كش رو عوض كرديم بعد از كلي دردسر اما اما بازهم درست نشد كه نشد.
دوباره زنگ زديم:
كه بعد از كلي سمج بازي اونا امروز قبول كردن پورت رو عوض كنن و يه پورت جديد بزارن ....
و اين بود كه امروز روز 13 از زماني هست كه يوزرنيم پسورد گرفتم و 28 از زماني كه درخواست adsl دادم (جالبه نه ؟)
و اينم بگم كه من حدود 1 سال adsl از شركتاي ديگه داشتم اما همچين مشكلي برام تا قبل داتك بوجود نيامده بود.
به نظر شما مشكل از چه چيزي ميتونه باشه پورت يا سيم كشي مخابرات تا دم خونه يا از يه چيز ديگه ... ؟
(من راههاي مختلف از قبيل نويزگيريتعويض مودم و سيم كشي داخل خونه و ... رو امتحان كردم )
ببخشيد داستان طولانيي گفتم اما از اساتيد ميخوام كمكم كنن.
خيلي خيلي ممنون از اينكه اين نوشته طولاني رو خونديد.
سلام
من یه مودم Billion 5210s خریدم از بازار ایران به قیمت 50 تومن که خود شاتل میگفت 60 تومن
راستی همینجا بگم که Asus am602 اصلا نبود تو بازار میگفت شاید یه هفته دیگه بیارن ولی فقط یه مغازه تو بازار
رضا داشتش میداد 60 تومن
خوب اما سوالم راجب Splitter هس
تو جعبش این وسیله ای که عکسش رو میبینید بود که روش نوشته ----- و من سیم تلفن رو زذم توش (سیم خاکستریه)
آیا این همون اسپلیتره؟
آخه همونطور که تو عکس زیر گذاشتم فقط یه خروجی داره به اسم Phone اون طرفم که نوشته Line میره به سمت خط تلفن که ورودیش به حساب میاد
خوب حالا چه طوری سیم تلفن رو به مودمم برسونم؟
سلام
شما یه سیم مستقیم از دو شاخه تلفن به پشت مودم وصل کنید
این اسپیلیتر هم برای جلوگیری از خش خش تلفنه
شما از این سیم خاکستریه هم بزن به پشت تلفن اون ور اسپیلیتر هم وصل کن به دوشاخه
همین![]()
سلام .
دوستان ببخشید که من چندین بار پست می زنم ، هم می خواستم حرف جدید بزنم ، هم دیدم کسی جوابمو نمی ده ، ترجیح دادم که دوباره پست بزنم (اگه کسی دستش می رسه ، پست قبلی ام رو پاک کنه )
کل تاپیک رو خودندم ، با توجه به این که من با آسیاتک قرارداد دارم (التبه فعلا ، بعدا رو خدا عالمه ) کدوم مودم رو پیشنهاد می کنید :
ایسوس 602 (راستی فرق این بابا با 604 چیه ؟ این هم لن داره ، یکی می گفت 602 حدود 60 تومان ، 604 چنده اون وقت )
با دی لینک (اگه قیمت این رو هم بدید ممنون می شم )
من الآن مودم کورسز آسیاتک به صورت آمانی دستمه که قرار شده پس بدم . پسی محبت کنید زود تر راهنمایی بفرمایید .
مرسی
سلام به همه دوستان.
من يك مودم ASUS am602 و يك اشتراك 256 دارم. تازگي ها بعد از يك مدت روشن بودن مودم، احساس ميكنم كه مودم قفل كرده! يعني نه ارسال و نه دريافت انجام ميشه، بعد كه مودم رو خاموش و روشن ميكنم، دوباره كارش رو ادامه ميده. اين مشكل تقريبا از زماني تشديد شده كه من اكانت رپيدشرم تموم شده و بيشتر دانلود هام رو به كمك تورنت انجام ميدم. حالا واقعا نميدونم كه آيا به خاطر كار با تورنت ها هست، يا واقعا مشكل سخت افزاري وجود داره.
ميخواستم بدونم كسي از شما ميدونه كه علت مشكل از كجاست و در رفعش به من كمك كنه؟
ممنون.
سلام
واسه من زمانی که خیلی داغ میشه اینطور میشه
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)