کسانی که تایید میکنن کپی رایت در ایران اجرا بشه
چند دلیل قانع کننده بیارن
کسانی که تایید میکنن کپی رایت در ایران اجرا بشه
چند دلیل قانع کننده بیارن
1.ما هیچ فرقی با کشورهای دیگر نداریم.
2.اون بدبختی که یک بازی می سازه باید اینطوری بازی هاش کپی شه.
3.خودتو جای یک بازی ساز بزار بعد تصور کن بازی که تو ساختی رو همه دارن کپی یا دانلود می کنن بازی می کنن.
دلیل از این بهتر می خوای؟
چون اونای که قانون تصویب میکنن نمیدون کپی رایت یعنی چی
سلام
آقای آرمین سافت وار مثل اینکه نفست از جای گرم در میاد
شما ما رو با کشورهای دیگه مقایسه میکنی؟!!!!
درآمد ما که یک هزارم درآمد اونا نمیشه اونوقت میخوای ما بازی رو به قیمت اونا بخریم؟!!!!
تازه اون سازنده ای هم که بازی میسازه الکی این کارو نمیکنه حساب کپی هاشو توی کشورهای در حال توسعه میکنه اونا فقط درآمد اروپا و آمریکارو میخوان!
بابا کپی رایت برای محصولات داخلی ( توجه داشته باشید فقط برای داخلی ) لازمه.
اگه میخواد ایران تو صنعت بازی پیشرفت کنه لازمه چاره ای نیست.
میدونی چقدر اشتغال زایی داره ؟؟!!!
میدونی الان چند تا مهندس نرم افزار بیکارن؟؟؟؟!!!
میدونی الان چندتا مخ برنامه نویسی مهاجرت کردن خارج دارن کار میکنن و تو ساخت بهترین باز های جهان مشارکت دارن؟؟!!
ما کاری با خارجی ها نداریم چون واقعا درآمدمون نمیکشه که یه بازی خدا تومن بخریم ولی اگه تو ایران بازیی بسازن تو حد gta IV شما حاضر نیستی 10 تومن یا 7-8 تومن براش بدی؟؟؟
نه خدایی نمیدی؟؟
به خدا انقدر توانایی داریم که حتی از خارجی ها بازی بهتر بسازیم ولی به خاطر نبود سرمایه گذار ( که به خاطر نبود کپی رایت کسی ریسک نمیکنه )
این صنعت هیچ وقت پیشرفت نمیکنه!!
هیچ وقت!!!
ماشالله انقدر به فکر اشتغال زایی ان که .....
به قول دوستمون اصلا نمیدونن کپی رایت چیه!!!!
من الان به برنامه نویسی علاقه دارم و میخوام نرم افزار بخونم ولی نمیدونم آینده ام چی میشه!!!
نمیدونم تو کجا میخوام کار کنم!!!
اصلا نمیدونم بیکار میمونم یا باید توی یه کار غیر تخصصی کار کنم یا ..........
اینه مشکل ما.....!!!
باز شما بیاید بگید کپی رایت برای چیمونه نشستیم خونه داریم بازی مونو میکنیم حالمون رو میکنیم!!
حالتونو بکنید ولی با بازی های خارجی قبول کنید تو ایران این صنعت فقط با کپی رایت پیشرفت میکنه!!
Last edited by Paradise_human; 08-11-2008 at 23:17.
مرگ بر کپی رایت !
مطمئن باشید اگه کپی رایتم رعایت شه صنعت بازی سازی رونق نمیابه .
کلا من مخالف کپی رایتم . چون اصلا نمی ارزه که 700 دلار بدیم به فوتوشاپ ! یا 50 دلار بدیم تا یدونه Gta SA بخریم !
الان چینم کپی رایت نداره , هندم همینطور
پس بیخیال کپی رایت , چون کلی ضرر میکنیم
یکم فکر کنید ! شما که میگید بازی سازی رونق میابه :
قیمت یه موتور بازی سازی چنده ؟! اگه کپی رایت رو رعایت کنیم چنده ؟! کم کم 100 دلار . کی میاد 100 یا بیشتر بده یه انجین بخره تازه شاید سود کرد یا نکرد ؟!
عزیزم وقتی شما ماهی 5000 هزار دلار درآمد داشته باشی نمیری پول یه نرم افزار اصل که ساپورت داره بدی ولی از اونجای که ما ماهی اینقدر درآمد نداریم و در سطح کشورای مثل افغانستان هستیم نمیتونیم کپی رایت داشته باشیم
با سلام من فکر میکنم که این قانون در ایران هیچ وقت تصویب نمیشود ونخواهد شد
کشورهای دیگه اکثر مردمش پولدارن و مثلا 50 دلار پول برای بازی دادن مثل 5 هزار تومنه ماست. ولی ما چی که بابامون باید 3 ماه کار کنه تا بره مثلا فتوشاپ بگیره یا مثلا بخوایم ویندوز بگیریم باید 300 هزار تومن پوا بدیم.
پس بین ما و کشورهایی که کپی رایت دارن این فرقا هست که دیگه باید این آرزو رو به گور ببریم.
من صد بار بگم (((((((((((((((((کپی رایت برای محصولات داخلی )))))))))))))))))))))))))
خواهشا کسی پست میده پست های قبلی رو هم یه نگاهی بندازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)