عکس از مداد رنگی بودالبته بگم که این فلش نیست ! نور خورشید از کنار پنجره اومده بود تو
منم جعبه مداد رنگی رو گذاشتم زیر نور آفتاب
بله گوشی T650 هست که تنظیم میشه کرد که ساعت و تاریخ رو بزنه توی همه گوشی های سونی اریکسون میشه![]()
عکس از مداد رنگی بودالبته بگم که این فلش نیست ! نور خورشید از کنار پنجره اومده بود تو
منم جعبه مداد رنگی رو گذاشتم زیر نور آفتاب
بله گوشی T650 هست که تنظیم میشه کرد که ساعت و تاریخ رو بزنه توی همه گوشی های سونی اریکسون میشه![]()
عکس اولتون چرا اینتوریه؟ مگه k850 به لرزش حساسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آره
البته میشه لرزش گیر رو فعال کنی ولی کیفیت عکس ها یکمی میاد پایین![]()
![]()
![]()
آخه انقدر...؟؟؟اين فقط پايينش لرزش داشته...؟
![]()
شما از کجا میگی که دست لرزش داشته ؟؟؟
شاید آدمها حرکت میکردند![]()
ولی دست هم یکمی لرزش داشته ولی نه زیاد
یعنی مثل k810 اگه از یک پنکه روشن عکس بگیری ثابت نشان نیمیده؟
مگه يارو هوخشتره بوده...؟؟يا سواره جت بوده...؟اصلا" انگار عكس تو عكسه...
اون كه مربوط به سرعت شاتره...
دیگه خنگ نیستم n73 هم داشت حالت sport ولی کیفیت خیلی افت میکرد واسه جاها که نور هست مناسب بود منظور این بود ایا مثل k810 نیست که مثلا با سرعت تمام تکان بدی عکس درست بندازه؟ اگه نه اینکه خیلی بده k810 یک طوری ازش برتر میشهتازه عکاسیش هم کیفیتش مثل k810 بود که فقط شفافیت بیشتر بود در شب کمی k810 هم بهتر میشد گاهی چون گاهی وقتا نه همیشه به ندرت میدیم که k850 در شب کمی رنگها رو پخش میکرد واقعا عجیب بود ولی خیلی کم میدیم
![]()
این عکس رو دیدم ترسیدم گفتم جن رد کرده؟ عجیب بود واسه من مثلا k810 شما هرکاری کنید عکساتون خراب نمیشه شما دست تون رو با سرعت هرچه تمام تکان بده عکس بگیر اصلا خراب نیمشه عکس در 5610 با تکان خراب میشه فقط اگه از ماهی هام که تو اکواریوم هست عکس میگرفتم با اینکه در حال حرکت بودن مشکلی نداشت سوار ماشین و قطار در حال حرکت از مناظر بدون مشکل عکس میگرفتم دیگه پنکه و... رو نمیتونه ثابت نگه داره
Last edited by Punisher_2008; 12-10-2008 at 22:26.
آقا شما اگه عکاس باشی یه عکس خیلی عالی میتونی بگیری
این عکس خوبه ولی به صورا حرفه ای گرفته نشده![]()
یه چند تا عکس از K850 داداشم میزارم ببینید خوبه یا نه ؟ من نگرفتما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)