تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 23 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 221

نام تاپيک: تاپیک سوالات مربوط به آموزشگاههای زبان و مباحث مرتبط

پروفشنال sagh_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    من هم دقیقا همین سوال رو دارم. البته با این تفاوت که میخوام اصفهان برم آموزشگاه. زبانم هم در حد ترجمه زیرنویس میباشد.
    ممنون

یا هووووووووووووووووو
    الان صدر خیلی خوبه ... من یکساله اینجام ... پیشنهاد می کنم جهاد دانشگاهی اصلا نری
    پویش و کیش هم بدی نیستند ...

اما من خیلی پرس و جو کردم ...

آدرس هم که تو خیابان شریعتی .. فقط اگه واسه تابستان میخواهی از الان شروع کرده و کلاس ساعت خوباش زود پر میشند .. پس معطل نکن ...

یا علی

2. این کاربر از sagh_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من کیش میرفتم البته کیش نه کیش ایر
    تا قبل از متوسطه بد نیستش ولی بعدش دیگه مالی نیست

4. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان شما اول باید مشخص کنید چجور چیزی میخواین اگه میخواین استهلاکی کار کنین باید برین موسسه هایی مثل کانون ولی اگه برای تافل یا اگه زمینه انگلیسی دارین باید دوره فشره بگیرین کانون زبان خوبه ولی کمی روشش کلیشه ای هست و حوصله آدم رو سر میبره ! ولی از لحاظ آموزشی بد نیست !

6. این کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان شما اول باید مشخص کنید چجور چیزی میخواین اگه میخواین استهلاکی کار کنین باید برین موسسه هایی مثل کانون ولی اگه برای تافل یا اگه زمینه انگلیسی دارین باید دوره فشره بگیرین کانون زبان خوبه ولی کمی روشش کلیشه ای هست و حوصله آدم رو سر میبره ! ولی از لحاظ آموزشی بد نیست !
    دوست عزیز راجع به تمام دوره ها اگه یه توضیحی بدید ممنون می شم.همونطور که گفتم به خاطر دانشگاه باید برم شهرستان.آخر هفته ها تهران هستم.می خوام دوره ی weekend رو بگذرونم.برای تافل و آیلتس هم می خوام اقدام کنم.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

دنبال آموزشگاه زبان هستم و می خوام شهریه ماهانه آن تا 40 تومان برای سه روز در هر هفته باشه که خوب هم باشه. منظورم از خوب یعنی مکالمه بین بچه ها و استاد باشد.

اگر سراغ دارید و تجربه ای از آموزشگاهی دارید که راضی هم بودید و خیلی مفید بوده اسم آموزشگاه ها را با آدرس یا تلفن محبت کنید. اگر چیز خاصی هم می دانید که باید سوالم را تصحیح کنید اضافه کنید ممنون می شوم. تا سطح اینترچنج در آموزشگاهی را طی کردم اما می خواهم روش دیگری را تجربه کنم و از این سطح تا آیلس یا حداقل تا اینترچنج 3 را در یک آموزشگاه بهتر که شما می شناسید طی کنم.

با سپاس فراوان
    بدرود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Where my body is but my heart isn't

پيش فرض

اینها رو به صورت عمومی ميگم
    اول اینکه بايد هدف خودتون رو از خواندن زبان مشخص کنيد(مکالمه-ترجمه)
    دوّم بايد خودتون روش يادگيری خودتون رو بدونيد
    آيا دوست داريد مثل مدرسه باشی يعنی خيلی جدّی و با تکرار يا يک روش ديگه
    به هر حال وقتی این دو تا مشخص شد خيلی از مشکلات حل ميشه
    به نظر شخصی من اگر آدمی باشيد که به فرهنگ جديد و ياد گرفتن اون علاقه دشته باشيدخيلی سريع زبان رو ياد ميگيريدآدمای متعصب این مورد رو ندارن
    در مورد آموزشگاه اگر روش اینترچنج ميخوايد بخونيد اصلا سفير رو پيشنهاد نميکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Where my body is but my heart isn't

پيش فرض

Dear Friend
    we have lots of topics about Toefl and prearing for that, But I just recommend you to improve your english knowledge before attending Toefl classes,because Toefl classes are just about Toefl and nothing else.
    About classes, we are not allowed to introduce any class here, and also everyone has different ideas about describing the best teacher and best institutes.

In my opinion all English classes like kish, kanoon, safir and etc are good. In fact learning English depends on your try and effort in learning it.So teachers and institutes are just some tools to put you in the right way. Try to expand your knowledge through watching movies, listening to radio and reading lots of books.
    Wish you luckl
    Dear Archi-girl, you are absolutely right
    except for the fact that I don't recommend Safir to anybody(they don't have enough knowledge and experience for teaching English they are in it because there is good amount of money in it for them

Although for others there is financial motivation but it is not all of it at least as far as I know
    The other problem that I had encountered the years of being in contact with people learning it was
    some people think passing an exam like TOEFL or IELTS means you can communicate easily in English language which is completely wrong It is nice seeing you around

11. این کاربر از ess3nce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض آموزشگاه زبان

سلام..
    من چند وقته دنبال یه آموزشگاه زبان خوب میگردم توی تهران...2 ترمی کیش رفتم..واقعا بد بود..حالا هم از همه بیشتر تعریف ایران-کانادا رو شنیدم...
    میخواستم بدونم نظر شما چیه؟
    کسی اطلاعاتی چیزی درباره این آموزشگاه داره؟
    ممنون میشم..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند سال داری؟ اگر هنوز مدرسه ای هستی و دانشجو نشده ای برو علامه قطب راوندی. در غیر این صورت توصیه ای ندارم. فقط هر جا رفتی وسط کار ول نکن، تمومش کن.

الان را نمیدونم ولی ۲۰ سال پیش هیچ کس روی دست کلاسهای مکالمه "موسسه ملی زبان" نمیتونست بلند بشه. کلاسهای مکالمه اش عالی بود. بر عکس کلاسهای عادی اش. اون موقع کلا ۴ ترم مکالمه داشت.

14. این کاربر از dr_faust بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

دانشجوام...ترم 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •