تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 198 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لینک زیر هدایای متناسب با هر کاراکتر رو مشخص کرده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

میخواستم بدونم کسی میدونه جریان این چیه؟!
    برای اینکه بتونید در کلاستون به درجه ی بعدی ارتقاء پیداکنید باید یه trainer پیدا کنید .... هنوز بازیو ندیدم ولی تو world of warcraft هرکلاسی trainer مخصوص خودشو داشت .... که یه پولی میگرفت و train میکرد ( وشایدم با quest) ...

فکر کنم warrior بودی !!!
    به ترتیب میگم که کدوم زیر شاخه trainer ش کجاست :
    Berserker باید بری پیش Oghren ( اون اینکارو برات میکنه در صورتی که در صد رضایتمندیش high باشه)

Champion باید کوئست Urn of Sacred Ashes رو تموم کنی و Arl Eamon رو درمان کنی ( اگه درست فهمیده باشم)

Reaver که شخصی بنام Kolgrim در طول انجام کوئست Urn of Sacred Ashes این رو یادت میده !

Templar اینو هم Alistair یادت میده اگه درصد رضایتمندیش high باشه. در ضمن متیونی اینو در the party camp از مغازه بخریش !!

فقط سیستم مبارزاتش چطوره ؟
    دو نوع داره :
    یکی حالت نوبتی ، اول شما میزنید بعد صبر میکنید تا دشمن بزنه ! ( خیلی باید بیخود باشه)
    دومیش عینه world of warcraft هستش ، ینی با ماوس کلیک میکنید و کاراکتر شروع به attack کردن میکنه و همزمان هم دشمن داره شمارو میزنه ....
    حالا حالت دیگه داره یا نه خبر ندارم !!!

من یکی دیگه طاقت ندارم ...
    به خاطر این کنکور ارشد لعنتی قید COD , borderlands , tekken , ... رو زدم ولی دیگه قید این یکی رو نمیشه زد .
    به نظرم شما درستو بخونی بهتر باشه ، چون بازی ارزش این رو نداره که زندگیتون به خطر بیوفته ! صبر کنید و بعد از کنکور با خیال راحت بازی کنید ... !!

4. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از ديروز بازي رو شروع كردم......... .
    واقعا زيباس بازي ارزشمنديه و واسه كسايي مثه من كه عاشق RPG هستن عاليه من بازي رو با يه elf كه warrior هستش و خانومه شروع كردم تو بازيهاي ديگه زياد جنسيت واسم مهم نبود ولي چون منوي edit قيافه اين بازي كامل و قشنگه واسه همين خانوم برداشتم

3 چهار روز بازي مي كنم بعدش ميام يه نقدي از خودم درمي كنم...... .
    خوبی بازی های نقش آفرینی اینه که همه سلایق رو در بر میگیره اما به نظر من انتخاب نژاد "الف" واسه یک جنگجو... چون این نژاد معمولآ واسه کلاس
    جادوگر ایده اله (2+ Magic)

در هر صورت نظر, نظر شماست

برای اینکه بتونید در کلاستون به درجه ی بعدی ارتقاء پیداکنید باید یه trainer پیدا کنید .... هنوز بازیو ندیدم ولی تو world of warcraft هرکلاسی trainer مخصوص خودشو داشت .... که یه پولی میگرفت و train میکرد ( وشایدم با quest) ...

فکر کنم warrior بودی !!!
    به ترتیب میگم که کدوم زیر شاخه trainer ش کجاست :
    Berserker باید بری پیش Oghren ( اون اینکارو برات میکنه در صورتی که در صد رضایتمندیش high باشه)

Champion باید کوئست Urn of Sacred Ashes رو تموم کنی و Arl Eamon رو درمان کنی ( اگه درست فهمیده باشم)

Reaver که شخصی بنام Kolgrim در طول انجام کوئست Urn of Sacred Ashes این رو یادت میده !

Templar اینو هم Alistair یادت میده اگه درصد رضایتمندیش high باشه. در ضمن متیونی اینو در the party camp از مغازه بخریش !!
    من Berserker رو انتخاب کردم که خوشبختانه اون رفیق قدیمم که الان بساط داشت, یک کتاب هم واسه فروش داشت که اسم این زیر کلاس روش بود که با خریدنش این گزینه باز شد!
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 09-11-2009 at 09:18.

6. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوبی بازی های نقش آفرینی اینه که همه سلایق رو در بر میگیره اما به نظر من انتخاب نژاد "الف" واسه یک جنگجو... چون این نژاد معمولآ واسه کلاس
    جادوگر ایده اله (2+ Magic)
    در هر صورت نظر, نظر شماست
    نه شما راس ميگي كلا الف بودن با جنگجو بودن كمي در تضاد هستش من wow رو هم بازي كردم و تقريبا واردم به اين چيزا ولي خوب ديگه حالا گفتيم يه تنوعي بشهالبته كمي هم ترسدم گفتم شايد اگه mage بردارم جادوهاش كشكي باشه كه سخت در اشتباه بودم
    البته اون يكي دوستامون هم كه ميان بينشون كلاساي ديگه هس كه خيلي خوبه و باعث مشيه شما همه كلاسا رو يه محكي بزني.

فعلا كه ذوب در بازي هستيم و كلا اين بازي ما رو از كار و زندگي و دانشگاه انداخته

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    بالاخره بازیو نصب کردم

ساعت 2:30 رفتم تو بازی و تا 6 داشتم بازی رو تست میکردم ....

باید بگم که یکی از بهترین بازی در سبک شمشیری و RPG هستش ..(بعد از سالها با موضوع قدیمی یک بازیه خوب دیدیم ، به جز wow)
    چقدر رو بخش داستانی خوب کار شده ..... هر 6 تا شروع به قشنگی یک بازی مستقل هستش ....

من ارادت خاصی نسبت به نژاد Human (در بازی) دارم برای همین Warrior Human برداشتم ... و مخصوصا داستان Human ها هم جالب تره ... ( گرچه داستان اون پسر پادشاه هم باحاله)

فقط حیف که سیستمم نمیکشه تا گرافیک رو very high کنم .... ( ولی باید باش بسازم دیگه )

راستی یه سوالی :
    به نظرتون این 6 تا استرات اولیه ی بازی در داستان اصلی بازی هم تاثیر داره ؟
    اگه این چند تا سوالو جواب بدید معلوم میشه فرق نداره تقریبا :
    halflife g و G.D.ragon.Ir جان شما دوارف و الف برداشتید ، ببینم اون زنه Morrigan رو چه جوری پیدا کردین ؟ (همون که پیش مادرش زندگی میکنه که مادرش یه سری اطلاعات داره و به ما تحویلش میده )
    در ضمن شما مرحله ای داشتی که باید برید بالای برج تا beacon رو به دست بیارید ؟! ( که من هنوز راهی به بالا پیدا نکردم )
    Last edited by brain; 10-11-2009 at 01:09.

9. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مثل اینکه خدا خواست, همه با هم پیش بریم (صبح دیدم ویندوزم پریده و سیستم بالا نمیاد. بعد از کمی کلنجار رفتن با سیستم و... مجبور شدم ویندوزم رو دوباره نصب کنم )

بگذریم, از بس از دست اون جادوگر گروه, هرس خوردم (بخاطر زیر کلاس و جادوهای مذخرفش) این سری خودم جادوگر (الف) ساختم

من ارادت خاصی نسبت به نژاد Human (در بازی) دارم برای همین Warrior Human برداشتم
    ظاهرآ انسانها تو بازی های نقش آفرینی, همه فن حریفند

به نظرتون این 6 تا استرات اولیه ی بازی در داستان اصلی بازی هم تاثیر داره ؟
    مال من که داره مثل قبلی پیش میره

halflife g و G.D.ragon.Ir جان شما دوارف و الف برداشتید ، ببینم اون زنه Morrigan رو چه جوری پیدا کردین ؟
    من کلآ به اینجور چیزا توجه نمیکنم ولی فکر کنم توی همون فضای باز و یک جایی که مثل بنای متروکه بود (اگه خیلی برات مهمه این سری, دقت میکنم)

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مال من که داره مثل قبلی پیش میره
    کلآ به اینجور چیزا توجه نمیکنم ولی فکر کنم توی همون فضای باز و یک جایی که مثل بنای متروکه بود
    پس مثه اینکه داستان اصلی بازی یکی هستش .... فقط روند و طرز شروعش فرق داره همین !!!
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان, کسی میدونه 2 گزینه بخش "تنظیمات" و تب "ویدئو" یعنی frame-buffer effects و vertical sync مربوط به چی هستند (اگه مهم نیستند, میخوام غیر فعالشون کنم تا بازی روون تر اجرا بشه)

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

پس مثه اینکه داستان اصلی بازی یکی هستش .... فقط روند و طرز شروعش فرق داره همین !!!
    ممنون
    آره اولاش فرق داره در ادامه همشون يه جورن............. .

راستي بچه ها من چطور اين كاراكترا رو train شون بدم تو اين بازي trainer كجاس؟؟؟؟؟؟

14. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

راستي بچه ها من چطور اين كاراكترا رو train شون بدم تو اين بازي trainer كجاس؟؟؟؟؟؟
    brain تو پستی که ادرش رو براتون میذارم trainer کلاس جنگجو رو توضیح داده (چون نمیخواستم حق ایشون ضایع بشه, نقل قول نکردم و فقط ادرس دادم)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •