تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 15 از 156 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

پروفشنال linhu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پسر فرعون
    اون یه تیکه مو چی بود رو کلش حالم بهم خورد
    خوب این تریپ تریپ چینی های قدیم بوده..
    خوب من با این حال که همچین چیزی خوبی ازین سلحشور نشنیدم..و اصولا هم چنین پروژه های رو به اون میدن..اما باید اعتراف کرد دکوراسیون خیلی خوبی رو طراحی کردن..برای همین هست که 45 قسمت هم طولش دادن.... صدای پروانه معصومی رو هم که واسش دوبلر گذاشته بودن

آخر فروم باز raptor22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Te

پيش فرض

پخش"یوسف پیامبر" از تلویزیون افغانستان

مجموعه تلویزیون یوسف پیامبر (ع) محصول سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به زودی از شبکه تلویزیون ملی افغانستان پخش می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، این مجموعه تلویزیونی به کارگردانی فرج الله سلحشور که از مدتی قبل و پس از دوبله، همزمان با نمایش در سیمای جمهوری اسلامی ایران ، پخش آن در شبکه الکوثر برای مخاطبان عرب زبان اغاز شده است ، بزودی برای بینندگان افغانی نیز پخش می شود.

بنابر اعلام مسئولان سیما فیلم پخش مجموعه 45 قسمتی یوسف پیامبر از طریق شبکه جهانی الکوثر با استقبال فراوان مخاطبان در کشورهای عربی روبروشده است ، به گونه ای که بسیاری از آنها از طریق ایمیل به شبکه الکوثر، ضمن ابراز رضایت از پخش این مجموعه تلویزیونی خواستار پخش دیگر تولیدات نمایشی تلویزیونی ایرانی از طریق این شبکه شده اند.

براین اساس پیش بینی می شود ، پخش مجموعه تلویزیونی یوسف پیامبر ( ع ) که با نگاه به زندگی پیامبران الهی و محوری تاریخی مذهبی تهیه شده است ، با توجه به سابقه استقبال تماشاگران افغانی از مجموعه های نمایشی ایرانی ، در آن کشور با رضایت و استقبال روبرو شود.

مجموعه تلویزیونی 45 قسمتی یوسف پیامبر (ع) به کارگردانی فرج الله سلحشور و با نگاهی به سیر زندگی حضرت یوسف از کودکی تا بزرگسالی با نقش آفرینی بازیگرانی چون جعفر دهقان، کتایون ریاحی، مصطفی زمانی، محمود پاک نیت در مرکز سیما فیلم تهیه و تولید شده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به نظر من سريال خوبيه... معلومه خيلي براش زحمت كشيدن و خرج كردن ...ولي با اين حال نتونستن اونجوري كه بايد و شايد سريال رو خوب در بيارن!!!!

چند سال پيش كه داشتن سريال رو ميساختن و تقريبا" آخراي سريال بود تو نمايشگاه لباس ها و پستر هاي سريال رو آوورده بودن و نشون مي دادنند ....

خيلييييييييي قشنگ بود ... لباس هاشون حرف نداشت ...چه ذرق و برقي ... ولي نميدونم چرا تو سريال اينجوريه .... اصلا رنگ و لاآب نداره... و با اين كارشون باعث شدن كه خيلي از زحمتاشون به چشم نياد...

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

اقا من یه بار این فیلم رو دیدم چون میگن اول باید دید و بعد نظر داد و چون تاریخیه و کمدی نیست نمیشه گفت بعدا جا میوفته واقعا سریال کم ارزشی بود
    اگه کسی خلاف این میگه لطفا توضیح بده

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

به نظر من اگه یکم بهش افکت های کامپیوتری میدادند بهتر میشد تا از این بیرنگی رهاییپیدا میکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_manutd_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال اساسی برای من پیش اومده : ظاهراً وقتی یوسف بزرگ میشه ، زلیخا عاشقش میشه و یه بار عشقش رو به ایشون اظهار میکنه و دنبالش میدووه و پیراهنشو پاره می کنه و ...
    یعنی تلویزیون میخواد اینا رو نشون بده ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

یه سوال اساسی برای من پیش اومده : ظاهراً وقتی یوسف بزرگ میشه ، زلیخا عاشقش میشه و یه بار عشقش رو به ایشون اظهار میکنه و دنبالش میدووه و پیراهنشو پاره می کنه و ...
    سلام
    از ظواهر امر این طور بر میاد که فقط اسلوموشن دویدن این دو را خواهیم دید بقیه اش رو هم خواهد نوشت : خودتون میدونید

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من اگه یکم بهش افکت های کامپیوتری میدادند بهتر میشد تا از این بیرنگی رهاییپیدا میکرد
    كاملا" موافقم

به چه چيزايي توجه ميكنيدااا

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

اشکالی داره خوب به صورت خیلی زیرکانه این سکانسهارا اجرا میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Inter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    برزخ بین بهشت و جهنم

پيش فرض

به چه چيزايي توجه ميكنيدااا
    اتفاقاً این صحنه یکی از نقاط اوج داستان هست (به نظر من مهمترین نقطه اوج داستان) فقط چگونگی روایت تصویری اون مشکل هست، چون تو قرآن هم قضیه رو تو لفافه بیان کرده.
    حالا خیلی مونده تا اون قسمت
    فکر کنم 40 و اندی قسمت باشه این سریال
    Last edited by Inter; 26-09-2008 at 17:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •