تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 25 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 248

نام تاپيک: داغ : اتصـال گوشي به اينترنت به كمك ا Bluetooth ا با هر نوع سيم كارتـی

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوستان دقت کنند......

اگر از hissi استفاده میکنید فقط از طریق browser خود گوشیتون به اینترنت وصل بشید و با برنامه های جانبی مثل اپرا و یا......... به اینترنت وصل نشید چرا که در این جالت شما از طریق کامپیوترتون که اینترنتش را با گوشیتون share کردید دیتا دریافت نمیکنید بلکه از طریق gprs اطلاعات دریافت میکنید و براتون هزینه میندازه.........

داره خودمونی میشه h_davary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    کسانی که از Hiisi استفاده می کنند:
    اگر داخل برنامه اپرا (mini opera 4.2) از Menu->Tools->Settings در پایین صفحه در قسمت Network فیلد مربوط به پروتوکل را روی HTTP تنظیم کرده باشید و در هنگام پرسش جهت ارتباط به اینترنت همان اکانت دارای ------ را تعریف کنید مشکلی از جهت اینکه از طریق gprs اطلاعات دریافت کنید پیش نمی آید بلکه از طریق Bluetooth خواهد بود ...
    برای اطمینان بیشتر اکانتهای دیگر را پاک کنید (به جز اونی که برای Hiisi ساختید).
    موفق باشید

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه سوال گوشی من n78 هست
    بارها با این hiisi امتحان کردم کانکشن ساخته شده و همه چیز هم ظاهرا درسته اما هربار که میخوام وارد اینترنت بشم فقط کانکشن وایرلس لن رو نشون میده و اصلا این کانکشن رو تو لیست نمیاره
    آیا با همه گوشی هایی که WLan دارن اینطوریه یا کار من مشکلی داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    خیلی عالی است درستتان در د نکند.

داره خودمونی میشه h_davary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه سوال گوشی من n78 هست
    بارها با این hiisi امتحان کردم کانکشن ساخته شده و همه چیز هم ظاهرا درسته اما هربار که میخوام وارد اینترنت بشم فقط کانکشن وایرلس لن رو نشون میده و اصلا این کانکشن رو تو لیست نمیاره
    آیا با همه گوشی هایی که WLan دارن اینطوریه یا کار من مشکلی داره؟
    خیر - چنین مشکلی یش نمی آید.
    اصلاٌ فکر نمی کنم مشکل شما به برنامه Hissi مربوط بشه - شما فقط دقت کنید که تو قسمت Access Points اکانت معمولی طبق روش آموزش داده شده بسازید(یک اکانت معمولی ولی پ.ر.و.ک.س.ی دار).

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

رو n79 جواب میده ؟
    بهترین راهش همینه ؟
    Last edited by babialex; 04-05-2009 at 10:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alire7_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

n79 کسی جواب گرفت مارو بیخبر نذاره
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باسلام : من از پست صفحه ی 10 تاپیک ( داغ داغ: اتصال گوشي به اينترنت به كمك bluetooth با هر نوع سيم كارتي........) استفاده کردم اما
    وقتی خواستم قطع کنم X قرمز را زدم و انترنت هم قطع شد و از آن به بعد هرگاه می خواهم به اینترنت وصل شود می نویسد :
    CONNECTION FAILED و دیگه نمیتونم با کامپیوتر م به اینترنت وصل شوم لطفا" راهنماییم کنید با تشکر .:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    با اجازه ،من یه راه حل بهتر برای اتصال موبایل به کامپیوتر (البته نوکیا ) ،و استفاده از اینترنت کامپیوتر به وسیله موبایل دارم ،که میتونین هم گوشی رو اپدیت کنین (Update phone software) ,هم میتونین برنامه های گوشی رو اپدیت کنین ،هم میتونین مدیریت مسیج ها و هم فرستادن مسیج از طریق کامپیوتر ( یعنی میتونین با این برنامه مسیج رو بفرستین و وقتی که send کنین از طریق سیم کارتتون send میشه) و خیلی کاربرد های دیگه.

البته فکر میکنم که اسم این برنامه رو شنیده باشید Nokia PCSuite حالا من طریقه کار کردن با اینترنت و اتصال گوشی به اینترنت رو برای اونهایی که بلد نیستن میذارم :

اول برنامه Nokia PC Suite 7.1.18.0 FINAL رو از اینجا دانلود کنید:
    حجم : 31.3 Mb

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از setup کردن برنامه Nokia PC Suite موبایلتون رو از طریق کابل ،بلوتوث یا اینفرارد به کامپیوتر وصل کنید، بعد روی موبایل پیغامیم میاید که ازتون میخواد که mode رو انتخاب کنید که اگر میخواهید با برنامه کار کنید باید گزینه اول PC Suite رو بزنید ،اگر هم که میخواهید فقط از رم گوشی استفاده کنید Data Transfer رو انتخاب میکنید.

بعد از انتخاب کردن PC Suite روی صفحه مانیتور پیغام زیر ظاهر میشود که باید تیک ان را بزنین

بعد از قسمت استارت کنار ساعت این تصویر ظاهر میشود

که با دو بار کلیک بر روی آن داریم :

حالا با توجه به ششکل زیر عدد 1 برای اتصال گوشی به اینترنت و شماره 2 برای گرفتن آخرین آپدیت گوشی است .

بعد از رفتن در قسمت 1 داریم

که نشان میده که گوشی متصل به اینترنت است .
    حالا برای استفاده از اینترنت در گوشی ،مثلا آپدیت آنتی ویروس بعد از درخواست انتخاب کانکشن

گزینه اول رو انتخاب کنید ،تا از اینترنت کامپیوتر استفاده کنید.

باسلام : من از پست صفحه ی 10 تاپیک ( داغ داغ: اتصال گوشي به اينترنت به كمك bluetooth با هر نوع سيم كارتي........) شما استفاده کردم اما
    وقتی خواستم قطع کنم X قرمز را زدم و انترنت هم قطع شد و از آن به بعد هرگاه می خواهم به اینترنت وصل شود می نویسد :
    CONNECTION FAILED و دیگه نمیتونم با کامپیوتر م به اینترنت وصل شوم لطفا" راهنماییم کنید با تشکر .:41

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببخشید من متوجه نشدم!
    1-پول کم نمیکنه؟
    سرعتش چقدره؟به 45 میرسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •