تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 196 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

كركي جان حد اقل به عنوان پيش جواب يه چيزي برا من بده . خواهش مي كنم

Banned Mitra_1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام . همونطور که می دونین هیچ آنتی ویروسی کامل نیست بلکه هر کدام برای مصارفی مثل خانگی یا اینترنتی و ... ساخته شده . حالا من می خواستم ببینم که کدوم آنتی ویروس در انتقال ویروس ها از فلاپی و سیدی و جلوگیری از آلوده شدن سیستم بهتر عمل می کنه

با تشکر

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط masoudm989
    ببخش دوست من تو زحمت نيفتيد
    جوابش آمد

Hello.

The file you have sent contains already detected malicious software.
    Please update your bases.

Sincerely yours, Anton Dunaev
    Virus analyst

پس زياد نگران سو’استفاده از اين تروجان نباش
    آخه سو استفاده را ممنوع كرده بودي
    سلام
    كه چي ؟
    دارم واقعا به اين نتيجه ميرسم كه شما اصلا حرفامو درست نخوندي !

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شد
    Last edited by masoudm989; 16-03-2006 at 00:06.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

خوب با اين كه درست صحبت نمي كني ( پسرم ديگه كيلويي چند ؟ ) ولي اينايي كه گفتي چه ربطي به من داشت ؟
    من ميگم اين كه در ديتابيس مكافي بود و ميشناخت وقتي كه پك ميشد نميشناخت . گرفتي قضيه رو ؟
    Last edited by soda; 20-02-2006 at 21:40.

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

كركي لا اقل اسم برنامه ها رو به من بگو (تو پيغام خصوصي) تا دانلود كنم تنظيمات رو هم وقت كه تونستي بگو.

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

1 نصيحت برادرانه !!!

هومن جان سلام...
    خواهشا مسائل خصوصي تون رو با دادن پيغام خصوصي يا چت حل كنيد....تمام پست هاي آخر مربوط به تاپيك هاي نود و كاسپر و غيره شده اين كه : كركي جان اين كار رو بكن .اون كار رو بكن
    البته ببخشيد من كاره اي نيستم ولي ....
    ممنون
    رض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من بعد از نصب بيد دفندر دچار مشكل شدم كه هيچ جوري اپ ديت نمي شد ديگه مني دونم چكار كنم

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

مورچه جان سلام عضویتت رو تبریک می گم و برای حل مشکلت برو تو سایتش و اپدیتهاشو بصورت دستی اول دنلود کن و بعد نصب کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همه چیز معلومه . احتمالا چون از کی جن استفاده کردی اینطور شده ولی در کل اشکال نداره .همیم کاری بکه بهت گفتم بکن حله .

داره خودمونی میشه م.پ.د's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک ......

10 Panda Internet Security ۲۰۰۶

از دوستاني كه با آنتي ويروسهاي كسپر اسكاي و نود 32 و ... استفاده مي كنند مي خواهم تا نظر خود را درباره Panda Internet Security ۲۰۰۶ بدهند.

ويژگي هاي Panda Internet Security ۲۰۰۶ :

Antivirus( ویروس کش قدرتمند Panda ۲۰۰۶ ) : یکی از مهمترین محصولات این بسته ویروس کش قدرتمند و جدید آن است که به طور خود کار تمامی ویروس ها و کرمها و Trojan ها و ... را جستجو , پیدا و نابود می نماید . تمامی اطلاعاتی و Data هایی که از طریق سیستم رد و بدل می شود را برای داشتن کوچکترین علاوت مشکوکی چک مینماید و در صورت مشاهده عملکرد آن را متوف و به شما آگاهی میدهد . مجهز بودن به یک موتور جستجوی ویروس بسیار سریع نیز از ویژگی های دیگر این بخش است.

Personal firewall ( دیوار آتش قدرتمند ) : این بخش قادر است از سیستم شما در برابر تمامی نفوذ های ممکن جلوگیری به عمل آورد و امنیت کامل شبکه را برای شما فراهم آورد.

Anti-spam ( جلوگیری از ورود Mail های ناخواسته ) : با استفاده از از قسمت قادر خواهید بود از ورود میل های ناخواسته که به شما زده می شود و بیشتر جنبه ی تبلیغاتی و مزاحمت های اینترنتی و گسترش ویروس دارد , جلوگیری به عمل آورید .

Anti-spyware ( ضد جاسوس قدرتمند ) : این قسمت از فعالیت هر نوع نرم افزار جاسوسی در سیستم شما جلوگیری به عمل می آورد و سیستمتان را به طور کامل پاکسازی مینماید .

Anti-phishing ( جلوگیری از حقه خودن ) : بلی این بخش نیز ویژگی جدید و بسیار جالب و مفیدیست که این نسخه از بسته ی امنیتی Panda با خود داراست که به موجب آن شما به هیچ وجه در دام سایتهای نامعتبری که میخواهند اطلاعات شخصی شما را مانند Credit Card و ...بگیرند , نمی افتید . همچنین از ورود Dialer هال به سیستم که با وصل کردن شما به ISP خود در کشوری دیگر سبب آمدن قبوض تلفن هنگفت می شوند جلوگیری به عمل می آورد .

Genetic Heuristic Engine ( اکتشاف نرم عملکرد های مشکوک) : اين بخش نیز از دیگر ویژگی های جدید این نسخه از بسته ی امنیتی پاندا می باشد که به شما کمک می کند تا از ورود هر نوع نرم افزار ناشناس و مشکوکی به سیستم جلوگیری به عمل آورید. همانطور که میدانید بلافاصله ویروس های جدید توسط آنتی ویروسها شناسایی نمی شوند , توسط این بخش از هر نوع حرکات ویروس مانند در سیستم شما جلوگیری می شود !

Web content filtering ( فیلتر کردن محتویات سایتها ) : این بخش به شما این امکان را میدهد که هر وب سایتی را که میخواهید فیلتر کنید تا از آن پس آن سایت در سیستم شما دیده نشود . این فیلتر کردن میتواند به صورت محتوا نیز باشد برای مثال به گونه ای تنظیم شود که سایتهایی که شامل فلان کلمات می باشند را نمایش ندهد .

Immediate and automatic updates against new viruses and threats : ( به روز کردن سریع ) : آخرین ویژگی برتر این محصول در به روز شدن سریع آن بلافاصله پس از اتصال به اینترنت میباشد .

نظر بدين

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by م.پ.د; 25-03-2006 at 02:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •