نه بابا این چه حرفیههادی جان خدایی با خودت نگی این چقدر ادعاش میشه اما....
آقا خیلی ممنونم واقعا همه چیزا که میگی حقیقته منم کلی مطلب در این مورد خوندم این دمو که حل بشه برای نسخه اصلی خیلی میارمش پایین
نه بابا این چه حرفیههادی جان خدایی با خودت نگی این چقدر ادعاش میشه اما....
آقا خیلی ممنونم واقعا همه چیزا که میگی حقیقته منم کلی مطلب در این مورد خوندم این دمو که حل بشه برای نسخه اصلی خیلی میارمش پایین
سلام امین
آره میخوام بازی ماشین بسازم با کوئست
.................................................. .............
چاکرتم. هادی این کوئست یه Game Engine هست یا یه چیزی تو مایه های گیم میکره؟ من سه چهار روزه دارم با Microsoft XNA ور میرم خیلی با حال و راحته. کوئستو هم گذاشتم بدانلوده. تو خودت با کوئست کار کردی؟ چطوریه؟
Last edited by vbadvanced; 13-07-2008 at 12:27.
خوب ادونس جان کوئست در اصل نرم افزار شبیه سازیه ولی از امکانش و برنامه نویسیش باهاش بازی هم میسازند
آقا این لینک xna رو داری بدی ما دانلود کنیم؟
اگه داری با پ خ بهم بدی خیلی ممنون میشم
من اونو ندیدم اما کوئست گرافیکش از قبلیا که باهاش ور رفتم خیلی بهتره
مکس جان ممنون
یک ساعت طول کشید همشو دیدم و خوندم
هادی کارت عالی ..... حرف نداره ....
فقط شما مطمئنی هر ماشینی 20 مگ باشه کوئست که هیچی کرای انجین 2 هم بتونه اجرا کنه ؟؟؟
اساسین هر مدلش سه مگ بیشتر نیست (حالا کاری به محیط و نورپردازی و. ... نداریم)
هادی جان.
این Xna سرویس پک 1 ویژوال دات نت رو لازم داره که حجمش حدود 400 مگه.خودش هم حدود 100 مگ هست.میتونی دانلود کنی؟
من که دانلود کرد ولی دیگه از توان اون 400 مگیه برنمایم. دوستان هیچ راهی نداره بدون سرویس پک بتونم Xna رو نصب کنم؟
سلام یحیی ممنونیک ساعت طول کشید همشو دیدم و خوندم
هادی کارت عالی ..... حرف نداره ....
فقط شما مطمئنی هر ماشینی 20 مگ باشه کوئست که هیچی کرای انجین 2 هم بتونه اجرا کنه ؟؟؟
اساسین هر مدلش سه مگ بیشتر نیست (حالا کاری به محیط و نورپردازی و. ... نداریم)
من که دانلود کرد ولی دیگه از توان اون 400 مگیه برنمایم. دوستان هیچ راهی نداره بدون سرویس پک بتونم Xna رو نصب کنم؟
گرافیکو فیزیک کوئست خوبه برای کار
هادی پس ک. ادامش.....من خیلی هیجان زده هستم...منتظرم بازی رو ببینم....هادی نسخه مجانیش برای من یادت نره :تیر
تازه من پولم می گیرم چه برسه مفتگی بازی کنم
با آرزوی موفقیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)