نمیبریم ، له میکنیم
فقط اسپانیا
نمیبریم ، له میکنیم
فقط اسپانیا
بابا بالا بريد
پائين بيائيد
والا بلا
اسپانيا قهرمانه
فقط و فقط اسپانيا
ایتالیا
بدون شک!
امشب ایتالیا حذف میشه
قهرمان یورو فقط اسپانیا
سلام
...
نمي دونم چرا ميگن هلند قشنگ بازي مي كرد؟
درسته حركات انفرادي و تيمي خوبي انجام ميدادن اما اساس كارشون دفاع بود.
بازي رو دفاعي شروع ميكردن و دل به ضد حمله داشتند. يكجورايي نتيجه گرا بازي مي كردن.
نقشه هلند:
1- شروع بازي با دفاع و گل نخوردن
2- تلاش در ضد حمله ها براي گل زدن
3- اگر در ضد حمله ها گلي زده شد دوباره 1 و 2 و اگر حريف بهم ريخت كه زدن گلهاي بيشتر
4- اگر در ضد حمله ها گلي زده نشد, بمرور زمان جلو كشيدن
تذكر: البته وقتي حريف ضعيفه كه بحثش جداست و نيازي به نقشه فوق نيست.
مثال: هلند فرانسه رو به ترتيب با مراحل 1 و 2 و 3 شكست داد.
...
وقتي هلند روي ضد حمله گل ميزد, تيم حريف كاملا جلو ميومد يا مي پاشيد. هلند كم كم بازي رو بدست مي گرفت و كمي تهاجمي تر بازي مي كرد. كه تا انتهاي بازي آمار بازي هم (مثلا موقعيت ها) متعادل ميشد يا به نفعشون برميگشت.
و در نهايت, هم نتيجه رو ميگرفتند و هم آمار بازي نشون نميداد كه نتيجه گرا بازي كردن.
...
همون بازي هاي اول هلند رو كه ديدم منتظر بودم تيمي با يكي ازنقشه هاي زير بهشون بخوره و هلند رو حذف كنه:
- بازي بسيار تاكتيكي مثل آلمان كه 50-50 ممكن بود بتونه هلند رو شكست بده.
بازي تاكتيكي آلمانها مي تونست هلندي هارو در همون مرحله 1 و 2 اونقدر نگه داره تا گل بخورن.
البته احتمالش بود كه هلند بتونه بالاخره از روي اشتباهي حركتي چيزي گل بزنه. به همين خاطر ميگم 50-50.
- يك تيم با نقشه بازي مثل خود هلند. مثلا كرواسي (كرواسي هم با آلمان كاري رو كرد كه هلند با فرانسه و ايتاليا كرد.)
هر دو تيم دفاعي شروع مي كردن و عين هم توي مراحل 1 و 2 مي چرخيدن تا بالاخره يكي گل بزنه.
ممكن بود اون تيم كرواسي باشه و هلند شكست بخوره. شايد هم هلند گل ميزد و كرواسي حذف ميشد.
- حمله بسيار شديد از ابتدا تا اواسط بازي.
يعني زماني كه هلند در نقشه اش هست كه دفاع كنه و گل نخوره و آماده دفع حملات شديد هست.
اگر در اين زمان هلند گل بخوره از اون مراحل 1 تا 4 خودش خارج ميشه و نقشه اش قطع ميشه.
كاري كه روسيه با هلند كرد و هلند اصلا نتونست همون مرحله اول نقشه اش رو يعني گل نخوردن پياده كنه.
بعد از اينكه نقشه هلند قطع شد هم ديديم كه ديگه نقشه درست و حسابي ديگري نداشت.
(فرانسه هم با هلند همينكارو كرد اما فشار كافي رو اعمال نكرد تا هلند گل بخوره و همه چيز مطابق ميل هلند پيش رفت.)
...
موفق باشيد.
حرف حســـاب .. !
یا حق
![]()
ایشالا که یا المان یا اسپانیا قهرمانه.
سلام دوستان من خودم به شخصه اعتقاد دارم ایتالیا قهرمان میشه ولی اگه روسیه همین طوری بازی کنه و فرصت هاشو گل کنه
حتما یه پای فیناله
چه نظر سنجی باحالی اسما رو اکثرا اشتبا نوشته تازه روسیه هم توشون نیس.هه هه هه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)