بچه ها شیمی یا داروسازی توی دانشگاهای شهر تهران از منطقه 2 رشته تجربی چه رتبه ای میخواد حدودا؟
خر سرم الان شدم مشاور یه تجربی(حالا خوبه خودم انسانی خوندما.:d)
بچه ها شیمی یا داروسازی توی دانشگاهای شهر تهران از منطقه 2 رشته تجربی چه رتبه ای میخواد حدودا؟
خر سرم الان شدم مشاور یه تجربی(حالا خوبه خودم انسانی خوندما.:d)
من تو آزمون قلم چی شرکت کردم . آزمونش خیلی خوب بود . ولی کارناممو که از اینترنت دیدم , تراز کل رو نداشت ! شاید آزمونای تابستونش اینطوره . باید پرس و جو بکنم . بهتون خبر میدم .
نه!
تراز کل داره
رتبه کل داره
ولی رتبه تو منطقه نداره(تو تابستون)
پارسال که اینطور بود!
اها!
علاوه بر اینترنت
کارنامه رو میتونید از طریق تلفن بگیرید
شماره:88978621-021
فقط شمارندتون لازمه!
من که گفتم از اینترنت دیدم . معمولا کارنامه ی اینترنت یه ذره با کارنامه اصلی فرق داره . ولی فکر نمی کنم که لا اقل تو این آزمون از تراز و رتبه ی کل خبری باشه .
با تلفن بگیرید
!
رتبه و تراز عمومی ، اختصاصی و کل رو میگه!
دستت درد نکنه ! درست بود !
ولی عجیبه که کارنامه ی اینترنتیش ناقصه !
خواهش میکنم!
چون آزمون اول هست یه اشکالاتی وجود داره
احتمالا فردا درست میشه
شما فردا یه سر به سایت بزن!
بچه ها شهر ما کتاب زیست پیش توزیع نمیشه اشنا هم ندارم ازش بگیرم.اگه تابستون نخونمش ایرادی داره.اکثر بچه ها میرن کلاس پیشو ولی واس ما از مهره. پایه فقط بخونم یا با هم؟
دوستان خوب کنکوریه من سلام!! قبل از همه می خوام منم در غم این مصیبت عظیم شوم نحس دردناک حال به هم زن .. با خودتون شریک بدونین!! هم دردی نبودا !! منم واقعا سال دیگه باید کنکور بدم!!
ولی نمی دونم چرا اصلا استرسو اضطرابو از این حرفا ندارم !!
شاید هنوز زوده!
به نفع ما!!
می خوام یه نصیحت دوستانه بکنم که شاید به مزاج بعضیا خوش نیاد....
اصلا نگران وقت نباشید چون از همین الان ما حدودا 11 ماه وقت داریم!!
با حساب من ما حدودا 30 تا کتاب باید برا کنکور بخونیم که برای خوردن هر کدوم به طور متوسط 10 ساعت مفید کافی که نه خیلی هم زیاده !!
حالا ما میگیریم 20 ساعت!!!! یعنی 2 برابر!!!!!
می شه 600 ساعت! اگه به طور متوسط ما روزی 5 ساعتم بخونیم میشه 120 روز! 4 ماه!
تازه ما این وسط عیدم داریم که می شه توش خیلی بیشتر از ان حرفا خوند
با حساب روزای تعطیلو جمعه و... خیلی راحت می تونید این 4 ماهو به دو ماه مفید کاهش بدید
حالا من نمی دونم این مشاورای .. از کجاشون در میارن که ما باید کم کم تو هفته 25 ساعت بخونیم!!!
ولی .. هم من میدونم هم شما میدونید که ما مال این حرفا نستیم که 2 ماه پشت سر هم یه سره مفید بخوونیم
فکر کنم امتحان نهایی تجربه شد!!
پس این مشاورا الکی هم نمی گن
شاید زیاد شنیده باشید که میگن یه تست تهرانتو می کنه ساوجبلاق!!!
این حرف اغراق داره ولی نه زیاد!!! چرا؟ چون:
همون طور که می دوونید کنکور چیزی در حدود 200 تا تست داره که برای هر تست 3 تا حالت وجود داره: یا درست یا غلط یا نزده
7 تا درس داریم ( زبان و دینی و ادب و ...) که ضرایب متفاوت دارند یعنی دوباره برای هر تست از نظر ضریب هم 7 حالت به وجود میاد که کلا میشه 3*200*7 حالت به عبارتی 4200 حالت برگه!!!
چند تا داوطلب داریم؟؟؟!!!! 450000 تا!!(برا ریاضی!!!)
که این 4200 تا حالت برگه بین 450000 تا آدم پخش می شه یعنی برگه ی تو با 107 نفر دیگه عینا یکیه!!
یعنی هر تست نزده 107 رتبه جا به جا میکنه!!! پس واقعا تهرانت شد ساوجبلاق!!
تازه ما تو این دو دو تای سادمون یه سری حالتو ذر نظر گرفتیم که عملا وجود ندارند، فکر نکنم کسی تمام تستارو غلط بزنه !! یا یکی تمام درسارو 100 بزنه !! یعنی بازم تراکم می یاد وسط که بازم به ضرر ما!!!!
اینجاست که نقش امتحان نهایی که می خندیدیمو می گفتیم 15 درصد که مال نیست مشخص میشه!!
سابق بر این می گفتیم : 15 درصد!! یعنی اگه کنکور 100 بزنی صدت میشه 85!!
آره درسته! بد می گفتیم بین شاگرد اول کنکور با شاگرد آخر اوون چقدر تو معدل فرقه؟؟ خیلی باشه 10 نمره!!
یعنی میگیریم نفر اول معدل 20، نفر آخر10 (اوونی که رقیب ما محسوب میشه نه سیاهی لشگر)
یعنی نفر اول 100 کنکورش 100 میمونه نفر آخر 100 کنکورش میشه 92.5 !!
7.5 درصد تفاوت!! برو بابا حال داری!! تازه ما که آخر نمی شیم!! پس بازم کمتر!!
حالا می بینیم همین 3، 4 درصد نقش یه تستو بازی می کنه با این تفاوت که خوردشم خیلی زیاده یعنی مثل یه تست نیست!! معدل 15.63 داریم یعنی از حالا به بعد درصدایی که تا حالا به خاطر محدودیت در تعداد تستا غیر ممکن بود حالا به وجود می یاد یعنی تعداد حالات میره بالا که پس نقش این امتحان نهاییه خیلی زیاد میشه!!!!
اسمش 15 درصد ولی خیلی تاثیر گذاره!!
ای لعنت به این نظام سنجشی ...
خب حالا که تهرانمون شد ساوجبلاق،
خلاصه دیدید که با این دودوتا های مسخره چقدر راحت میشه کنکورو پیچوندو حالی به حولی و بد بخت بشیم و هم میشه انقدر سختش کرد که دوباره ..
پس نصیحتم : خودتونو وارد حواشی نکنید چون فقط خودتونو گول میزنید
Last edited by dampayi; 02-08-2008 at 09:45.
با کمال تشکر از دمپایی! (اسمتو نمیدونم)
البته تو محاسبات حالات یه سری اشتباهاتی داری حال ندارم توضیح بدم
فقط بدونید کنکور خیلی آسونتر از اون چیزیه که خیلی سخت میگیرن
و خیلی دقیقتر و پیچیده تر از اون چیزیه که بعضیا آسون میگیرن
رقیب نزدیکه شدید!
رقیبای عزیز
1
2
3
بدوئید که بقیه ازمون زدن جلو!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)