من تم ها رو روی Mass Memory نصب میکنم و همین الان هم دارم ازش استفاده میکنم .
مشکلی نداره .
من تم ها رو روی Mass Memory نصب میکنم و همین الان هم دارم ازش استفاده میکنم .
مشکلی نداره .
بله درسته بعد از آپدیت چه گوشی N95 معمولی و چه 8 گیگ دیگه نمیشه برنامه app Trk رو نصب کرد ....
اما من با کمک یکی از دوستان نصب کردم و الان تمام بازیهای Ngage به راحتی روش نصبه ...
به کمک این لینک میتونی این برنامه رو نصب کنی ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گوشیم رو که n95 8gb باشه رو اپگرید کردم با ورزن 30 . ولی زبان فارسی نداره. باید دوباره با یه ورزن دیگه که فارسی داره اپگرید کنم ؟ راهی نداره فارسی بدون اپدیت اضافه بشه؟؟؟؟
نمیشه.
تنها راهش اینه که با nss پروداکت کد را عوض کنی و بعد دوباره 10 دقیقه ای آپدیتش کنی.
سلام من 8گیگ دارم میخواستم بدونم این فایلهای ورژن 30 رو 8 گیگ کار میده و فرق میکنه با 95 یا نه اگه فرق داره فایلهای 8 گیگ رابزارین
اینا فایل های 8 گیگ هست.
اما ورژن قدیمی.
شما به تاپیک جدید که ورژن 30 را دوستان گذاشتند مراجعه کنید.
این فایهلهای آپدیت n95 ورژن30 که آقای amini_bio گزاشتند به لینکبه N95 8g میخوره یانه اگه نمیخوره لینک فایلهای آپدیت 8گیگ ورژن 30 رو برام بزارین ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mr_khodaei2008; 22-10-2008 at 17:24.
نه دوست من برو به این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان گرامی.یک سوال داشتم:ایا امکان این هست که گوشیمو از ورژن 30 تبدیل کنم به 20؟n95 8gb
سلام . N96 گیگ16 آپدیت کردم ورزن 30 نه دوربین کار میکنه نه زبان فارسی. پروداکت کد گوشیم 0573063 بود با NSS به 0543731 تغیرش دادم . جدیدترین ورزن PC Suit ام دارم ولی آپدیت فریمور نمیده بهم فقط چند تا نرم افزار میگه نیاز به آپدیت داره رو گوشیم . در ضمن گوشیمم با برنامه J.A.F هر کاری کردم فلش نمیشه . لطفا کمکم کنید . سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)