در گفت و گو با فارس
عابديني: من مديرعامل پگاه گيلان نخواهم شد
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ورزش داماش ايرانيان گفت: مديرعاملي پگاه را برعهده نخواهم گرفت و از يك فرد دلسوخته استفاده خواهيم كرد.
امير عابديني در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مديريت سازمان ورزش داماش ايرانيان در ليگ برتر، دسته اول و دسته دو بر عهده من است. علت سرمايه گذاري در رشت هم اين بود كه پيش از اين يك تيم واليبال در سوپر ليگ خريداري كرديم و با اقبال عمومي مواجه شديم. استاندار نيز بابت شرايطي كه پگاه داشت، ابراز نگراني مي كرد. ايشان دلواپس بودند كه شيرازه باشگاه از هم نپاشد.
وي افزود: استاندار باتوجه به شرايط پگاه، از مديريت داماش خواست كه آن را تحت پوشش قرار دهد. مديريت عاليه پگاه نيز با اين انتقال موافق بود و بعد از بررسي هايي كه انجام داديم، امتياز را خريداري كريدم. تمام كارهاي آن از نظر حقوقي انجام شده و اين انتقال كاملا رسمي و قانوني انجام شد و تيم نيز در استان باقي خواهد ماند.
مدير عامل اسبق پرسپوليس در خصوص شرايط مالي پگاه گفت: فهرست پرداخت ها را ديده ام. تيم شرايط خوبي ندارد. مديريت نيز به طور جبري دچار چنين شرايطي شده و به دليل نوسانات اقتصادي مجبور به واگذاري شدند و ما هم دلمان سوخت. اميدواريم با همكاري مردم و مسئولان اين تيم را به جايگاه واقعي خود برسانيم.
عابديني در خصوص اينكه مديرعامل باشگاه چه شخصي خواهد بود، گفت: مديرعامل پگاه گيلان نخواهم بود؛ بلكه رئيس سازمان ورزش داماش هستم و براي مديريت باشگاه از يك عاشق دلسوخته استفاده خواهيم كرد.