روشن در گفت و گو با فارس:
وضعيت ورزشگاه مرغوبكار مثل قبيله سرخپوستها است
خبرگزاري فارس: پيشكسوت تيم فوتبال استقلال گفت: ورزشگاه مرغوبكار با وجود حضور آدمهاي مختلف، مثل قبيله سرخپوستها شده است.
حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره دليل تعطيلي فعاليت تيمهاي پايه استقلال اظهار داشت: وقتي زمين نداريم، كجا بايد از اين تيمها بخواهيم تا تمرين كنند. اسفند سال قبل زمين را تحويل آقايان داديم تا آن را ترميم كنند؛ اما هنوز وضعيت چمن آن مثل گذشته است.
رئيس آكادمي فوتبال استقلال با بيان اينكه نميخواهد اين سمت را داشته باشد، افزود: امسال ديگر آكادمي وجود ندارد چون ورزشگاه مرغبكار در كرايه افرادي است كه از اين محل كسب درآمد ميكنند. نميدانم آنها از چه راهي اين مكان را كرايه كردهاند.
اين مربي اضافه كرد: اين ورزشگاه را باشگاه استقلال اجاره كرده اما افرادي كه در حال حاضر سر سالن آن را كرايه كردهاند. معلوم نيست پول اين كرايه را به چه كسي ميدهند. سئوالي برايم ايجاد شده كه چرا اين ورزشگاه براي باشگاه درآمدزايي ندارد.
روشن اظهار داشت: به آقاي فتحا..زاده پيشنهاد دادم كه شماري از هواداران تيم حاضرند بدون هيچ گونه استفاده مالي، روي اين ورزشگاه سرمايهگذاري كنند تا از آن يك كمپ خوب بسازند؛ اما توجهي نشد. از مهندسي كه خواسته بودم براي ساخت هتل به كمك ما بيايد، خجالت كشيدم.
مهاجم سالهاي دور آبيپوشان با انتقاد از وضعيت آشفته ورزشگاه مرغوبكار، عنوان كرد: چهار سال است افراد مشغول در اين ورزشگاه پول آب، برق و گاز را پرداخت نكردهاند. همه چيز در اين ورزشگاه قطع است و فقط قول دادهاند كه پول آنها را پرداخت كنند. ديروز هم كه جمعي از بانوان براي تمرين به آنجا رفته بودند، با ديدن اين وضعيت، به حالت قهر مرغوبكار را ترك كردند.
روشن ادامه داد: با اين وضعيتي كه وجود دارد، به من ثابت شد باشگاهي به نام استقلال نداريم؛ فقط يك تيمي داريم به نام استقلال. يك تيم داريم كه ميزنيم زمين تا هوا رود. دلم به حال اين وضعيت سوخت. فتحا..زاده نه خودش و نه منشيام به من زنگ نميزنند؛ بلكه عواملش تماس ميگيرند و مي گويند كار را رها نكنم.
وي تاكيد كرد: چطور با اين شرايط ميتوانم كار كنم؟ سال قبل تمامي مشكلات را تحمل كردم تا امسال بهتر شود؛ اما بدتر شده است. مربيان تيمهاي پايه را آزاد اعلام كردم.
اين مربي اظهار داشت: از من خواسته بودند چون تند صحبت ميكنم، مصاحبه نكنم؛ اما وقتي روز جمعه صحبتهاي مصطفوي و فتحا..زاده را در برنامه تلويزيوني ديدم، طاقت نياوردم. اين دو مدام از مردم و باشگاه حرف زدند؛ در حالي كه باشگاهي وجود ندارد. فقط دو تيم استقلال و پرسپوليس داريم و ديگر هيچ.