نه خیر اساس stand by در لپتاپ همون S3 در کامپیوترهای دسکتاپ هست و فرقی نمیکنه.برای زیر یکساعت استندبای و برای بیشتر از یکساعت hibernate کنید.![]()
نه خیر اساس stand by در لپتاپ همون S3 در کامپیوترهای دسکتاپ هست و فرقی نمیکنه.برای زیر یکساعت استندبای و برای بیشتر از یکساعت hibernate کنید.![]()
خوب معلومه بصورت دستی از داخل ویندوز باید فعالش کنین.بطور پیش فرض هایبرنت فعال نیستش
عزیزجان اینجوری که شما داری راهنمایی میکنی هد هارد یکی مثل من تا بحال پودر شده که!! چون فشار زیادی روی هارد میاد مخصوصن اگه به برق هم نباشه از عمر باتری بیش از حد کم میشه
ضمنن در حالت استدبای لپتاپ برق فقط توی رم و CPU هستش.یعنی شما میگی دسکتاپها هم اینجوریه؟!!نه عزیزم.....لازم نیستش حالات s2 , s3 ,... رو ازم امتحان بگیری خودم اینا رو زمان طفولیت شما پاس کردم
![]()
Last edited by avecina.ir; 25-12-2008 at 20:23.
[quote=avecina.ir;3311395]خوب معلومه بصورت دستی از داخل ویندوز باید فعالش کنین.بطور پیش فرض هایبرنت فعال نیستش
چه جوری باید فعال بشه دوست عزیز؟
سلام دوستان.
من یه سوال داشتم.
لپ تاپ من hp هستش. مدل DV 9843
وقتی فول شارژ میشه و کارم باهاش تموم میشه، خاموشش می کنم ولی دفعه بعد که روشن میکنم شارژش به 92 93 رسیده.
می خواستم ببینم هر بار که روشنش می کنم اگه وصلش کنم به برق خونه ، مشکلی واسه باتریش پیش نمیاد.
چون به اون 20 درصد نرسیده.
ممنون میشم اگه یکی جواب بده.
خوب طبیعیه ... کمی از شارژ هنگام بوت مصرف میشه
خیر مشکلی پیش نمیاد ... اگر کارتون در منزل و طولانیه می تونید دائما باتری رو به برق بزنید و فول شارژ نگه دارید
[quote=dghost;3313474]ایکس پی داری یا ویستا؟؟
[quote=avecina.ir;3316543]ویستا
مرسی
[quote=dghost;3317018]بفرما اینم روش فعال کردن هایبرنت hibernate در ویستا Vista :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاخره ما نفهميديم هايبرنت كنيم يا استند باي؟؟؟!!!!
برای زمان 10 دیقه 15 استندبای برای بالای ساعت هایبرنیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)