تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 272

نام تاپيک: دوربین C905 سونی اریکسون ساخت سامسونگ ؟!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

تا آخر 2008 صبر کن معرفی میشه و تا 2080 اگه صبر کنی به بازار میاد (تخصص سونی اریکسون رو در پا در هوا گذاشتن گوشی های معرفی شده حال میکنین !؟)
    حداقل یه چیزی معرفی میکنه نه مثل نوکی جون که رفته به خواب زمستونی.
    علی خیلی داری گیر میدیا. فقط سامسونگه که خیلی زود گوشیاشو وارد بازار میکنه.
    x1 معلوم نیست دارن چه بلایی سرش میارن وگرنه همه گوشیایی که با x1 معرفی شدن خیلی وقته تو بازارن.
    c905 هم آخر آگوست وارد بازار میشه.
    اینقد گیر الکی ندین خواهشا

2. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

میدونستم ، میخواستم ببینم حواسم چندتا از بچه ها هست..............!!!!
    تا آخر 2008 صبر کن می بینیش
    یعنی نمیشه لو بدی............؟؟؟!!! منو که میشناسی برای گروه خاصی کار نمیکنم() ؛تو خودم نگه میدارم.........!!!
    من الان سرم شلوغه ، اگر خلوت شد هم نمیتونم توضیح بدم...............!!! یادم تو یه تاپیک امیر دربارش توضیح داده بود...... میگردم دونبال تاپیک ،می خبرمت.............!!!
    -----
    شاید سونی داره ، روی ایکس وان دوربین 10 مگی میزنه..............!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

یه سرچ بزنید تو گوگل هزاران مقاله در مورد تفاوت این دو هست

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

تا آخر 2008 صبر کن معرفی میشه و تا 2080 اگه صبر کنی به بازار میاد (تخصص سونی اریکسون رو در پا در هوا گذاشتن گوشی های معرفی شده حال میکنین !؟)
    ایکس پریا که واقعا دیر داره میاد البته شاید به خاطر تغییرات باشه مثل رم و یه کمی روی طراحیش هم کار کردن.
    قبلا خیلی دیر میداد گوشیهاش رو اما جدیدا خوب شده مثل جی900/700 و سی 902 سر موقعی که گفته بود وارد بازار کرد.

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

شرمنده کمی نقل قولم مال پستهای چند روز پیشه.تازه این مطالب رو خونده ام.خوب فکر کنم یه پست کامل بعد مدتها باید بدم!
    بفرما سامسونگ جان :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم حرف یه دست اندر کار سونی اریکسون :

مثله اینکه در یه مقطعی پورتوتایپ سی 905 از سنسور سامسونگ استفاده کرده تا سنسور CCD !! که سونی واسه این گوشی ساخته آماده بشه--نکته 2 که معلومه --نکته 3 میگه تاریخ ریلیز رو آوردن جلو آخر آگوست (به خاطر حرکت سامسونگ)

کد:
    تو این لینک هم نوشته برای ستسور سامسونگ در نیمه دوم سال شرکت رقیب ستسور قدرتمند از نوع ccd رو گوشیهاش میزاره : اشاره به سی 905 کرده--و همچنین سایبرشات 10 مگایی اس ای که از سنسور ccd استفاده میکنه--این گوشی تستی ساخته شده و دارن روش کار میکنن شاید آخر امسال معرفی بشه---سونی ترکونده---داره از حیثیت سایبرشاتش دفاع میکنه ..
    من متوجه نشدم . یعنی الان دوربین C905 در نسخه اصلی 8 مگاپیکسل Ccd هستش ؟ میدونین یعنی چی ؟ !!!
    آخر ماه بعد ریلیز میشه دیگه. این که زیاد نیست

یعنی کولاک. یعنی بهمن. یعنی خشم اژدها
    Ccd که خیلی توپه. دیگه کی دوربین دیجیتال میخره
    Only Se
    چند تا پست دربارهی سنسور های cmos و ccd رو به عنوان نمونه نقل قول کردم.به نوعی جواب سوال سامان رو هم بدم
    من نمیدونم مگه این ccd چیه که اینجوری گندش کرده این.منم خودم طرفدار se هستم اما به هر حال تکنولوژی شاخی نیست.اتفاقا با پیشرفت سی موس و ارزون تر بودنش.خیلی ها معتقد هستن اینده از ان سی موس هست.سعید جان مطمئن باش تو همین دوربین های دیجیتال هم در اینده ی نه چندان دور سی موس جای سیس ی دی رو میگیره
    بگذار از دوریبن های دیجیتال بگم بهتر متوجه بشی
    ++++
    اوايل بعضی ها مي گفتند كه سي ماس مخصوص دوربين هاي چيپ و ارزان است اما با توسعه اين تكنولوژي بوسيله كانون ديديم كه اينطور نبود.
    بعد بعضی ها جو گیر شدند گفتند كه كار سي سي دي تمام است و پر مصرف است و كيفيتش به پاي سي ماس نميرسد، كه با عرضه دوربيني مثل دي هفتاد كه سي سي دي بود وكم مصرف (اون موقع كه بيرون اومد)و بسيار كيفيت بالا همه ديدند كه با هر دو تكنولوژي ميشه نهايت كيفيت رو داشت.اما به علت ارزانتر بودن تكنولوژي سي ماس، بيشتر روي اين تكنولوژي كار ميشه
    ++++
    فکر نکنم کسی اونقدر کوتاه فکر باشه که فقط بر اساس یک نوع حسگر موبایلش رو انتخاب کنه.چون هر دو شون میتونن کیفیت بالا رو عرضه کنند
    خوب فکر کنم باید یه مطلب کلی هم بعدا در این باره بنویسم
    فقط در انتها بگم.هر دوی این حسگر تولید نویز میکنن
    اما من شخصا cmos رو بیشر میپسندم.
    شاد باشید

7. 2 کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

فقط در انتها بگم.هر دوی این حسگر تولید نویز میکنن
    مصطفی یه جا خوندم که CCD تولید نویز کمتری داره.
    البته بعضی برندها روی یکی از این حسگرا کار میکنن و هر روز یه چیز جدید میدن بیرون و کیفیت بهتری هم دارن
    مثلا تکنولوژیه Super fine CCD از fuji film یا 3CCD که فکر کنم مال پاناسونیک باشه.
    قبلا خیلی دیر میداد گوشیهاش رو اما جدیدا خوب شده مثل جی900/700 و سی 902 سر موقعی که گفته بود وارد بازار کرد.
    C905 هم زود تر ریلیز میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مصطفی یه جا خوندم که CCD تولید نویز کمتری داره.
    مثلا تکنولوژیه Super fine CCD از fuji film یا 3CCD که فکر کنم مال پاناسونیک باشه.
    بلع تکنولوژی های متفاوتی داریم .اون هم اسم کاملش SuperCCD Fuji هست
    یا rgeb سونی
    یا سنسورهای دارای تکنولوژی x3
    هر کدوم ضعف هایی دارن مثلا توی سی سی دی حالت blooming(روشنایی خیره کننده) اتفاق میوفته که خوب نیست

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

احتمالا سنسور سی 905 اینه ---محصول جدید سونی 8.1 مگاپیکسل :

High-Resolution Diagonal 7.183 mm (Type 1/2.5) 8.15M-Effective Pixel and Diagonal 9.299 mm (Type 1/1.7) 12.19M-Effective Pixel Color CCDs for Consumer Digital Still Cameras Support VGA Resolution Moving Picture Imaging

ICX636/646 Series
    . . * Diagonal 7.183 mm (Type 1/2.5) 8.15M effective pixels
    * Pixel size: 1.75 μm unit pixel
    * Five-field readout
    * Horizontal divided into thirds output
    * Horizontal 3-phase drive
    (The ICX646 Series devices use horizontal 2-phase drive)

ICX612CQZ
    . . * Diagonal 9.299 mm (Type 1/1.7) 12.19M effective pixels
    * Pixel size: 1.85 μm unit pixel
    * Six-field readout
    * Horizontal divided into thirds output
    * Horizontal 3-phase drive

CCD with a 1.75 μm Unit Pixels, the Industry’s Smallest
    Sony has now released the ICX636/646 Series, which feature a 1.75 μm unit pixels, the industry’s smallest. To achieve at the same time superb performance in the sensitivity characteristics, the saturation signal level, and the smear characteristics, Sony switched to a finer feature size in the vertical transfer registers and optimized the aperture area. Sony increased the aperture ratio per unit pixel by 9% from the existing ICX629 (see CX-NEWS Vol. 45).
    These technologies allowed Sony to achieve equivalent levels of sensitivity, saturation signal level, and smear characteristics as the existing ICX629 despite the reduced pixel size.
    Low Power Consumption
    Sony achieved a 57% reduction in the horizontal transfer register power consumption compared to the existing Sony ICX629 by developing and adopting two new drive methods.
    Load Reduction of 50% Due to Horizontal Divided into Thirds Output Method
    In earlier methods, a single signal line was transferred to the horizontal transfer register at the same time. In the divided into thirds output method newly developed for this product, a single unit consists of three pixels and a single signal line is divided into lines consisting of every three pixels for transfer to the horizontal transfer register. (See figure 1.) By adopting this structure, Sony was able to radically reduce the number of electrodes and reduce the capacitance between clocks by 50%.
    Also, by increasing the area per single electrode, Sony achieved a charge amount handled by the horizontal transfer register about three times larger than that of earlier technologies. Additionally, in moving picture imaging mode, as opposed to the earlier technique in which two pixels were added horizontally, in this new technique, three pixels are added horizontally. This makes it possible to increase the frame rate.
    2.3 V Low-Amplitude Drive Horizontal Three-Phase Driver
    In the earlier horizontal two-phase drive method, it was necessary to transfer charge while overcoming a potential barrier for preventing color mixing, and a large amplitude was required. In horizontal three-phase drive, since charge is transferred sequentially as shown in figure 2, no potential barrier is required and transfer at low amplitudes becomes possible. By switching from horizontal two-phase drive to horizontal three-phase drive, Sony reduced the required amplitude by about 1 V.

*: The ICX646 Series products use the same horizontal two-phase drive as Sony’s existing ICX629, and are therefore used with the same drive specifications as that existing product.

کد:

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به به مصطفی خان خوبی ؟
    آقا ممنون من فقط از پست های شما چیز یاد میگیرم !

High-Resolution Diagonal 7.183 mm (Type 1/2.5) 8.15M-Effective Pixel and Diagonal 9.299 mm (Type 1/1.7) 12.19M-Effective Pixel Color CCDs for Consumer Digital Still Cameras Support VGA Resolution Moving Picture Imaging
    پس دیگه سنسور سی 905 شد سی سی دی

فقط یه سوال من بی پاسخ موند

عوض شدن این سنسور چقدر تو قیمت تمام شده تاثیر داره ؟

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به به مصطفی خان خوبی ؟
    آقا ممنون من فقط از پست های شما چیز یاد میگیرم !
    اوه اوه چه قدر هندونه گزاشتی -- مصطفی اینا رو از من یاد گرفته

عوض شدن این سنسور چقدر تو قیمت تمام شده تاثیر داره ؟
    چون از اول همین قرار بود هیچی قیمت همون که اعلام شده شاید کمتر حالا که رقابتی شده----خوندی مزایایه سنسورو؟ من حال کردم واقعا تکنولوژی سونی حرف نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •