تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 151 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

داره خودمونی میشه Gagsta's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

امین جان دستت درد نکنه من امتحان کردم ولی‌ همون آشو همون کاسه.
    حالا من مینویسم که چه کارهایی‌ کردم اگه جاییش اشتباه کرده بودم به من بگین

من از قبل به وسیله Demon toolsبازی رو installکرده بودم، بعد بوسیله اون برنامیی‌ که امید جان گذاشته بودن SFرا remove کردم و بعد کامپوتر را restart کردم و بعد که بازی رو باز کردم به من گفت که سیستم باید restart بشه من اینکارو نکردم و خودم رفتم و انتخاب کردم که کامپیوتر خاموش شه. بعد من کابل برق dvd-rom را قطع کردم و کامپیوتر رو روشن کردم.
    بعد از برنامهٔ SFcure استفاده کردم و از SFnightmare به همون صورتی‌ که توی اون عکس ها توضیح داده شده بود.
    بعد بازی رو اجرا کردم ازم سریال خواست و من وارد کردم که بعد همون ارور رو بهم داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    جلو كامپيوترم

پيش فرض

اصلا نیازی به اس اف نایت نیست عزیز دل شما اول 3 تا سی دیت رو بذار نصب بشه بعدش که نصبش تموم شد برو دمون رو نصب کن بعد از ری استارت با دمون اون فایل ایمیج رو باز کن و .......

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gagsta
    امین جان دستت درد نکنه من امتحان کردم ولی‌ همون آشو همون کاسه.
    حالا من مینویسم که چه کارهایی‌ کردم اگه جاییش اشتباه کرده بودم به من بگین

من از قبل به وسیله Demon toolsبازی رو installکرده بودم، بعد بوسیله اون برنامیی‌ که امید جان گذاشته بودن SFرا remove کردم و بعد کامپوتر را restart کردم و بعد که بازی رو باز کردم به من گفت که سیستم باید restart بشه من اینکارو نکردم و خودم رفتم و انتخاب کردم که کامپیوتر خاموش شه. بعد من کابل برق dvd-rom را قطع کردم و کامپیوتر رو روشن کردم.
    بعد از برنامهٔ SFcure استفاده کردم و از SFnightmare به همون صورتی‌ که توی اون عکس ها توضیح داده شده بود.
    بعد بازی رو اجرا کردم ازم سریال خواست و من وارد کردم که بعد همون ارور رو بهم داد.
    قانونا باید اجرا بشه شما مراحل را درست رفتید و وقتی که کابل dvd rom را می کشید دیگه احتیاجی به SFnightmare نیست.
    به نظر من اگه یه بار ویندوز عوض کنید یه تست کنید احتمال داره مشکل حل شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi3267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان با وزیر می خوام بجنگم تا الان هم 5 تا از اپگریدها رو گرفتم و حدودا 2900 امتیاز هم دارم این وزیر رو از چه راهی باید بکشم کمی از خونش که کم میشه یک سری سنگ گرداگرد من میچرخند و به من ضربه میزنند تا تموم بشه

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساسان جان پرش را باید چند بار بزنی وقتی به دیوارها رسید با کمک دیوارها به صورت ضربدری حرکت بکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    جلو كامپيوترم

پيش فرض

آقا مهدی باید روی ستونها بالا بری بعدش ای رو بزنی صحنه آهسته میشه و هر بار که شمشیر آبی شد ......

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جوکر جان من یک جا شنیدم که میگن اگر 6 تا اپگرید رو بگیری باید با دارک هم مبارزه کنی در حالی که دارک هم جزیی از پرنس هستش بعد از کشتن وزیر بازی توم میشه یا اپگریدی هست که بگیرم و امتحانش کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند بار باید از روی ستونها به وزیر ضربه بزنم من هر بار میزنم روی سر وزیر میپره و ضربه هم میزنه ولی وزیر پرتم میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    جلو كامپيوترم

پيش فرض

خوب من گفتم وقتی شمشیر آبی شد اگر زودتر ضربه بزنی پرتت میکنه
    در ضمن من با دارک مبارزه کردم اتفاق خاصی نمیفته میری تو یه فضای دیگه یه محیطی که یه حالت ماتریسی داره و آخرش هم کشکه

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi3267
    چند بار باید از روی ستونها به وزیر ضربه بزنم من هر بار میزنم روی سر وزیر میپره و ضربه هم میزنه ولی وزیر پرتم میکنه
    سلام

همونطور كه گفتم شما زياد ميزنين كليك رو. هر بار كه آبي شد شمشير يه ضربه ميزنين( درست همون لحظه) اگه يه لحظه ديرتر يا زودتر بزنين پرتتون مي كنه. فقط وقتي زمان رو يه لحظه نگه ميداره مي تونين ضربه بزنين. اگه يه لحظه دير يا زود ضربه بزنين يه پيغام مياد پايين صفحه كه شما از دست دادين فرصتتون رو. تنها روشش اينه. 3 بار بايد ضربه بزنين. دو بار اول بالهاش ميوفته و بار سوم به پشتش ضربه ميزنه. بعد سنگها ميرن به طرف بالا. غير از اين ديگه راهي نداره.

تشكر: مهدي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •