نوشته شده توسط
Squall Leonhart
واسه --- کارت برو پاساژ فلیپس. واسه دانلود آفلاین بهترین مارک Skystar S2 هست (HD نه ها! S2) قیمتش هم حدود 90 تومن هست.
من خودم --- ندارم و این اطلاعات هم که دادم مربوط میشه به تحقیقاتی که چند وقت پیش انجام دادم. بنابراین ممکنه که دوستان دیگه اطلاعات بهتری در این زمینه داشته باشن. من خودم تا مجوز نگیرم نمیرم سراغش. چون یکی میگفت که با دانلود آفلاین کاری ندارن ولی اگه شاکی شخصی داشته باشی (مثلا از همسایه هاتون) میان جمع میکنن! پس عاقلانه هست که قبلش دنبال مجوز بری.
و
اره عزیزم منظورم 2.8 بود
در ضمن کارت WinTV-HVR-4400 مدل چینی اومده بازار مراقب باشید
آقا دستتون درد نکنه ...
راستي من خودم رفتم به فيليپس ... ولي تقريبا از همشون پرسيدم و ميگن که نداريم ... جالبش اينجاست که از يکي از اونها راجع به داشتن اين کارت پرسيدم ... طرف همين که فهميد منظورم کارت --- بود از ترس کم مونده بود ذهر تَرَک بشه ! بيچاره فک ميکرد که من اطلاعاتي و از اين جور افرادم ! :دي ...
خلاصه اينکه fsh_num7 ، اگه اشکال نداره آدرس دقيق محل فروش اين کارتهاي --- رو برام بگو (چه به صورت P.M چه در اينجا ) تا اينکه اگه خدا بخواد يکيش رو بخريم ...
============
راستي دوستان، با اينکه از قبل توي اين فروم ترکانت لو رفته ... برا احتياط رفتم که قيمت اين تعرفههاشون به دستم بياد ...
براي 128 کيلو بيت نا محدود نوشته بود ماهيانه 17 هزار تومان و براي 3 گيگ ترافيک هم 19 هزار تومن ! فکر کنم کمي زيادي (گرون) هست ؟ نه ؟ !
در مورد اين پارس آنلاين چي ... ؟... ميتونم گيرش بيارم ... اصلا خوبه ...
من علاوه بر کارت --- ميخوام از اينترنت ADSL شرکتهاي ISP ي اروميه هم با خبر شم و تجربه کسب کنم ...
لطفا بهم در اين مورد کمک کنيد ( با اينکه دوستان مطالب خوبي رو در پستهاي صفحات قبل نوشتهاند )
مراحل ثبت نامش چجوريه ؟... (سوال احمقانه :دي)
اگه فاصلهي ISP از خونه بيش از 5 کيلومتر باشه ... اينترنت بي اينترنت !...
حالا ما توي ايثار هستيم ،بايد به کجا مراجعه کنيم ! ؟ ...
ممنون ميشم اگه جواب بدين ...
با تشکر
قاهر